Prijava

Anđelko vezuje gumicu dok drka ha ha

Ta se puca koksom da bi bolje učila, šta ne kapiram? :D

безобразници, треба им очитати једну буквицу!

i kiseli jebeni hahahahahah

Znam lika koji je otišao na takmičenje u dizanju tegova (dao 20 evra za učešće) da bi muvao neku što je radila u organizaciji takmičenja, poslednji je bio.

ахахах кисели и два двометраша јебача
то раде киселом. киселом раде то

Matori moj (ako laže on, onda lažem i ja) je radio ucrtavanje kuće jednom fitnes Cigi iz Bukovika koji je jedno vreme bio "lični trener" Serene Vilijams. Kasnije moj matori pričao po gradu za tog Cigu i saznao da je on samo jebavao Serenu tipa godinu-dve.

Ево сад се сетих, знам ликове(моји родитељи) који знају лика који је био доста декинтиран на факсу, па је правио мађионичарску представу да заради. Фора је што лик није имао благе везе са тиме. Скупила се солидна маса, а он шта ће, стави шешир испред, и крене да разбија чаше. Кажу људи "Шта радиш то који курац" а он каже да ће да једе стакло. Исеко се жив, крв кренула по поду да капље, сва срећа па није прогуто ништа дебил. Завршио у болници наравно.

dzordi smels lajk bulsit

Идц, истина је. Сад је власник једног до јаја отменог ресторана у ком сам био једном и хтео да умрем од блама што сам у патикама.

Гвера му је надимак, отишао је у Суботицу на студије, родитељи му пошаљу прву туру пара, он заглави у некој кафани, пио тако док није схватио да поред њега сједе кочијаш и гитариста, пошаље једног по кочију а другог по гитару, нађе се са њима испред кафане, уђе у кочију, гурне овом лову и каже му да вози али скроооз полако, гурне лову музичару и каже му:
- Ти иди за нама, лагано свирај и пјевај ГВАНТАНАГВЕРА, ЛА ВИДА ГВАНТАНАГВЕРА... ГВАНТАНАГВЕЕЕРА, ЛА ВИДА ГВАНТАНАГВЕЕЕЕРА!!

Znam čovjeka što je uskočio u koprive. Četri dana ga boljeli plikovi.

Jbt ja sam skoro upao u neke koprive. Peklo me samo uvece.
A sto me peklo samo uvece, jel sam lud il sta?