Prijava

Ajde jos da su posteri dobri, nego su vnugo, dodje ti da se ubijes ako pogledas vise od 10 strana.

Sad ću ja to da sredim :) Trebala bi mi pomoć dva dobrovoljca za prijavljivanje.

kaizen

Protiv, ceo sajt mora da radi lepo. Ako poseta ostane na istom nivou još koji dan, uzimam i treći server.

Preglasan si, zao mi je. Demokratska vecina je odlucila.

A pa dobro onda ništa, uradite tako kao što ste se dogovorili...

Ako stvarno uzmes treci server, metni postere na njega. Trebalo bi da se iskoristi ekspanzija sajta, i da se mozda prosiri sadrzaj. Npr. eksperimentalno uvesti MEME, MEMIJE (ili kako vec) kao poseban deo sajta. A naravno pratiti statistiku posecenosti. Mozda jos ponesto. Treba iskoristiti svaki skok popularnosti, mora se brzo reagovati, privoleti novajlije da se na sajt cesto vracaju.

Zašto sajt ne bi pretvorio u neki vid akcionarskog društva gde bi sredstva koja prihoduješ iskoristio za poboljšanje sajta sa aneksom da u slučaju prodaje akcionari imaju pravo veta?

Zbog sira i vojne muzike.

Slažem se u potpunosti sa Jerichom. Mislim da bi trebao iskoristiti skok posećenosti i u potpunosti privoleti novajlje da postanu redovni posetioci. Ako je ovo istina http://traffic.alexa.com/graph?c=1&u=vukajlija.com&r=6m&y=r&z=3&h=150&w=250&b=FFFFFF

Npr. eksperimentalno uvesti MEME, MEMIJE (ili kako vec) kao poseban deo sajta... Treba iskoristiti svaki skok popularnosti, mora se brzo reagovati, privoleti novajlije da se na sajt cesto vracaju.

Treba paziti i ne oterati ih :)

Pa dobro, EKSPERIMENTALNO ih uvesti. Ne mora to, ali ocito je da ti "instant sadrzaji" bolje prolaze kod novajlija nego definicije.