Prijava

jednostavno nek svi novi koji dođu pišu definicije na nekom posebnom delu sajta gde se njihove defke neće mešati sa defkama ostalih autora, i dok ne skupe određeni broj bodova neće ni moći da pišu defke ovde gde mi pišemo.
I da ne mogu oni da ocenjuju defke ''starijih'' autora, nego samo defke od novajlija, i onda će biti prinuđeni da jedno vreme provedu na sajtu bez pisanja raznih gluposti, tj pisaće gluposti al na tom delu predviđenom samo za novajlije, dok podobijaju dovoljno bodova da mogu da pišu sranja i ovde gde svi pišu proće ih volja, a oni koje ne prođe volja to je i neki znak da ako su uspeli da nakupe dovoljno bodova, znači i da poseduju neki kvalitet, kakav-takav.
kapiraš?

Не не! Добра идеја Брусе. + Доста би помогло. И то да ради за све врсте срања, а не само када је плагијат у питању.

uh. whatever.

Lock & Delete.
ako je Frenki u šoku,ja sam u komi.

Frenkijevo mišljenje je samo jedno i nije ključno. Ključno je kaizenovo i on treba da pročita (vidi) ovu temu ovu temu. Zato na ovakvim temema spem nije poželjan.

As i said in the first message.
On to neće prihvatiti.
On se zavali u stolicu i uživa,
Dođe 1000 novih barem 50 uplati 200 kinti
10 iljada ovako u cugu.

A za Kvalitet sajta ga se ne dotiče.

Meni bi recimo bilo dosta da se uvede dugmence pored + - sa recimo oznakom P - prijava plagijata. Ako stisnem dugme, moderatoru iskoči zastavica, proveri defku u odnosu na moj link sa dokazom plagijata i odmah briše, ako nije plagijat meni ban 3 dana zbog zajebavanja modova.

е ово је одлична ствар, стварно би могло да заживи.

A za Kvalitet sajta ga se ne
dotiče.

А тебе би болео курац за неколицином људи?

Ово је било за очекивати јер што је сајт популарнији - долази више људи - доста нових чланова - пад квалитета. Ретко који је добар, од ових нових.

То за пријављивање је већ било, па избачено.

Kvalitet sajta je ispod nule retko da se mogu naći kvalitetni posteri i defke a da se ne pogleda sa strane u Odabrane...

Jebem li ga,otkad je uvedeno praćenje,ja ne gledam odabrane defke.A postere ne gledam već 2-3 meseca.

kaizen, imam predlog: da namestiš da kad se registrujemo vrati na stranicu na kojoj smo bili kad smo kliknuli "prijava" umesto što baca na naslovnu. el može to?

edit: ne znam da li sam na pravoj temi, staviću i na onu drugu...

Protiv.
Neka proces registracije bude komlikovaniji. Možda neki kratak test inteligencije. :)

Opis kako bi dobra definicija trebalo da izgleda.
Dosta loših definicija nastaje iz neznanja. Ja sam loše prolazio u početku, i bio pljuvan, ali zato što nisam znao kako treba valjana defka da se napiše.
Ni sada nisam Dostojevski, ali sam mnogo bolji nego po registraciji.

Није лоша идеја, ал јебига, каизену ће профит да опадне, а то му не иде у прилог, тако да батали ово. Лололоцк

sto mi se svidja kad neko malo posedi duze na sajtu, pa se oseti silnim i mocnijim, pa predlaze ovako nesto. proso sam i ja kroz to.

evo, ja predlazem white da se zabrani definisanje svima koji imaju manje od 10000 popularnosti. odnosno ne zabrani, nego da im se daje na kasicicu. na postere zaboravite bar do 20000.

kako izgleda kad si na pogresnom kraju motke?

podrzavam keltov predlog, sad vala mozes i zakljucat ovu temu

Ovaj predlog je bio barem dvaput do sada. Neću ni da se trudim da ponovo pišem sve razloge protiv.