Prijava

Ископираш га у фолдеру де си екстрактово игрицу и покренеш инсталацију. Добијеш ланчер.ексе па сзтартујеш игрицу с њега претходно деактивирајући антивирус ил шта већ на тај трип

Kapiram to, samo mi nestaje bukvalno taj fajl. Ne stignem da ga iskopiram. Skinem ponovo, on stoji tu sekund-dva i on nestane...

е онда купи нов компјутер

lolololo očigledno da moram.

Pre ekstraktovanja deaktiviraj antiviruse, malver fajtere i tako to i onda pokreni estrakt. Ako ti opet izbacuje erore probaj da ga ekstraktuješ preko nekog drugog anzipa, ja sam inatalirao onaj 7-zip fajl menadžer i sve je odradio bez erora. Onda samo pokreneš igru i to je to.

jedino te fazone sa drugim anzipom nisam probao, ako mi tako uspe lubim kulac

kako ide ono online da se igra
nešto me jebe ne može naći server iako napravih

Je l' ima neko link za fm 2015?

Želim samo da se tradicionalno najbem majke ponovo imbecilnom majmunskom kretenu koji implementira povrede u igru. Odnosno način na koji povrede utiču na igrače.
I dalje se rasapdaju kad osdustvuju više od mesec dana zbog pobreda.
Ja razumem ako neko pokida mišić da možda neće više da bude tako brz, al da zaboravi sve, od dodavanja lopte, preko pregleda igre, šuta i osećaja za prostor za dva meseca neigranja lopte, pa jebemumater.
Prebio bi obe ruke ispod lakta tom govnjivom programeru, pa posle nekolko meseci bi ga pitao da li je, sad kad se oporavio, njegava sposobnost da imlpmentira imbecilne stvari u igru oštećena na bilo koji način.
Dobio/dobili otkatz da bog da, i da ga niko ne zaposli više, da sedi na ulici i da prosi, niko pare nikad da mu neda, nek crkne.
Kreteni. Ne mogu najveće sranje sto godina da isprave.

Igra li ko?

Da podelim svoje mišljenje, igram menadžer od onog cm 03-04, i iskreno mislim da je ovo jedan od najgorih. Glavne zamerke su mi: gameplay, gde padaju jedni te isti golovi, centaršut, odbijena, slobodnjak. Dalje, neinteligencija golmana koja iz godine u godinu doživljava vrhunac. Kuknjava igrača za svaku sitnicu (primer: dva dana nakon što sam izborio ligu šampiona sa zvezdom dobio sam otkaz jer je Nenad Gavrić bio ljut zato što mu nisam dozvolio da ode u Midtjiland za milion jura, cela ekipa je bila nezadovoljna načinom na koji ga tretiram, i tap, otkaz). Prelaz iz zimske pauze u prolećni deo šampionata je katastrofalan, tu igrači imaju mesec dana odmora 1-2 prijateljske, i onda za prvih 3-4 utakmice match fitness im je kurcu. Smeta mi i to što se stranci koji su mlađi od 20 godina sada računaju kao stranci što pre nije bio slučaj, doduše tu ne znam kakva su tačno pravila, ali otežava život. Ubačen superkup Srbije?! Šutevi i golovi iz daljine su mi bili zamerka prošlih menadžera, sada mi deluje kao da ih ima previše. Bekovi se previše gube u odbrani, deluju mi beskorisno. Skauting je čini mi se bolje odrađen, to je jedina pohvala, treba da pratiš nekog igrača bar 3 meseca da bi znao sve o njemu, što je i realno. Sve u svemu, dosta, dosta loše, mnogo sam više očekivao, igraću ga i dalje jer nemam šta pametnije da radim u slobodno vreme, ali čekam već sad fm 16 i nadam se boljem.

Uvek je ovogodišnji menadžer najgori do sad .lolo

FM 2007 ftnj

Igram trenutno sa Zvezdom 2022. godina je. Podigo sam finansije extra na plate trošim samo nekih 300k. Igrači se i dalje bune, oće da idu posle jedne donre partije al boli me kurac bezo sam ih ugovorima. Loudovo sam na početku sve igrače iz južne afrike pa tamo jurim talente lol

Igra li ko?

Igram, ali za sada ne delim bas tvoje iskustvo. Doduse nisam mnogo ni odmako, par kola prve sezone sam odigrao, i za sada mi deluje ok, ne nerviram se uopste skoro. :)

Uvek je ovogodišnji menadžer najgori do sad .lolo

Otprilike :)

Jel moze neko da mi kaze sta sam ja vise dobio sto sam kupio original, ne racunajuci sto mogu da igram preko neta? Znam sta sam izgubio :D

Jel moze neko da mi kaze sta sam ja vise dobio sto sam kupio original, ne racunajuci sto mogu da igram preko neta?

Ne moraš da čekaš da se smiluju braća gusari da odrade svaki peč. Odnosno da se zaglaviš sa nekom 1.3. verzijom igre do kraja marta. To je otprilike jedino što mi pada na pamet.

Jedina zamerka su mi centaršutevi, mnogo glupih golova i autogolova pada posle oštrih centaršuteva. Nekad običan centaršut na prvu golman izbije u korner ili u go, ili na nogu protivničkom napadaču ili moj štoper odigra štiklom/dupetom u go. Debilno.
Ali za razliku od prošle godine bekovi nisu beskorisni u odbrani i umeju da se postave. mnogo manje šansi puštam i golova primam. Falakurcu.
Isto klubovi nekako mnogo teže prodaju igrače nego ranijih godina.

Odigrao sam sa Totenhemom jednu sezonu uzo Ligu i FA kup, nisam nikog ni prodavao ni kupovao, samo Bakali i Praet na slobodan transfer. Sad već pet dana razmišljam na početku druge sezone šta da radim. Ne mogu da raskurcam sve ko po običaju i kupim klince, jer mi traže da napadam titulu, a 29 miliona pih i nije neki budžet da mogu da se izdrkavam.
Verovatno treba da razjurim ove što im ističe ugovor na kraju sezone Kabul, Adebayor, Lenon i Naughton. Ali nisam siguran da li da prodajem još nekog, strah me da ne narušim balans u ekipi, a svrbi me da dam 20 miliona za Stonesa zato što je Englez.
Dragi Bravo, šta da radim?

Zasto bas Stonesa? Jel juris da ti odbrambeni bude Englez? Ja u Arsenal doveo malog Hjuza, iz Derbija. Ima 19 god, solidne ocene i mislim da moze lepo da se razvije. I cini mi se da je dobar za buducnost. On je CM. Isto sam uzeo nekog jos mladjeg, iz Boltona ili Fulama, 17 god, bas da bih imao Engleze u timu. Trenutno mi ne znaci, ali za kasnije.. plus moji mladi..
Sto se tice tvog menadzmenta sto traze da napadnes titulu, uzmi 1-2 dobra igraca, ne mora da budu Englezi, da pojacas gde mislis da treba, i ako ti ostane kesa dovedi nekog mladog engleza. Jbm li ga, ja bih mozda tako nesto pokusao.
Inace oni klinci sa potencijalom se dosta tesko dovode. Nema veze sto kosta manje od 1M, bez 10M ne mozes da ga dovedes.

Balanta ubica na stoperu

Jasta Armine. Zbog njega mi Merta mi igra prvu DC zamenu. :)

Zasto bas Stonesa? Jel juris da ti odbrambeni bude Englez?

Gledam da imam u timu sto vise reprezentativaca zemlje u kojoj igram i da dobvodim mlade grače (ne regene). Stones je najperspektivniji engleski štoper, nije mi bio u planu još, ali je Arsenaldao ponudu pa se plašim da neću moći od njih da ga kupim. Nišanio sam Balantu koji je duplo jeftiniji. Problem je što sam kratak sa home grown igračima trenutno, ako odu Lenon i Naughton nemam ih 8.
Hjuz mi se čini da ima potencijala, ali samo za klupu, Ward Provs je bolji.
Prodao bih Fazia samo zato što mu je natural fitness kurac i sklon je povredama, mada je igrao dobru sezonu.

Uvek je ovogodišnji menadžer najgori do sad .lolo

Ima i toga, ali pazite sad ovo.

Opisao sam situaciju sa Gavrićem gde sam dobio otkaz, krenem opet sa Zvezdom, ponovo počne kuknjava sa Kahrimanom, pobuni se ekipa, pustim ga na mutual termination i dovedem Šaranova, smiri se situacija. Treća sezona, oktobar, već solidna ekipica, kuka Leandro Paredes, kreće da kuka i ekipa, zove me direktor na sastanak gde mi kaže da popravim raspoloženje u klubu, znam šta sledi, ponudim Paredesa odmah na prodaju, ugovorim transfer za 2. januar, ništa se ne menja. Završavam polusezonu sa 39 osvojenih bodova i plasmanom u osminu finala LŠ, piše ono u ovom fazonu "the board is PLEASED with your management, however they are slightly concerned about overall team happiness...", 29. decembra - OTKAZ. Znači svaki put kad mi igrač zakuka ja treba da delim otkaze kako ja ne bih dobio otkaz, ne znam vredi li više pokušavati da igram ovo đubre...