Prijava

u da, sad sam se setio, pofajto sam se pre koju godinu zbog fife. drugar kreno da proziva jer nije mogao da trpi punjenje onlajn. izleteli smo iz igraonice, i pobili se u sred grada

posle smo popili po pivo i ispovraćali se al bilo je zdravo

A te skolske tuce i tuce sa puno posmatraca su govnjivo razvodnjene, prava sutka je od 3-4 lika i da se dva maklaju. JEdan moj poznanik ima dobru tehniku glavom. Zagrli lika i pocne pricu sa njim i onda se okrene i samo glava u nosurdu.

ja sam u školi samo jurio djevojčice butnom košću od skeleta

Uh...te ulične tuče me podsećaju na one ogromne crnkinje i Latine iz geta u Bronksu i Kvinsu i odmah dobijam taj njihov stav i želju da govorim svima: MHMH honey

http://www.youtube.com/watch?v=P2BoOoigJcg

I podsećaju me odmah na moj stari dupli profil Hildu Suarez.

http://vukajlija.com/recnik/autori/18059

Bizone, tebra, ocito se nikad nisi pobio ko prava muskarcina pa pricas ko debela crnkinja. Tolko od mene!

Zagrli lika i pocne pricu sa njim i onda se okrene i samo glava u nosurdu.

Dok ne naidje na lika koji nece da se grli nego da bije.

SLOBA FAJTER I LJUBITELJ VEVERICA!!!

Ja sam jednom prisustvovala tuci. Vristala sam bas lepo kako se od mene i ocekivalo

Сиса, на 1:06.

Не памтим кад сам се задњи пут БАШ потукао... Још од средње.
Последњи пут и није била туча. Сједио сам у учионици, лик ми диг'о живац. Пошто ми је био далеко, за почетак узмем столицу и погодим га. Ухватим се за клупу да га и њом марнем ал већ је био одмакао. Нисам га успио стићи и сморио сам се...
По природи сам и превише миран, ал' кад ми дође жута минута полудим и немам самоконтролу... Што је једна моја онако, лоша особина :)
Било је ту и комичних ситуација. Раније док сам носио цвике једне прилике лик ме изазове а ја их додам јарану док не ријешим ствар, да се не поломе. И он будала се опали смијати. Јаран, не овај што ме изазвао. Туча нека безвезна стандардна, добио ја по пички, добио лик по пички. Ал' сморио сам се од старта, јеботе. Кад се лик онако опали смијати изгубиш ону набријаност, и не можеш се ни потући ко човјек.
Кад боље размислим, и нисам имао баш неких посебно бруталних конфликата. Све држ', не дај.

Ja sam jednom imao ulicnu ali bas ulicnu tucu, jedan lik kao poznat u gradu i zakacimo se na zuraji i ja ga pozovem na ferku i izadjemo na skolski teren onako zurka se prekinula i svi izasli i napravili krug, i dok sam ulazio na teren pickica sa ledja mi naleteo i 3x me zakovao ali zato sam ga stapkao posle mada mrak je bio nista se nije videlo, kad sam ga oborio vise sam u beton udarao nego u glavu, nista se nije videlo.. A tad sam prvi put obuko jedan bodi i odma ga debil pocepao ufatio se za rukav nece da pusti, ostao sam bez rukav. Al posle toga nisam mogo da jedem vilica me bolela 3 nedelje. Picka, al sad smo dobri prijatelji. :) i imao sam i drugih ali grupnih protiv cigana i protiv drugih KLANOVA, tu su vec radile palice, cigle, lanci, boksevi i ostala pomagala. Neki su ga bas najebali bili tu.

Počnite da trenirate neki borilački sport. Izbacićete sav bes iz sebe i nećete imati potrebu da gazite ljude na javnim mestima i da imate posla sa flašama, letvama, noževima i ostalim zajebancijama :)

Filozofije sam da nema puno rasprave. Prvo opalim lika u glavu pa tek kasnije raspravljamo. Osim ako nije baš puno manji pa mi bude žao da ga odapnem. Jer dok se ja raspravim, pa dok se pomirimo, pa se raziđemo, pa dođem kući i onda se pojedem zato što nisam prebio pičku dok još nismo raspravili... Samo se džaba nerviram. Ovako DUM i šta mi bog da - il batine il da mu se naumačem bubrega.

Sad se sjetih.... Prošle godine sam se zamalo potuko sa nekim navijačima zbog Partizana, krenuo sam na njega sa namjerom da mu grkljan izvadim, bio sam na vinjaku, pola se ne sjećam, kažu da su nas rastavili. Kontam da bi me nadraufali likovi al bilo je par prisebnih. Prošo sam bez posljedica, on je imo štos u glavu.

Jedna masovnija tučica sa zajebanijom ekipom, 5 na 5, svako udara svoga, najebasmo ko žuti, bili su zeru jači, jedan naš pade i odmah nastao višak. Sabili su nas samo zato što nisu poštovali dogovor da nema 2 na 1. Tukli su nas 3 na 1. Al je bilo dobro.

Jednog lika smo isprebijali zato što se opiro rutinskom izbacivanju napolje psujući nam sestre i majke. Dobio je flašicom kole u glavu i zavrno sam mu ruku u polugu da je odustao od svakog daljeg vida agresivnosti. Kasnije ga je marica pokupila.

Ne mogu se sjetit više... Kad se sjetim pisaću...

Jebi ga Stefi, ja sam isao na kick box 7 godina i onda ufc vec 4 godine. Tako me odgajali. Ne volim tuce i ta sranja. Imao sam mozda par izvan ringa, ali uvijek imas te momente sa svakakvim ljudima koji kad se namerace ne odustaju dok ih ne poravnas...

Počnite da trenirate neki borilački sport.

Evo ja vec treniram jedan plemenit sport vec 5 godine. :)

Ova tema tako smrdi na testosteron. Povraća mi se.

ufc

+1
Nista dok se ne po'vatas na parteru....:)

Znao sam da ce ova tema da se pretvori u kurcenje... Nisam znao da ima ovoliko zajebanih vukajlijasa...

Ja sam se potuko sa jaranom jer mi proso koka kolu po farmerkama. Nismo se nesto pre gotovili a obojica nemirni i razredna nas stavi u prvu klupu. I na sred casa frajer uze flasu kole i meni po farmerkama posu. Ustanem ja, ustane on i jedan drugom opalimo samar. Profesor nije video, čičica pred penzijom ne čuje. Čas se završio on pobego napolje ja ga čekao u učionici i kad je ušo ja fino lepo krenem prema njemu ni A ni B šakom u nos, i još par šamara, onda ga oborim na pod i tu ga počnem daviti i tad nas rastave. Reko je da će mi jebat mater posle škole, ali nije, samo je pružio ruku i reko svaka čast jači si.. Posle smo bili oke, pošto se on preseliio u moje naselje i zajedno se vraćali kući