Prijava

Од претраживача користим Мозилу, а оперативни систем ми је Виндовс 7. Постоји ли неки начин да трајно блокирам неке сајтове, да их не видим уопште?

Evo 3 načina:
1. Instaliraj dodatak za web-filtering: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/looking-for-web-filtering-and-activity-reports-in-windows-parental-controls
2. U C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts unesi po liniju za svaki sajt, npr:
www..nekisajt.com 127.0.0.1
www.drugisajt.com 127.0.0.1
3. Ne idi na te sajtove :)

EDIT: E, ima i ovaj plagin za Mozillu, nisam isprobao, ali verujem da je ok: https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/foxfilter/

Virus brt.
E, ima i Leechblock za Firefox
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/leechblock/
Možeš dosta stvari da podesiš, npr. šta i kad ćeš da blokiraš (dani vreme i to), da to podeliš u više grupa...
To inače koristim da mi ne otvara one stranice sa reklamama kad odem na palimas.com, ali to niste morali da znate hohoho.

Имал неки добар програм за резање, а да није јебени Неро који је постао компликован и немогућ за употребу?

Пробао сам, препоручујем свима, за минут га инсталираш, за 5 минута нарежеш штагод ти треба, нема трајал верзије и осталих комплексашких пички материна, већ само цепаш к'о у стара добра времена

https://ninite.com/
Sve na jednom mjestu. Veliki izbor open source programa - od brauzera, antivirusa, pdf čitača, programa za fotografije, pa do medija plejera, programa za zipove, ofis paketa, timvjuera, jave... Nema šta nema, imaju čak i programe za devlopere (što mene ne interesuje - booNoob). Samo štikliraš one koji ti trebaju i pokreneš instaler. Nema prihvatanja uslova korišćenja, nema instaliranja tulbarova, sve sam uradi. Ovo svaka kuća treba da ima.

Досадан сам мало, ал ова тема се показала корисном, јавио ми се ортак у инбокс, преносим његову поруку у целости:

Vidi, riknuo mi je hard disk, i stavio sam novi. I prikacio sam stari sa novim u nameri da prebacim muziku i ostalo na novi, javlja mi ga u biosu, ali u windowsu 7 ne. Kako da ga aktiviram?

Neka proba ovo...
Right click "My Computer"
Click "Manage"
Select "Disk Management"
Right click "Disk Management" and select "Rescan Disks"
Find your drive in the list in the bottom pane
Right click it and select "Initialize"

Успело, фала друже Лукас

Jankoviću, koristim CD Burner XP i nikad me nije zajebo, malo zauzima, dobro radi, u njemu pržim sve, mp3, filmove, ISO fajlove, pa i audio cd-ove. Odavno nisam vidio lakši program, koji pritom ne jebe i ne baguje.

P.S. Da, u njemu štampam i omote i booklete za metanje u cd-kutije ;-)

Ima li iko ovde ko studira grafički dizajn il' je barem završio tu srednju, il' se barem razume u fotošop? Velim, ako bi bio rad da se dogovori sa Radetom da se stavi na Radetovu IT radionicu par tutorijala, makar ono osnovno i pomalo naprednijeg, jer sam ja totalno dekintiran, a velim da bi mogao svako da zgrne koji dinar na www.99designs.com ako se potrudi.

Хитно ми требају линкови за доњнлоад њиндоњса искпе и седмице, па ако неко има нека баци.

Vjever'ce, imaš pvt.

Дај и мени ако сто посто ваља. Седмица ми треба. По могућности ултимат едишн