Prijava

Lololo ona ima bioenergiju od trave.

Ја мог комшију од горе много волим, чак и када вуче столице само да би ме нервирао, чак и када прави журку, не смета ми, само зато што свира гитару и слуша рок. Шта бих да слуша шефицу подземља као ове лудетине поред?

Lololo ona ima bioenergiju od trave.

Najžešće što tripuje da stvarno to ima.Idu ljudi kod nje, džaba se nadaju, nekima se čak i pogoršalo stanje posle toga.Mada ja mislim da je sve to placebo efekat, ko veruje tom i bude bolje.

Iznad mene je par gluvih penzionera kojima škripe sva vrata u stanu, a pride i vratanca od rerne koju ne znam zašto, otvaraju 20 puta dnevno. Vuku šljampave papuče po parketu i lupkaju štapom. Malo im ponekad curne po podu kupatila, a meni po plafonu voda iz veš mašine jer im sklizne crevo sa kade. Inače su o.k.

Iznad mene nema nikoga! :)))
Samo %&##!!! golubovi koji "proizvode" za sve pare!

Sve ću da vas banujem.

Lol

Zdravica je prava, svi iskreno žele da komšiji crrr.crrr.crr.crrr.crrrkne krava. :P

moja baba je čestita žena al ima jednog opakog komšiju.

Naime ona ima malu farmicu i par životinja, i kao i većina u tom kraju, ujutru rano vadi mlin na ulicu i melje prekrup. Jednom, parkirala je mlin kod komšijine kaapije, i slučajno zaboravila da pokupi đubre što je ostalo od mlevenja. Taj komšija je furiozno izleteo iz kuće i počeo da se dere na nju. Ona se izvinila i otišla jer nije mogao da se isparkira. Kasnije te večeri je došla sa cvećem da se izvini, ali je iz kuće čula neke sektaške zvukove, pa je odlučila da je bolje da to ipak uradi neki drugi dan. Kasnije su komša i njegov sin narkoman prosuli priču da moja baba gaji vutru u stakleniku, a to je obična nana.

ja nemam problem sa komsijama iznad, nego pored. prvo svadje, lupanje tanjirima i ostalim oruzjem a onda dugo pomirenje u spavacoj, gde im je krevet do zida... pa prvo cujes nesto sto zvuci kao da voz dolazi, a onda cujes nju kako cvili i njega kako vodi dirty talk sa sobom, uglavnom. jedno divno iskustvo, posebno ako se ne secas kad se poslednji put tebi desilo da pravis takve zemljotrese. najaktivniji su tokom ispitnog roka.