Prijava

vozac koji se ne zuri = dobar vozac. imam dozvolu 8-9 god, i ovo je ono sto sam ukapirao od svega toga.
bez obzira na pol.

http://www.youtube.com/watch?v=W4OxGkmvPng

mislim da je ovim cudom upravljala zena, al nisam siguran. svejedno, eto umeju i piloti da budu :)

http://www.youtube.com/watch?v=4wT7zM8XgXQ

Evo još jednom ovaj čuveni klip.

Žene samo treba terati da voze što više, i ima da budu sasvim okej u tome. Ovaj lik sa snimka što je preuzeo volan je napravio tešku pedagošku grešku. :)

"Ne postoje losi vozaci, samo lose vozacice"

Јеботе, ова што се паркира ме изнервирала, да могу ушао бих у клип и паркирао бих јој ауто. АААААааааа како неко може толико да фејлује у паркирању? Ајде уназад, али ни у напред није могла.

Управо то. Недостатак муда код жена узрокује да се не упуштају у неке возачке егзибиције као што то раде мушкарци.

Veća su muda potrebna da teraš uzbrdo 15 na sat iza kamiona koji prevozi drva nego da pretičeš u oštroj krivini. U prvom slučaju rizikuješ samo svoj život (ako voziš sam), a u drugom rizikuješ i život onog koji ti ide u susret, što te ne čini mudonjom, nego pizdom. A kad smo već kod reproduktivnih organa:

Па, ја то ни не кажем. Ја само кажем да сам бољи у том једном погледу, јер имам курац који ми омогућава да пишам стојећи, који није склон да на себе навуче гљивице, хламидије и којекакве пичке материне и тако то, који се не распадне после порођаја итд.
Кад бих имао пичку, јако бих патио.

Očigledno ti ne treba pička da bi patio. Da je Džimi dobro informisan, znao bi da muškarci itekako pate od hlamidije i da je itekako prenose, samo što oni imaju simptome, za razliku od žena. U prevodu, "sereš, jedeš govna, Rumenka".

Đolub neverue
vako se i ja parkiram

Postoje samo dve vrste zena vozaca

-One koje znaju da voze profi i voze kao manijaci tako da se i ja koji inace vozim blago manijakalno userem u gace i njih je 1%

-One koje nemaju predstavu o cemu se tu uopste radi osim da mehanicki stisnu gas da auto ide i kocnicu da stane i sa kojima se userem u gace kad se vozim i njih je 99%

Zena je za suvozacevo mesto u prevodu ako je dobra picka ako nije onda busem jbg

Kralju gde ću sa ženom koja ne zna da vozi da sednem u auto si realan

trebalo je snimati mog instruktora kad počne da kmeči a još je onako pičkica isfeminizirana pa to bude mijauuuuuuuuuuu imam ženu đecu kući lol

genijalna tema.
i dalje mislim sve isto ko i prvog dana.
mnogo rasprava sam imao sa feminiskinjama oko ove teme, sto je najgore nijedna od njih ne vozi kola al eto oce da tvrdi da su zene u najmanju ruku jednako dobri vozaci ako ne i bolji od muskaraca.

i naravno seronja blek hol se pravio pametan tada ko i uvek, poserem mu se na faks koji i dalje studira

Hahaha
Seronja je najjača reč posle Bogougodno

Ja sam jednom pijan obecao jednoj da cu je nauciti da vozi. Sad se setila toga i juri me, a ja se sada plasim toga :'(

Zene su gluplje od muskaraca.
U svim segmentima zivota.

Teže ćeš joj objasniti da prilikom skretanja u desno kad ide u rikverc prednji kraj ide u lijevo nego štaje pasivni opsajd. Al iima i dobrih vozača međ ženami

Ma ima ali mislim da ova nije to. Prosla je obuku, polozila testove i evo vec dve godine ne moze da prodje voznju. Ja stvarno ne znam sta mi je bilo da joj obecam ucenje.

Ma ima ali mislim da ova nije to. Prosla je obuku, polozila testove i evo vec dve godine ne moze da prodje voznju. Ja stvarno ne znam sta mi je bilo da joj obecam ucenje.

Boli te kurac, jebaćeš dvije godine