Prijava

Типа да могу само једном месечно да промене надимак. Овако је много зиљаво кад неки људи мењају надимке сваки дан, да не кажем убер зиљаво, личи на Мајспејс/Карике, а и понекад не можеш да похваташ ко је ко док не уђеш на профил. Мислим да је то много инфантилан и зиљав вид зајебанције, и да му није место на овом сајту који би ипак требало да држи до неког нивоа.

Ja sam za, i to samo zato što ponekad nemoš naći čojeka da ga ljudski ishejtuješ.

Džimi predlog je okej, ali zašto nisi na ktitor podforum turio?

ŽIVIO DŽIMI! Muka mi je više od kontanja ko je ko. A da non stop klikćem i blenem u tuđe profile u potrazi za starim nikom je iritantno.

Pa nije loša ideja,ali hejteri će da počnu da izvršavaju samoubistva :((((

Џими то је ок али није фер према неким ауторима чије промене надимка реално могу да се препознају.
Примери где би требало ограничити -
http://vukajlija.com/recnik/autori/18691
http://vukajlija.com/recnik/autori/43502
Ништа против тебе Матриксе али надимци ти се разликују више него идеологије Томе Николића пре и после СРС-а
Пример где не би требало ограничити -
http://vukajlija.com/recnik/autori/18691
Девојчини сви надимци се врте око Чрч тако да јој је то некако оправдано.

За! За, јеботе! Сви су почели да се иживљавају са ктитором. Нека се ограничи на минимално недељу дана.

Лоле, отпадник за компом односно матрикс односно никселосо је посебна прича. Он то ради да се камуфлира.

Bilo bi dobro da ovo zaživi. ZA!

Што би реко Бурзика, платили су интернет поштено, а и ктитор су доплатили најпоштенскије - нек се забављају људи, иако је ово један озбиљан сајт, на нивоу штоно каже Џими! Против.

Pošto je opcija promene nadimka moguća, neka je koriste. Realno, ko iole dostigne neku popularnost pod određenim nikom, menjanje nadimka mu može doneti samo pad popularnosti. Jebiga, nisu svi voljni da idu na nečiji profil i proveravaju ko je to ili ko je to bio ranije. Mene prvog mrzi, ali moram:)

Jebiga, nisu svi voljni da idu na nečiji profil i proveravaju ko je to ili ko je to bio ranije

A nije mi ni važno! Važno mi je šta je napisano a ne ko je to napisao. Postoji i opcija da nekoga pratiš, mislim da nije vezana za nick.

Protiv, platijo sam da budem ziljaw i niko mi to neće zabraniti kao i hiljadama drugih. Ionako ktitori i nemaju neke spec opcije (tipa da im po difoltu bude defka ili poster na naslovnoj) pa im onda bar treba omogućiti iživljavanje...

pare su to....

slažem se sa džimijem (omg omg omg slažem se sa džimijem!!!aaaaaa!!!!) ali korle je skroz u pravu...

zabranite promjene imena uopste. koji kurac ima da mjenjaju imena

zabranite promjene imena uopste. koji kurac ima da mjenjaju imena

То је глуп став јер неко је можда кренуо при регистрацији да напише километарски дуго име па му стало на пола и сад га јеби. И зато има право да уплати клитора и да исправи то срање. Плус многи се сморе од једног ника па оће да промене да сруше монотонију.

Za na logičkom nivou, protiv na principijelnom. Platio sam ono što sam platio, nemoš sad da mi neko uzima ono što su moje opcije. Ionako su nam uzeli groblje, što je sramota i to moram i na ovom mestu da naglasim. Ja nadimak ne planiram da menjam, ali svejedno, neka menja ko je platio. Mada jeste ziljavo kada Kami postane Zna Murinjo ili Zdravko Dren postane Zimbabwe ili tako nešto pa se onda ja pitam ko su ovi novi na sportskom kvizu što pojma nemaju :)

Uvek možete da kliknete na tudji profil i procitate ko je u stvari taj autor. Ako je već ubačena opcija menjanja nika za ktitore treba raditi na tome da se omogući još funkcija a ne da se krešu mogućnosti samo zato što nekog mrzi 2 puta da klikne!

Ma bre ZILJ. Fora je samo sto Kajzenu ne odgovara da ogranici opciju, jer je masa ZILJA uplatila ktitor da bi se ZILJAVISALA. Kad bi bilo ograniceno na jednom mesecno, nestalo bi dosta ZILJA koji placa ktitor da glumi KARIKE. Sad ce opet reklama KARIKA da se pojavi pored loga, da se ZILJ ne cima da trazi u fejvoritsu.

Za!
ili makar da se uskrati stavljanje već postojećih nadimaka. to je skroz zbunjujuće.