Prijava

dens arena u prasini.mogu samo da zamislim koji je bio brlog kada je kisa napadala.mada,kakva raja tamo ide,verovatno su se i obradovali.

Ja se sinoć vratio napokon sa Exita, hoću samo da izjavim za dnevnik da je mejn na exitu bio sranje, najjači utisak ostavio Sttomae kog nisam ranije ni slušao, znao samo Alors on dans. Sea dance bio super, najjači nastup Kiril Djajkovski, i odlična dnevna žurka Mark Knighta na plaži, po pljusku. To mi je jedino onako baš epik bilo od svega čemu sam prisustvovao Mark Knight @ Sea Dance Festival - Montenegro: http://youtu.be/WE0JgaArkm4

Realno, karl koks debela svinja crna je pokidala, pogotovo najavna pesma od leftfilda - open up.
Hajdi i en kim foksman isto, u 6 ujutru, sunce przi u desnu stranu obraza a dens arena puna. Dosao gej skrileks tamo da baca konfete, smorio sam se tade.

A urban bug stejdz, juuuuu. Lea dobricic, sta je uradila, juuu isekla
lozim se na ovo vec 5 dana gledam

https://www.youtube.com/watch?v=S-vX2Y9rSRE

Uf, maćori, Lea baš kida kako ume da stisne plej dugme na kontroleru

Meni dva dana bilo dobro, slušao finu muziku, onu što se svira rukama, nisam imao nijedne zamjerke, osim što mi je Englez-narkoman pokušao ukrasti novčanik. Slomio sam mu prste, da više nikada ne zaradi za hljeb.

Да ли ико иде ове године? Ја би ишао само на сиденс, али ми се непуца за то 5 сомића када за јебено хиљаду динара могу купити карту и за сиденс и за егзит.

да ли има шансе променити оне наруквице?

Ja bih išao na seadance i exit pola-pola, al kapiram da za tri soma mogu da nađem seadance, exit i onaj sensation u budimpešti, trebalo bi da još može šema 2+1 za exit i seadance plus sensejšn umesto za sto evra

Bodu se dzointima u venu

Rešiće ihonaj sa nožem opet ha ha

Inače, nemojte mene u taj koš pls, ja sam samo izmislio post da narodu deluje ko što meni deluje ovaj tuljanov post
pitaj kurac šta je hteo da kaže

Tuljane,ima šanse,ljudi su masovno skidali narukvice prošle godine i prodavali ih, ja sam kad se sve završilo najopuštenije svukao narukvicu, bez da sam je pokidao, znači izvodljivo je, samo moraš naći nekog tvoje konstitucije

Jako je smorio exit. Sve je prokleto isto svake godine.
Da se osetiš ko najveći debil da za 4 dana potrošiš 200-300 eur.

Dolazak prodidzhija po zornajsti put

S M O R
M
O
R

Pishash po nekim kantama i iza boricha, da kenjash nemoj da ti padne na pamet, morash da pazish gde stajesh pogotovo u mraku. Pivo koshta kao u streepteez baru, pri tome se sluzhi u plastichnim chashama, i ne, ne mozhesh da ga kupish za pare nego prvo morash da prebacish novac na odredjenom punktu na karticu posle chega mozhesh na shank, a ako nema to shto trazhish shta da ti radim. O zhestini da ne pricham, ta kategorija ne postoji.

Dodushe ima gomila malih kaficha i ateljea kojekuda po tvrdjavi gde mozhesh da se malo izolujesh i piejsh po jeftinijim cenama uz mesto sa sedenje.

Takodje hrana je ogavna i preskupa. Taksi vozilo po normalnim cenama mozhesh nachi kada idesh na tvrdjavu, u povratku nema shanse jer kad vide skotovi da si nash neche da te voze jer znaju da ne mogu da te oderu.

Jedini razlog protiv svega ovoga jeste ako imash dobru ekipu sa kojom mozhesh kvalitetno da se zajebavash do ranih jutarnjih chasova i da se nagledate svega.

Volem Exita.. Bio na 6-7, više se ni ne sjećam. Ove godine jebiga ne mogu, a biće dobar baš. Kontam da upravo zbog tog festvala mlad čoek koji je imao tu nesreću da se rodi ovde, bar nije ostao uskraćen za dobar svjetski koncerat, ako je već hendikepiran u trista drugih stvari.

Caro, imaš da kupiš pivo u limenci za keš, kod Leopolda pored rege stejdža. Mi to uzimamo svake godine, pivo u plastičnim čašama što toče je ogavno

Jedne godine sam se otrovao hamburgerom na egzitu. Onaj najgori vasar, eto sta je postao.