Prijava

Skino sam curu Tadiji njišala mi se na kurac ko pipi duga čarapa. Šalim se nisam je jebo nego odjebao kad sam čuo ko joj bivši švaler, neću da se brukam...

Jutros sam se vozeći na posao sudario sa srndaćom od nekih 40-50 kg, bukvalno mi je skočio na haubu napasnik. Zajebo se, udario je na jačeg, tako da je on sad mrtav a ja sam živ i zdrav. Dž win!

Moju potpuno dominaciju su narušili lovočuvari jer su mi ga oteli i odnijeli u svoje udruženje kao dokaz, a taman 1. maj ide, pu! Pošto nisam bio pijan i vozio sam u skladu sa saobraćajnim propisima (istina, do kontakta je došlo 30 m od znaka upozorenja "divljač na putu"), oni bi trebali da mi nadoknade štetu na autu (oko 600 E). Maločas sam išao do udruženja da pokušamo vansudski da se dogovorimo i vidim da su već naložili vatru.

Ako ne uspijem da naplatim, iskopiraću ovaj post u izjadam. Jebiga.

ako si prošao znak onda plaćaš kaznu za ilegalan odstrel divljači, ako je znak bio ispred tebe onda ne moraš da platiš - a odštetu mrk, najverovatnije

Svakako imas obavezno osiguranje a tvoj slucaj spada u saobracajne nezgode

Samo si trebao zvati policiju da odradi "uvidjaj"

Ako ti ne daju da jedeš meso s njima, tuži ih za posthumni animalni kanibalizam prema jelenu, kao dokaznom materijalu!

P.S. Koji auto voziš, Džonovane, jel velika šteta?

Ne, iščitao sam Zakon i Pravilnik već, bila je i policija, nisam napravio ni jedan saobraćajni prekršaj, vozio dozvoljenom brzinom, ispravno auto, trijezan. Pravilnik kaže da snosim odgovornost ukoliko sam usmrtio životinju kršeći saobraćajni propis. To što je postojao znak oslobađa odgovornosti "Puteve srpske" koji bih mogao tužiti da znaka nije bilo, ali ne i Lovačko udruženje. Zakon o obligacionim odnosima je jasan, Pravilnik o zaštiti divljači takođe, biće natezanja, al pošto sam već ispekao zanat, neće me mrziti da se ćeram po sudu s njima.

I da, definitivno nije ilegalan odstrel divljači. Postoji jasna definicija šta je to, kako, kada i čime se radi. Govorim o KZ Bosne i Hercegovine.

EDIT: Uostalom, sad kad sam bio u udruženju, neki čiča me pokušao zaplašiti njihovom tužbom srndać 4 iljade maraka blabla, al je začepio posle moje 2 rečenice, pa obrnuo priču na šalu šegu.

Ma mogu da ti pusxe gowno

A, to je s one strane Drine - ovde meni ortak kaže da u toj situaciji ili bežim s mesta ili pokidam znak :)

Ko zna, možda se i ovde ispostavi da sam srndaća trebao strpati u gepek i javiti mojima da podlože vatru. Postojao bi rizik da me zaustave vidno slupanog, nađu srndaća, onda bih najebao ljuto. Vidjećemo već.

Ma jok, dobro si uradio

Kažem, dolazim pred udruženje, a lik ispred loži vatru u pečenjari. Nisu zvali na tanjir čorbanca ili čega već. Fiat Stilo - blatobran, far sa žmigavcem, hauba, vezni lim za hladnjak, branik i maska. Hladnjak i klima čitavi, majstor rekao ukupno oko 1200, al dogovorićemo se za 1000, o markama govorim. Sad buraz juri polovne dijelove, tako da vjerujem da ću proći još jeftinije.

Dobro ti nije platio da uzmes sve to jbt

duga priča, al isplatilo se ne što od ranije...dobroe...de je čet ustanka?

Ne znam jel ga nema vise?

Oh ne, Džoni ubojico!

imam tastaturu sa tri tačke na jednom dugmetu ... koliko ne trve zapravo to jeste ne znam ali znam da mi je do jajajajaja ...