Prijava

Dakle, da se uvede dodatna opcija na sajtu, kao što je pre bilo. Da se definicije i posteri mogu poređati od najpopularnijih do najnepopularnijih na sajtu. Verujem da bi Kaizen to mogao brzo da odradi a da bi doprinelo rastu popularnosti, na primer ja kad sam dolazio pre godinu dana tako sam tražio i čitao na stotine definicija.
Znam da je bilo polemike o tome kako će all time favoriti poput "moje babe" da uzimaju poene na staru slavu ali ne vidim problem u tome. Šta je bitno da li će Remorker da dobije 10,20 dodatnih poena svakoga dana, ako ništa drugo, on je napisao pa je i zaslužio.
Sve u svemu mislim da bi bilo fino da se uvede, lepo je imati takav pregled pa makar i iz off-a.

Слажем се... Тако бисмо знали за те најбоље оцијењене дефке итд...
И ја сам на почетку тако читао на стотине дефки од најбољих ка доље, е сад ово што ће се фаворизовати, то је друга ствар...

Ne znam, došlo bi do ponovnog favoritizovanja tih definicija.

A i moja baba se već reklamira svaki dan.

Ja sam protiv mislim da je našoj estradi potrebna sviježa krv!

И ја сам за. Често имам жељу да видим најбоље оцењене дефиниције, па и постере, а немам могућност.

Често имам жељу да видим најбоље оцењене дефиниције, па и постере, а немам могућност.

За.

Мислим да је Каизен ово укинуо зато што је успоравало сајт. Дакле, вероватно је и сад питање да ли сервер може да издржи то.

Nisam baš u potpunosti za. Voleo bih da vidim neku varijantu za najbolje defke-postere mesečno. Doda na kalendaru i taj dodatak kad klikneš na mesec.

Doda na kalendaru i taj dodatak kad klikneš na mesec.

Dobro je i to, mada bi se tu u suštini istakle samo odabrane.

Дакле, вероватно је и сад питање да ли сервер може да издржи то.

Сад има пар комада. :)

Ja sam za, ali da se prikazuju samo one koje su bez štiklice. Nikako drugačije!

I onda da StrajaKg ima još više defki ocenjenih, jer poznato je da ima dosta ocenjenih defki, tako dobijaju samo dobro ocenjeni autori, niko više, kao u kapitalizmu. Dakle, bogati se razvaljuju od kinte, a siromašan sloj puši. Tako će StrajaKg da dobije na tom ranku sve njegove glasove, tj ljudi čitaju prvih 5 defki i to je to ili do par stranica, a znamo ko će tamo da se nađe, niko neće da čita 245. stranu. Tako da, malo je glup predlog, imaju odabrane već, to je dovoljno a i skor nije pokazatelj kvaliteta.

i da se ne prikazuju ocenjene.
murinjo nije rat jebote, nego samo nacin da odmoris oci od govana kojih je mnogo medju novim definicijama.