Sarma ili punjene paprike?!

Thumb_0

Луди Чак

Сарма и пуњене паприке су скоро подједнако шит. Мислим да су сарме за нијансу веће срање.

+1 Ionako jedem samo meso, nisam neka krava pa da jedem kojekakve trave i paprike.

Thumb_600px-high_voltage_warning_svg

aintnomistery

Džimi. Pobogu.

Sarma, od kiselog kupusa, od slatkog kupusa, od zelja, od vinovog lišća....

Paprike moraju da budu dobre za punjenje, da im je kožica jestiva - green peper su najbolje za tako nešto.

Baaaaaaalll... izbalavih.

Thumb_picka

Џими

Не тролујем. Али од овога што је написао aintnomistery се умало не исповраћах по тастатури.

Чаче, готивим ја траве и паприке, али у свежем облику. Обожавам свеж купус и свежу паприку. Али сарма и пуњене паприке... Пегла, брате. :)

Thumb_0

Луди Чак

I ja, meni je to sve sranje, od povrca jedem samo krompir i mladi luk, i to samo do zelenog. Jebes ti te trave.

Thumb_4e39bee4a89b1-o1_500

Триша

Ne kapiram šta fali punjenim paprikama ? I kakve travke čače, to je kuvano meso u malo paprike...

Thumb_0

Луди Чак

Ma jebes ti to, paprika ti je ko tetrapak mleku ili kesa od cipsa, jel i to jedes?

EDIT: Pogresno si me razumeo, ja jedem samo meso iz sarmi i paprika.

Thumb_picka

Џими

И чему млевење јебеног меса, кад можеш да направиш једну сочну шницлу и да је смажеш с мераком?

Thumb_don__t_panic_and_carry_a_towel_by_ashique47-d3fu8qd

Trilijan

Odavno ne vidoh veće dileme.... Aj' nek' bude punjena paprika. Ne znam zašto, možda zato što meni paprika NIJE nejestivi deo punjene paprike.

Thumb_tom_waits

jocko

Sarma. Al' najviše musaka ili lazanje.

Thumb_medium_black

Ареи Куен

Сарма. Реално.

Thumb_vinnie_jones_sketch_by_jugganautbitch-d4sx18t

Kramponom

I sarma i punjena paprika jebu kevu i zavijaju sarmu! Obhožavam oboje!

Thumb_don__t_panic_and_carry_a_towel_by_ashique47-d3fu8qd

Trilijan

Džimi jebote, jedem!

Thumb_medium_black

Ареи Куен

Само једном, евентуално два пута у животу сам јео сарму замотану у нешто зелено. Никако да провалим шта је то, али могу вам рећи да је јебено савршено јело! Сарме мале, идеално замотане тако да ти се ни у ком случају не одмотају док их сечеш, со такође савршено дозирана. Све значи. И још мало, чисто да зачини, млевене паприке. Појео сам најмање дваес комада и појешћу сваки пут када их будем јео! Тетка волим те!

Thumb_default

Mil'ca.

Sarma. Paparike ne volem pa pojedem samo meso, a sarma mi najbolja sa kiselim kupusom. Sad ogladnjeh.

Thumb_medium_black

Ареи Куен

messalina
Džimi jebote, jedem!

Ето ти примера да не треба јести за компом. :)) Фино седнеш за сто и хасаш ко човек!

Thumb_sp-studio

караконџула

Више волим пуњене паприке, јер су веће о.О
Ево сад поједох једну...ммм

Thumb_lex-drewinski-3

Filantropofob

sarma u vinovom listu i kisela pavlaka, ah svrš

Thumb_ivica-dacic-sps-t

urbanalegenda

Jagnjeća sarmica u maramici, porcija 200 din kod mene. Ja ne jedem jagnjetinu jer se oseća na loj ali sarmica nema nikakv miris pa je jedem ko nenormalan.

Thumb_pompeus_magnus

Haze

Sarma definitivno.