Prijava

Inače mi mnogo ide na kurac kad igram na kontru a primam golove iz kontre jer moji igrači naprasno sami počnu da igraju control. Isto mi ide na kurac to što kad stavim overload meni se štoperi u nadoknadi dodaju između sebe i čekaju idealan trenutak za pas. Mislim štakojkurac bre nagrni na gol teraj tu loptu u kurac pa gde padne, zaleti se u 5 igrača pa ako prođe, šutiraj radi nešto a ne bleji dok ne istekne vreme. To se provlači na zadnja tri menadžera i mnogo mi ide na kurac.
Inače u drugoj sezoni sam imao nekih 15 remija i primio gomilu golova u zadnjim sekundama utakmice, u trećoj tih problema nisam imao i lako sam privodio mečeve kraju mada sam se i pojačao i na kraju lagano bio drugi u PL a sad u četvrtoj se dodatno pojačao al opet ko u drugoj primam golove u zadnjih 5 minuta meča previše često i imam jebenih 10 remija i umesto da se borim za titulu ja jurim 4. mesto ako može nekako.

Nzm Tucani sta da ti kazem. Ja vodim Arsenal, krecem 5. sezonu i nemam nikakvih problema. Osim da npr. imaju krizu tokom jednog dela sezone, ali pretpostavljam da je to tako svima. Probaj da butas po taktici, ali u instructions. Mislim da dosta zavisi od toga da podesis instrukcije kako da igraju, ali za svakoh protivnika mora da budu drugacija podesavanja. Od onih opcija ja najvise koristim hassle opponents, higher tempo, play wider, exploit the flanks, pass into space, work ball into box. I to je to. I u zavisnosti od protivnika stavljam control, counter ili standard. Overload ne koristim uopste, samo attacking ako je frka sa rezultatom.

Jel ima neko valjan link za FM14?

Dajte neki link za normalna imena. Sta je ovo koji k sa imenima?!

http://www.thedugout.tv/community/showthread.php?t=92327
lol!
s sad, jel neko probao, jel radi, kako radi, kako da ubacim?

Imam problem koji nije nešto strašan, ali mi jako ide na kurac. Naime, mnogim igračima su nestala prezimena( tipa umesto Luis Suarez stoji samo Luis). pretražio net i od rešenja gola kurčina. Jel zna neko u čemu je fora?

prvi put čujem za taj problem

Richard, da ti nije bio pretrpan Hard disk kada si pokretao igricu..ja sam imao problem sa statistikom iz prethodnih sezona, ispalo da su svi igrači na svijetu igrali u nekom meksičkom klubu i ništa posle se nije bilježilo...zbog memorije

ја док сам на старом компу играо 2007 менађера имао сам проблем следеће врсте. На почетку када сам купио комп и то, могао сам да видим сваку текму која се одиграла статистику и стрелце и хајлајтсе фазон 10 сезона уназад. а када се срање попунило и кад нисам имао меморија једва сам 15 текми уназад мого то да видим. А ја као велики носталгичар много сам волео да се присећам неких легендарних текми ллололо

s sad, jel neko probao, jel radi, kako radi, kako da ubacim?

јеси инсталиро?

ајд провери ми, јел има расинска лига, конкретно штитаре, да знам дал да дам отказ у звезди и дођем да пенетрирам млатонијево село

Anarhiste, ma kakvi pretrpan, slobodno preko 100 giga... Sad već nije bitno, obrisao sam, smorila me igrica.

ma šta da se instalira, kad je fajl jedva nekih 200kb valjda, izgleda da je samo baza podataka neka, a i izbacuje neki eror na fazon ''tu mač klabs in komptišn for serbian kap bejz eror''.
ubacio sam tamo gde treba, prepoznaje ga u bazi podataka ali odmah izbaci ovaj eror čim počne lodovanje i posle nastavi difolt bazu da učitava.
a ja se ponadao, prc.

E pa ljudi, da podelim i ja s vama svoja iskustva s menadžerom. Počinjao sam sa Zvezdom bar 20 puta i stalno bataljivao, i to uglavnom zbog nekih banalnih razloga jer mi se nije svidelo kako sam nešto postavio itd, sad sam se konačno skrasio i igram šestu sezonu. Ali, zbog tolikog igranja mogu da kažem da o Zvezdi znam sve. Daklem, igrači koje treba zadržati po svaku cenu su Rajković, Arauho, Lazić, Savićević, Milunović, Petković, Grujić, Kovačević i Vešović, bar prve 3-4 sezone. Što se Lazovića tiče, s njim se nikad ne zna ali obično ga povrede sjebu. Onjilo je zlatna koka, ubedljivo je najbolji špic, i za njega posle jedne do dve sezone može da se uzme 4-5 miliona za njega, a dobar je i Stefan Mihajlović. Na početku najbolje je prodati Daudu, njega uzme Torino za 1,8 miliona, uvek. Što se kupovine tiče najbolje je čekati regene, ko igra sa 2 špica najbolje je kupiti Antonija Lozana za 600 hiljada, i Bruna Gomeša za 100 000, on se doduše čeka jednu sezonu, nema neke ocene, ali buši. Dobra stvar su pozajmice, u prvoj sezoni OBAVEZNO uzeti Densvila iz Ajaksa na pozajmicu, u drugoj sezoni produžiš pozajmicu i onda ga uzmeš za dž jer mu istekne ugovor. Takođe, igrači u prvoj sezoni koji su dobri za pozajmicu su Weiser i Hojbjerg iz Bajerna, Keko iz Katanije, Blandi iz Boke, i plus iz filijala može da se povuče neki dobar igrač tipa Fereira Karasko iz Monaka. A u drugoj sezoni možete da napravite drim tim samo uz pozajmice, obavezno uzeti Benasija iz Intera, dobri su i Dankan, Leali, Petanja, Kristensen, Guardenas, Romanjoli, Janku, itd., a ima i dobrih regena u drugoj sezoni. Ograničenje pozajmica je 5, ali npr. ako se pozajmica iz prethodne sezone produži, ta pozajmica se ne računa. Što se taktike tiče ja igram 4-4-2 control very fluid i zadovoljan sam, mada na 4-5-1dm daje još i bolje rezultate, ali ja volim da imam dosta špiceva i nema kurca da igram samo s jednim.

E sad i da pitam jednu stvar jer mi nije baš potpuno jasna, ja imam običaj da igračima koji imaju visoke ocene u nekoj kategoriji stavim individualne instrukcije koje mu odgovaraju, npr. ko ima long shots više od 15 stavim mu da šutira što više, ko ima dribling stavim mu da dribla itd.,logično jelte, međutim, tehničarima sam uvek stavljao hold up ball, jer mi je bilo logično da igrači koji imaju dobru tehniku više drže loptu u nogama, međutim po internetima sam pročitao da je to instrukcija namenjena jakim špicevima koji imaju ulogu da zadrže loptu dok se neko od bočnih ili igrača iz drugog plana ne ubaci. Interesuje me koristite li vi ovu instrukciju i u kojim slučajevima?

Kad vidim kolko vi truda ulažete u to, kapiram zašto sam stalno gubio jer samo namjestio postavu i igrao.

Interesuje me koristite li vi ovu instrukciju i u kojim slučajevima?

Ja lično retko kada koristim individualne instrukcije, samo ako ima nešto što nije definisano kroz duge stvari ili oću da imam neko odstupanje. Ali obično zadam gomilu timskih instrukcija i pažljivo složim uloge igračima.
U principu ne treba da rčkaš ako nisi siguran kakav efekat ima zato što mala promena može gadno da ujebe ako se ne uklapa. To za hold up ball je potpuno tačno.

dajte neki krek da radi. imao sam pa sam ga obrisao i sad ne mogu da nadjem, sve sto sam sad skinuo jebe nešto.

како да наместим оно срање да главоња асистент води пријатељске на 2014

Valjda u kouč setings.

е све си ми рекао лоло

нек неко ко игра окачи неки тутроријал, ја сад тражио свуда и никако да нађем.

Uđeš u svoje ime tab, pa coach ili team settings.