Prijava

Dakle nadovezujući se na temu http://vukajlija.com/forum/teme/162 zanima me vaše mišljenje o dizajnu Vukajlije. Da li je i koliko ružniji(znam da nije lepši :) od sajtova koje redovno posećujete?

Lep je k'o slika, meni se baš sviđa :)

a nije ruzan, ima onako dobrodusan i sirokogrud izgled! cini da se osecam kao kod kuce (iako jesam kuci ali sta ima veze?!),ima i svog psihoterapeuta,inzenjera psihonautike,predsednika saveta staraca, hostesu,sekretaricu,lupusovog brata,supervizora,caleta (naravno), p.r.-a,lupusovu sestru i mnoge druge, ispricavam se ako sam nekog zaboravila..... celu bre porodicu! nekome je ovo druga kuca!!

al sam se nalupetala sada,me nek ide zivot

Anemične su boje.

meni je ovo jedan od najlepših sajtova za oko. volim što moi moi reče anemične boje, zato što su nenaporne i blage, jedino je možda problem bela, ako je mrak u sobi a zanoćim do baš kasno, dugo... onda ume da zaboli glava. preko dana belo mi baš prija.

prija ti belo preko dana? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

znao sam da je drogoš :)

šta li se tek dešava pod okriljem noći...

Da se ne lažemo,dizajn nam nije nešto.Doduše ja sam naviknut sada,ali kažem čega se sećam,tj.mog mišljenja kada sam video ovo prvi put.
Nikako ne odaje utisak nečeg veselog i duhovitog,a mislim da smo najjači na "ovim prostorima" baš po duhu.
E sad,kako izmontirati to šarenilo koje nam je zaista neophodno,to je druga stvar...

ccc kakvi ste :( ja bre cigaretu zapalio nisam u životu. idem sad da plačem što me zezate :) :emo:

brzo vezuj šiške!

skroz je dobro organizovan sajt, bukvalno prijatan za upotrebu. samo da se promeni vukajlija u gornjem desnom i bice lep ko slika

Nije forum ružan, nego je nefunkcionalan. Ne bi bilo loše da postoji makar quote opcija. I ne bi bilo loše da može tekst da se bolduje ili da se napravi italik. A ni pop-up window kad stigne privatna poruka wouldn't go amiss. :)

potpuna izmena foruma je veoma potrebna, barem po mom mishljenju. Ja sam, dodushe, proveo i provodim dosta vremena na pravim forumima (tipa krstaricin), pa sam nenaviknut na ovo.

Vukajlija je lep, ali sto jimmy rece - malo je nefunkcionalan. stalno se mora rifresovati da bi saznao sta se dogadja (u vezi novih definicija ili na forumu). nije da je to neki problem, vec sam se navikao. ali bila bi lepa promena kad bi se to unapredilo.

inace, boje su cool. malo vise zelene bi bilo ok...deluje smirujuce.

Ima jedan sajt gde ih non stop molim da ga preurede i sve im govorim kako treba rasporediti forum i pocetnu stranicu da im sajt bio pregledniji,tako da je ovaj sajt super u odnosu na to sto sam videla,a svi se zale kako baguje i slicno.:D

Dizajn mi se veoma đa... ali ove privatne poruke... Mislim da bi se tu moglo uložiti truda. Ako treba tema o tome, no kontam da je već bila...