Prijava

Ljudi, SMUVAO SAM MILFARU! I to pravu pravcatu milfaru i srecan sam ko junica u djetelini!

Izašo sam skoro 5000 u kladionici, što je za mene trenutno predivna kinta s obzirom da ne radim nigde trenutno, rešim da odem kod nekih ortaka i obradujem s buksnama i pivom, tu se fino navarimo i krenemo u dgra mojim kolima, odemo u jedan lokal s nekomk bezveznom zikom popijemo još po 2-3 pivića, zapalimo koući, ja razvozim ovu dvojicu, ostavljam poslednjeg, krećem kući, treba mi skoro 4km, zaustavljam avto na raskrsnici čekam zeleno, vidim neka pička u miniću onako fino visoka prilazi mom vartburgu s leđa lol, kuca na prozor, ja spuštam prozor, pali se žuto, ali iza mene nema nikog. Ona kaže - hoćeš malo da se zabavimo dečko,mmm? Jebote, kurva. I to lepa. Plava, skoro 4 banke reko bih. Sise i dupe, prva liga. Braon oči reko bih. Nisam video kurve u gradu ima skoro 3 godine jebote, pogotovo na tom mestu.
Ja posle 3sekunde razmišljanaja kažem - MA HAJMO, otvaram vrata, seda ona na suvozačevo, znam da u džepu imam nešto preko 2000 iljade još, pitam je koliko i kažem da ne izmišlja sad, ona reče - 2000, ja kažem važi, odvezemo se na jedno mesto nebitno koje sad, izvadim kurton iz novčanika star skoro 8 meseci, metnem nakitu i jebem u kolima na zadnjem sedištu mog vartburga u misionaru, odradim je za desetak minuta vrlo dinamičnog seksa, doduše,, u misionaru, al nema veze, svršim u kurton, bacim kroz prozor..nisam odaavno radio to u kolima lol.
I sad mi ostalo skoro 300kinte od dobitka.,al boli me tukson.
http://aka.media.jibjab.com/assets/06/20/12/80/54sukh.png

JEBO SI ŠTO J EI POENTA.

KURVU NA VASKRS
goreću, znam.

NEĆEŠ. A I PARE NISU BILE TVOJE ZAPRAVO. RAČUNAJ DA SI JEBAO ZA DŽABE

novcem od kocke jebao kurvu na vaskrs u ukradenom autu, pijan i drogiran

gg manijače

to su bile verovatno sve pare od užine nekog školarca, takva mi je karma lel

potrošio si džankijeve pare

Nek džanki trampi one hemijske iz kladže za pušenje

DŽANKI RECI BRATE JEL ARENA ILI MOCART??

Ускршњи зиц са шуљом и прслучетом, а без гаћа, и Исус у Свит јирс мајици. Каква слика.

Браво Манијаче, браво Газимудо, САМО НАПРЕД ВУКАЈЛИЈА!

Kako je ojebala slika lolo

a kad smo vec kod jebanja, i ja sam veceras jebao. I to ovu milfaru. Doduse, nije prvi put,al mogu da se hvalim! I realno, vise nikad necu da jebem klinke od 16.

I realno, vise nikad necu da jebem klinke od 16.

Ma šta kažeš? A Boxer kad priča to onda je lud čoek. Ja more!!!

Citam defke stare sto sam pisao (posto u poslednje vreme slabo nesto piskaram) i jebote ne verujem kako su do jaja. Toliko su do jaja da sam morao da se pohvalim na temi o pohvaljivanju!

хаха мене срамота да кликнем на профил