Prijava

Mene bre prosto iseče kad iskoči ona bela strana i obaveštenje "strana nije postojala zbog sira i vojne muzike"..ili tako nešto...

Nego lepo da se vrati ono staro "jebiga, nema to što oćeš".

Ako može.

Slažem se, i da bude u boji a ne ovako samo bele jeftina stranica...

Dajte konkurs neki pa da pravimo naše radove, izglasajte najbolji i stavite tamo,,,

Слажем се....ово је глупо

to bre Caro, reci..ova bela ubi..još onako odjednom iskoči, a nisam naviko, mislim da sam bar tri sede dobio zbog toga...

evo Cara će napravi idejni dizajn...al da piše "jebiga, nema to što oćeš"...

Sve je bolje od onog :

The page you're looking for , doesn't exist

Ili kako vec glasi .

Јебига, нема тога што ти оћеш, сврати мало на ТЕТРА ЈЕБАЊЕ, или се бакћи са тражењем дефке

skroz je jeftino sada, najjadnija stranica na celom sajtu, totalna nekreativnost. POgotovo iz offa ti kažu da ideš na fejs. Još gori bedak.

Dakle, mora da bude nešto kul!!!

ovo ne da je glupo nego je pederski, nedostaje mi i ono "nešto se sjebalo". to je bilo tako jebački. ko li je kajzenov savetnik za ovakve stvari.

Bolje i neces jebati, jbg reklamirati modernatorsku definiciju, sta je sledece placanje da vasa definicija bude na tom mestu?

Nedostaje mi "Vukajlijin ćale će to ubrzo da sredi"

Nevezano za temu,
Da pohvalim to što više ne zapucava kad se skroluje, vidim da je pozadina izmenjena.Taj sam problem imao samo na chromu i sa xp-om, dok na primer na sedmici sa hromom na istom kompu šljaka najnormalinije.Više ne moram da kačim onu špeciju sa javascriptom na svaku stranu koju otvorim.Jeeeej.

ZA, id a se ulepša ta strana da ne bude samo bela nego neka Stefan Kostić recimo napravi neki dizajn, taman da se iskupi što je hakovao sajt!

" Nešto se sjebalo", "Jebiga nema to što ti oćeš" -
apsolutno za. Te rečenice su bile duša sajta. Prosto mi ne bude krivo kad mi je definicija obrisana sa i vidim ono "jebiga nema to"..... Ako ćemo realno "zbog sira i vojne muzike" nije hard kor. Nije jebački, jebiga. Pravda za sjebavanje i jebavanje!

нек нам Бог да среће, да се врате дании, славни дани наше прошлостиии

Nesto se sjebalo je bila jedna od prvih stvari koja mi se svidjela na Vuki i kad sam prvi put vidio da je to uklonjeno malo sam se sjeb'o....

Nešto se uzjebalo, vukajlijin ćale će biti obavešten.... Stvarno, ja sam za ovo, ljepše je i to je mnogo ljepše nego ono zbog sira i kurca palca.... I da nije bijelo, nego u boji teme

A da se vrati stefanu kulen?

Šta da mu se vrati kad ga je on uzeo cari