Prijava

Је л' зна неко који менаџер да скинен да не багује игрица? Видим на четрнаеску се сви жале, тако да ако зна неко, ако је скин'о однекле и игра без проблема, нека ми да линк. Ако нема 2014, може и старији.

Иначе скоро сам скинуо ФИФА менаџер. Није лош, има и он добрих страна, ал' изгледа ми помало неозбиљнији од ФМ-а.

Шта, тринаеска и четрнаеска лоше шљакају? Не смета ми што је старији, само сам нешто био у фазону ових дана да скинем неки новији на којем има Митровић, па да га доведем негде у Италију. хехе

FM 13 nije za kurac i nemoj da ga skidas. Skini 14, ili 12. Ja trenutno igram 12, ali preporucujem ti 14, jer je sveziji sto se tice igraca.

Možeš i 13, samo što je meni 12 bolji. 14 mi ne šljaka, tako da njega ne mogu da komentarišem, al' ne hvale ga baš ljudi.

Добро, послушаћу вас.

Demo skinut. Ludnica pocinje..

odakle si skinuo?

ja cekam da izadje fm15 pa da se igram pirata lolololo

odakle si skinuo?

Kupio original. Izlazi 7. novembra, a 2 nedelje pred izlazak pune salju demo verziju, za upoznavanje sa igrom.

Мени је срање што убацују те иновације, 2Д и кружићи јебу и увек ће да објашњавају. Не смем демо да скидам, чекам ко човек 7. новембар и збогом животе.

Jao kad krene maltretiranje sa verzijama kreka sad, k'o prošle godine :((

Два дана чекам крек, после тога ми не пада на памет, купићу игрицу, боли ме курац. Све паре које би ишле за клабинг отићи ће у те сврхе, јер клабинга ионако нећу видети кад инсталирам менађер лоло

Za 14 se cekalo do posle Nove Godine ako se dobro secam...

14-ica izašla posle dve nedelje, 13-ica na proleće

da, da... 13 ipak. Greska.

Jebo čekanje kreka, pretrošle godine mi prekurčilo čekanje... Prošle godine sam pauzirao sa menadžerom, a ove mi ne pada na pamet da čekam krek šes meseci, pa sam pazario oriđiđi preko fm Srbija foruma. 3 soma bilo u pretprodaji, sad je 35 evra valjda.