Prijava

Волим да чујем да нас помињу у страним филмовима. Углавном је то случај када неки брадати холивудски режисер одлучи да разбије једноличност и уместо Руса убаци нас као главне негативце, и на крају псујем телевизор и терам Амере у три лепе. Знам да је јадно што се стално окрећемо на то шта други народи мисле о нама. Треба да нас заболе пимпек за њих и да живимо свој живот. Ал' опет увек ме заинтересују филмови 'де се појави неки Србин.

Дакле, де су нас све пјували, мајку им капиталистичку ?

"The Hunting Party"

То је оно говно са Ричардом Гиром, дегенерисаним мајмуном.
Како сам пуко кад сам га гледао на ОБН-у пре неку ноћ.

Јел то оно говно са Ричардом Гиром кад јури вонаби Караџића кроз Босну?

Јел то оно говно са Ричардом Гиром кад јури вонаби Караџића кроз Босну?

Баш то срање. Ја сам хтео телевизор да поломим кад сам гледао.

Denijel Kreg u švercanju eksa iz Holandije.Nez kako se zove film.Srbi su uglavnom negativci.

Баш то срање. Ја сам хтео телевизор да поломим кад сам гледао.

То је најгори филм који сам цео одгледао. Комбинација патетике и лажне историје, не може горе.

Има онај на слични фазон, кад неки наш лик хоће да се разнесе експлозивом у некој цркви усред Њујорка.

Taj je valjda iz Bosne isto neki lik, ubili su mu ćerku pa hoće da se osveti

u plaćenicima silvester i onaj drugi čika, zab sam kako se zove imaju scenu kada pljuju šljivovicu i zle srbe, kada su se borili u bosni sa njima 1992. u dosije iksu imamo celu jednu epizodu o srbinu. u jednom filmu, jebem li ga kako se zove, gde vin dizel čuva neke klince od nekog naučnika na početku filma prikazuju kako su tog naučnika kidnapovali srbi. u takenu su stavili šiptare i srbe u isti tabor pa su jednog profesora iz prištine (koji je poreklom srbin) pozvali da prevodi sa šiptarskog na engleski. film je važan sektor kulture i ljudima koji su neobrazovani i hoće film da pogledaju da im prođe vreme upravo misle da su balkanci nekakva stoka gde nema struje. kad smo kod struje u filmu The social network jedna devojka pita glavnog glumca šta trenutno radi a on joj odgovara da proverava koliko trenutno ima koristnika fejsbuka u bosni. ona na to odgovara ''nemaju struje tamo a imaju fejsbuk?''. kao što rekoh, mi smo mala zemlja i siromašna i nema ko šta da nas mrzi, oni prestavljaju nas tako jer ćemo im jednog dana ''trebati'' kao što su nam propagandom jebali kevu 99-te.

Имаш онај са Бенисиом Дел Тором, мислим да се зове "Hunted"...

Jedino cega se ovako sad iz cuga secam su ovi danski filmovi
Pusher I, II i III
U Kini Jedu Pse
i
The God Cop

Layer Cake.Sjetio sam se.Dragan im se najebo keve tu.

Behind enemy lines (2001)

Иде 'вако, народски говорећи: Америчка патрола надлетала неку планину у Босни. Лик мало скренуо с курса у опасну зону. Његови му јављају бјеж' одатле, а он оће да се курчи па наставио по свом. И не лези враже, сними из ваздуха неку рупчагу гдје смо потрпали муслимане што смо поубијали. Има и жена и дјеце, ма свега. Оборе га наши, међутим не нађу касету са снимком. И ту амери пошаљу бају којег иначе глуми Owen Wilson да нађе касету. Чова је прошао кроз масу срања са нашима, у једној сцени га гађају наши са три тенка и два хеликоптера. Пошто је касета била између њега и наших, наравно да није пичка да побјегне него пичи два'ес' метара у сусрет ракетама, хвата касету и магла. Мислим да није потребно напомињати да му није ништа било, дјелом због тога што се у нашој војсци учи како пећи колаче али не и нишањење а дјелом и због тога што је лик главни глумац. А ђе има да главни глумац погине, поготово од Срба које бај д веј у филму глуме Хрвати.

Сјећам се још неког филма са Џорџ Клунијем и оном аустралијанком. Биће да је то онај филм што помиње Пеки, али се не сјећам детаља. Давно сам гледао.

Социјална мрежа, што помиње Мурињо... Мислим да је лик рекао да немамо путеве, не струју. Можда се варам, ал битно је да су нас блатили како год окренеш.

И некидан гледам London Boulevard. Нови филм, британски. Готивим њихов стил и смисао за хумор. Филм је дакле ок, не рачунајући једну сцену. Неки много јебен баја у граду је послао два лика да убију, ај сад небитно кога. И тај кога требају убити долази сам у клуб и намами их да за дупле паре убију овог што их је унајмио. Прича је била навлакуша и чим су ушли у комби, рокно их је. Само је била кратка прича, као: Мислите ли да ће те га моћи скинути, а лик се само насмија и каже: убијао сам ја и бебе. Кроз филм се пар пута наглашава да су из Босне, а у сцени кад треба да уђу у комби чова говори на чистом српском: ''Сви су они дркаџије''.

Тај што спомиње Пеки је "Миротворац". Глуми Клуни и чини ми се Никол Кидман.

Е јесте, Никол Кидман. То је тај...

Гледао сам то са Вином Дизелом и Друштвену мрежу.

kad smo kod struje u filmu The social network jedna devojka pita glavnog glumca šta trenutno radi a on joj odgovara da proverava koliko trenutno ima koristnika fejsbuka u bosni. ona na to odgovara ''nemaju struje tamo a imaju fejsbuk?''.

Па добро, девојка је навикла на развијену инфраструктуру кад је ишла у посете деди и баби у Сомалију, Нигер или Чад, није јој замерити. :)

Важно да је Де Ниро уз нас. :)

Пре неки дан долазим код ортака а он гледа неки француски филм у ком дилују оружје на некој пијаци. Ја гледам нешто ми познат тај крај, паузирам и загледам се мало боље кад оно муџахедини ваљају калаше и ерпиџиеве тамо код бувљака на НБГ. Рече ми он како се филм зове, али ја будала нисам запамтио. Мислим не помињу се Срби, али појављује се пејзаж из Србије :)

putevi su bili u pravu si!
ma oni u većini filmova srbe, hrvate i muslimane stavljaju u isti koš kada su naciju u pitanju al ja se ne ljutim, ista smo govna.

Imaš The Road to Wellville gde se Bugari hvale kako najduže žive u Evropi jer se hrane jogurtom :)
Doduše film se bavi vremenom s kraja 19. i početkom 20. veka kada je Balkan Evropi bio "fascinantan" i misteriozna zemlja...