Prijava

Па нормално да се не помера кад је залепљена.

Nije ona prilepljena za beton, on je prosuo po njoj, tako da joj se dlake skroz slepile međusobno i za telo, a onda je ta komšinica malo šišala.
Mogla bi ona da se kreće, al prosto neće, samo leži sprčena, pitanje je kad će da ugine

Можда је отежала од тог туткала, па не може да се креће?

Ma ne verujem, komšinica je ošišala. Pola dlake nema. Ja mislim da je doživela gadnu traumu, pa zbog toga...

Стани, ти си заправо Пезосу поверовала? Пезос је јебао дебелу са својим другом за ког зна како му мирише главић. Ћале је тукао њега и мајку, иначе је велики љубитељ паса и има обичај да са сином дели други налог на Вукајлији, притом зна каква је млађе била кад је ишла у осми основне, све особе које познаје су дебеле, притом је баш он видео када ова вуче ћерку из школе, како ова прати ћерке, увек види да се ове штекају на прозору, све три. Лизао је усирени пазух дебелој готичарки, притом јој дао број фиксног. Ћале му је био официр и да не набрајам даље. Лол. А и овде је познат као трол. Додуше зна да буде успешан у томе.

E, jebiga, zaeb'o me kad ne razmišljam. Dobre priče, nisam ranije čitala.

Rambo ga zovu, dakle već poslije prve rečenice se nazire njegov lik. Majstor je, pravi pravcati majstor, dobro cijenjen u okolnim selima. Ima sina, Peđu. Peđa je onako, na oca, trenira boks, šampion je neki i te fore, ali je opet poglup. Ne ne, Rambo nije poglup, ali ne postoji stvar koja teče spontanije nego život Ramba.

Priča mi drugar sinoć, kaže prolazim pored Ramba, pitam ga gdje je Peđa, kad će ovaj: Eno ga, otrčao za nekim autom.

Ili recimo, došao Rambo kod mene kuću, radi nešto, popravlja, i kaže: Jebote, pošaljem svog Peđu da mi kupi kiselu vodu. Unese on, ja gledam TV, uhvati me žeđ, ustanem odem do frižidera, ni ne pogledam šta se unutra nalazi. nagnem, vidim jarane nije to ta priča koja bi trebala biti, pogledam: kad ono omekšivač. Cijeli dan sam podrigivao balončiće.

Ako se sjetim još nečega, šibnuću, mada ova prva priča trenutno vlada.

U stanu preko puta mene živi lik sa kevom, stariji čovek, kao moj ćale blizu šezdesete. Kažu da je u mladosti bio ok, perspektivan čak, igrao basket (visok i mršav tip) i učio škole, ali je negde prso, navodno od previše učenja. Mada mislim da su to moji drugari jeli govna kad smo bili deca.
Bilo kako bilo on skuplja zajedničke troškove i obezbeđuje neke sitne opravke u zgradi pošto poso neki nema, i ne znam od čega živi. Osim što zvoni kao španska inkvizicija, jebemgauusta, prilično se ok tu ponaša.
Ali zato manijači po kraju. Ide tako po ceo dan okolo, ako izađeš u toku dana kvota 1.15 da će da ga sretneš, javiš mu se on gleda u tebe, ali ništa ne odgovara, a u zgradi se javi normalno. Ide uz ulicu, niz ulicu, pređe s jedne na drugu stranu pa opet, svađa se sa semaforom. Zagleđuje šta ko radi, šta ko nosi, kante za đubre i izloge, jebem li ga šta ne.
Niz ulicu se nalazi SDK (služba državnog knjigovodstva) i tu kad iznose ili unose neke pare obično je kombi i naoružana straža. I sad ovaj, kako ga bog dao, prolazi pored, i umesto da zaobiđe ko i svi krene da gurne nos u kombi da vidi šta ima. Ovi momci ga ščepali naravno, nego sva sreća pa su tu bili ćale i još jedan komšija, pa su objasnili ovima šta je u pitanju i sa kim imaju posla.

odlicna tema,valja se reaktivirati i popuniti josh

neki komsija da pravi incidente u kraju i sve to,toga kod mene nema
al ima jako cudnih ljudi

---matori misteriozni covek sa crvenom kozom,ja i ortak smo ga zvali ,,kanser,, zbog toga...bio nam je smesan kao pojava,nije ziveo u uklazu,nego u stanu-placu,lolo...ima stan zaseban pored ulaza...uvek sam,ali uvek uvek,jebi me u oko ako sam ga ikad video s nekim se setao po kraju,sedeo na klupe i usamljeno blejao,al bas mu se na licu videlo da ima problema nekih...ko da je izasao iz nekog drama filma...jedmom smo zaseli s njim na klupu i sta je on nama sve ispricao,jbt

kaze snimaju ga po ceo dan u njegovoj gajbi,neki iz firme i prate svaki njegov pokret 0.0

ta bleja je bio i jedini put da smo mu se uopste obratili i jedini put da sam uopste video da kontaktira s nekim,loll

----njega sam izdvojio,jer je bas ubermunjen,al inace ceo moj komsiluk su jebene prsotine,svako na svoj nacin,nebitno kojeg uzrasta i sve...pisem jos mozda kasnije o najzanimljivijima,sad me zimr
kod nas je fora da se i matorci druze medjusobno,jer se vecina njih poznaje iz vojske,akademije jos iz 70-ih,80-ih...a moja zgrada je moze se reci,nova,jer prvi ulaz je izgradjen tek 1998...pa ono dosili se uglavnom oni matorci koji se znaju ceo zivot medjusobno...prsnuta vojna lica,lolo