Prijava

ТИ СЕ ТЕТОВИРАШ!

Dok ja ukapiram ko je Panzerfaust...
EDIT: Ukapirao. 'Aj' nema veze. lol

Е, ти ''рукави'' што помињете, пра'о готивна ствар. Био сам у једном локалу у Санкт Петербургу гдје и менаџерке и све конобарице имају тетоваже у том фазону. И још обучене у неке кратке црне хаљинице... Ух, празник за очи. Кад ми донесе кафу, преписао бих јој кућу.

Kad vidjo facu ovdje, ocekivao sam da pise "Istetoviracu kandilo kad budem apsolvent"...

e ja sam planiro uraditi albatrosa na plećki, al' još nisam 100% siguran... nemam baš leđa za veću sliku, inače bih je uradio preko cijelih leđa

meni padalo na pamet da kad doktoriram istetoviram negde plocicu jednog wireless receivera sto sam dizajniro :) nesto na ovu foru (nije ovo to, lepse izgleda, ali na tu foru):

http://www.aircommandrockets.com/images/FC_1_5/PCBV1_5.png

al necu

ja 'oću, al' neću reći šta :)

Ja ću na čelu da istetoviram rečenicu "Ja jebem".

Kad vidjo facu ovdje, ocekivao sam da pise "Istetoviracu kandilo kad budem apsolvent"...

Ахахахах, сјајна идеја :Д

Јебига, ја их нећу радити што не значи да не готивим кад видим с укусом одрађену тетоважу. Поготово, овај ''рукав'' фазон. Не ЈНА и то :))

Можда урадим на карини да се виде слова W и Y као онај нигер из вица, па кад ми се дигне да лијепо пише у потпуности welcome to jamaica, have a nice day.

Naravno,najveće sranje su bile one tetovaže JNA sa godinom ili datumom.Dan-danas vidim nekog matorog šljokadžiju sa takvom tetovažom.

То је једина права што каже Кизо, јебига више не може да се уради "легално" ал и даље имам туш код куће па ћемо видети у будућности колико ћу бити луд лолололо
ЕДИТ: И да, ЈНА тенак у пичку материну што је то добра тетоважа...

Ako neko želi da se tetovira ima lepo magazin "Tatooo" da gleda za uzorke. Sad video u izlogu sinoć, ima ladno za sve magazin...

Безвезе је то шарање тела. Признајем да сам се некад палио на то, али сад...јок.
По дифолту служи са курчење и ''показивање'', што је геј.
Опет, не видим да би имала сврху да не служи управо томе.
Нешто дискретно може бити кул. Никако врат, шака, подлактица, изнад, испод и на дупету или слично...Јапанска/кинеска слова никако. Змајеви и ''косачи'' никако. По ногама никао...хм, шазнам.

Можда урадим на карини да се виде слова W и Y као онај нигер из вица, па кад ми се дигне да лијепо пише у потпуности welcome to jamaica, have a nice day.

А Фацо шта ако ови из Владе направе срање и почну да се мешају у Цркву, па забране поповима да јебу и да се жену? Ви'ш да оће и Божић да нам помере на 25. децембар...

Какве то има везе с мојом тетоважом на карини?

Па шта ће ти тетоважа кад не мош да је показујеш? Ако вам забране рибе и то, радоваћеш се да се цела види само кад будеш имао 70 година и схватиш да још можеш без Потенцијала ил тако нечег лолололо

Kolko su gej ti rukavi, jebo vas bekam i ostali pozeri. JNA rulz

ЛОЛе, замонашићу се и показивати малољетницама које буду долазиле у манастир са ексурзијом лолололо

Само пази да се информишеш о манастиру немој у Хиландар ил тако нешто тамо женама не дају па ти чаба сав труд лолололо

ja dosla samo da se zapljunem al vidim da me je dankan vec zapljunuo.
Fala :)
evo, posto niko ne kaci slike, ja cu da okacim. al ne moju!
smatram da je ovo jedna od najbolje uradjenih tetovaza koje sam videla i bas mi je drago da polazem autorska prava na sliku (slikala sam tetoviranu ruku cimera, ja licno, mojim aparatom) :)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/167058_495358662262_531752262_6286552_4280138_n.jpg