Prijava

Lemaja napisao sam ne svaka a ako vas toliko mrzi komentarisite bar negativne.

A druga stvar, ja na skoro svakoj definiciji imam desetak komentara, šta će mi više? :)

kilervgmmm

Lemaja napisao sam ne svaka a ako vas toliko mrzi komentarisite bar negativne.

Neke definicije ne zaslužuju ni negativan komentar, jer su tolika splačina da mi je žao trošiti slova na tastaturi.

Neke definicije ne zaslužuju ni negativan komentar, jer su tolika splačina da mi je žao trošiti slova na tastaturi.

Jesi znala da kriticari moraju da odgledaju filmove tipa sumrak i napisu 3 strane o tome?

Jesi znala da kriticari moraju da odgledaju filmove tipa sumrak i napisu 3 strane o tome?

Jesi li znao da nisam kritičar i da me niko ne plaća za ovo što čitam i komentarišem, da to radim isključivo zbog sebe? E pa sad znaš. I imaš u pvt onih 10 definicija, ne starijih od 24h.

Ни једна оцена не мора да се образлаже. Ствар је оцењивача да тако нешто уради, а терати их да обавезно коментаришу дефиниције било би угњетавачки. Дневно се подели неколико десетина хиљада плусева и минуса. Ако би се давало толико и коментара, сајт би пао за два дана. Неће бити ништа од овога.

Predlazem da pre ocenjivanja definicije mora da se komentarise, slabo se komentarisu definicije

Ko kaže da se slabo komentarišu definicije? Neke imaju toliko komentare, da izgubiš barem sat vremena čitajući neke komentare.

ali pojedini clanovi samo ocenjuju

Vidiš, poenta i jeste pisanje i ocenjivanje definicija, komentari su tek neka vrsta bonusa. Takođe, u prvima danima sajta, nije ni bilo komentarisanja definicija.

mene licno nerviraju definicije bez komentara

I mene nervira kada neko ne može lepo i smisleno da započne temu sa prvim post-om, pa ona deluje konfuzno. Neke definicije ni ne moraju imati komentare. Zašto bi se komentarisalo radi komentarisanja - da napišeš nešto tek da bude komentarisano? Neka hvala.

napravis dobru definiciju i ne znas zasto je njih 10 dalo minus

I to me zabole. I otkud znaš da je dobra? Zato što je tvoja? Pa, sasvim je normalno da se nekome ne sviđa. Jednostavno, neko misli da nije dobra, ne sviđa mu se stil pisanja ili šta već.

I onda vise nema komentara "E jbg slucajno minus" kad vide autora.

To se pravdaju oni koji misle da će onaj ko je dobio minus znati ko im je taj minus udelio. Onda se, kao operu. Neki, doduše, zaista pogreše, jer kad pročitaju 20 očajnih nazovi-definicija, automatski kliknu na minus iako su želeli da pozitivno ocene definiciju.

Ne, ne treba nam još milion komentara. Treba nam smanjanje istih, jer toliko njih napravi duple naloge, da počnu da se iživljavaju svojim pisanijama.

Bilo ko ko misli da ima malo komentara malo bolje razmisli, jer ima toliko napisanih definicija i postavljenih postera, da neki od njih jednostavno mogu da prođu i bez komentarisanja.

LOCK na temu, naravno.

То што Циклон каже. :)