Prijava

Овде се обавестите: http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/139524/Palma-trazi-600-devojaka-za-momke

Дакле, Палма тражи девојке које би посло на море да јагодинци јебу, а ако их ожене потом добијају по три иљаде евра.
Шест бракова је овако већ сколпљено а знамо и због чега.
Да ли је ово институцијонализована проституција под изговором беле куге? Да ли ови плаћенички бракови имају будућност? Докле ће више овај човек да се бави планирањем породице и друштвеним инжињерингом? Можда иза свега овога стоји стравична хомофобија коју јагодински градоначелник поносно истиче као, поред жирафе и мајмуна, главно знамење овог градића?
О чему се овде ради и у шта се претвара Јагодина? Кавез за дивље животиње и тамница за љубав!? Зашто се овај човек меша у интимне односе својих суграђана, зар је сплеткарење и проводаџисање посао за једног политичара?
Шта ви мислите?

ја бих волео да мене пошаље на море да за џабе јебем нешто лоло

http://www.njuz.net/palma-raspisao-tender-za-nabavku-600-devojaka/
Je l' bre ovo prava vest? о.О
Ako jeste, onda mislim da je jedan nestručan čovek uzeo u svoje ruke jako delikatan posao... E sad, da li je to bolje nego ništa da se ne preduzima, vreme će pokazati.

Феноменална идеја. Не знам колико ће заживети. Да је богдо да и Борис Тадић прихвати ову стратегију и да нам увезе неке црнкиње, јужноамериканке и квалитетне азијаткиње.
Човек има слободу да ради шта хоће. Што да не?

Змио ја бих се на твом месту обавезно пријавио. Ништа не губиш, а само добијаш

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma traži 600 devojaka starijih od 38 godina za momke starije od 38 godina iz Jagodine koje bi zajedno poslao na more.

Ču' 38 godina, a devojke i momci. Ko još u 38 mož' da bude devojka? Valjda su to zreli ljudi, kakvi momci koje pičke materine?

Jebiga, pozitivno je, ne treba da se previše morališe i zakera. Jebu se ljudi i dobiju pare za to - kakve tamnice ljubavi i pičke materine. Provodadžisanje nego šta, tako su se naše dede i babe uzele, pa izrodili zdravu i rumenu decu... šta im je falilo, svet bio srećnije mesto nego danas. A i citirao bih vrlo korisnu i praktičnu narodnu izreku:

"Svi su naši, samo jaši"

Ovo na njuz je sprdnja, ali koliko vidim, nije daleko od istine.

Другарица једна живи у Јагодини (додуше, сад је у Београду на студијама). Мајка јој је удовица и каже она њој: "Иди са комшиницама на море, боли те уво, одморићеш се, не морате да се мувате ни са ким..." Али да је глупо то што Палма ради, глупо је. На пола пута између проводаџисања и организоване проституције.

Е сад, у самој Јагодини, ово је само један од потеза који му доносе огромну популарност. Даје паре малим и великим матурантима, шаље студенте (или свршене средњошколце, нисам сигуран) на ексурзије, у Париз на пример. Пензионери у Јагодини имају неки додатак. Чак га и по остатку Србије добар део народа воли због овога ("да је нама један Палма..."). Толико се увукао народу под кожу, да може да ради шта хоће, тешко да ће држава да реагује због било каквог његовог потеза. Девојка са почетка приче ми је рекла следеће: "Моја баба више воли Палму него мене".

Ја се слажем са Палмом. Треба плаћати курве ал не 3000 евра, и поготово не другима

Прича која говори у прилог томе колики је сељак тај човек.

Не знам да ли је била нека свадба, испраћај... неко весеље у сваком случају. Неко близак Палми, да л' му је син, сестић, кум, нисам запамтио... Углавном, човек је на пут од 200-300 метара, од куће до шатора поставио ЛАМИНАТ! Усро сам се од смеха кад сам чуо...

Углавном, човек је на пут од 200-300 метара, од куће до шатора поставио ЛАМИНАТ!

Gospodin, vidi se da je pravi domaćin.

Po mom mišljenju, što se moralnosti tiče najbliži je makrou.

Дакле, Палма тражи девојке које би посло на море да јагодинци јебу, а ако их ожене потом добијају по три иљаде евра.

Неукус. Али није непромишљено.

Шест бракова је овако већ сколпљено а знамо и због чега.

Откуд знамо? Ти си им држала фењер?

Не сумњам да има и оних који ће склопити брак због новца али не верујем да је свих 6 бракова склопљено због новца. 3000 евра није нека пара. Кад се узму у обзир административни трошкови приликом ступања у брак, можебитне свадбе (свечаног ручка) и неизбежног развода та цифра је мања, и не исплати се толиког цимња, више ћеш напросити у Јагодни, неудат.

Да ли је ово институцијонализована проституција под изговором беле куге?

Није. Град од проституције нема ништа, само губи. То је неукус, али верујем да ће успети, јер није тако лоша идеја.

Мени се чини да неукус увек, гледано историјски, успе: Убијање Јевреја је био савршен неукус. Па је прилично успело у II св. рату.

Да ли ови плаћенички бракови имају будућност?

Не знам. Најгоре је одмах осудити. Треба дати шансу свакој идеји.

Косово је изгубљено пре свега ДЕМОГРАФСКИ, пусти злу Америку, светску неправду, масоне и албански лоби. Да тамо има 70% Срба, Косово би било Србија.

Да ли ће ова идеја успети?

Ја верујем да хоће, што не би успела? Како рехох, простаци увек успеју.

Докле ће више овај човек да се бави планирањем породице и друштвеним инжињерингом?

Докле год му то буде посао. За то је и плаћен: Да се бави породицама, деографијом, то мени уопште није спорно.

Друштвени инжињеринг?

Па то тек није спорно! Нек се бави човек и тим ако воли. За то је плаћен.

Знаш ли иједног политичара на свету који се не бави ,,друштвеним инжињерингом" у најширем смислу?

То је њихов посао.

Можда иза свега овога стоји стравична хомофобија коју јагодински градоначелник поносно истиче као, поред жирафе и мајмуна, главно знамење овог градића?

Не стоји. Какве везе с овим има и може имати хомофобија? Која је, слажем се с тобом, заиста ,,стравична" и не служи за дику ни Палми ни оном нормалном делу грађана у ЈАгодини. Такође, масовно, подстицано склапање стрејт бракова никако не угрожава права хомосексуалаца, то нема везе с тим.

А хомофобија је константа на Балкану. Палма не представља никакав изузетак - напротив! Ја мислим да би се он још и некако дао разуверити ако не и раздевичити.

О чему се овде ради и у шта се претвара Јагодина?

Ни у шта што до сад није била. Парови одлазе на море. Неки од њих, сигурно, због пара. Ако из ове иницијативе проистекне 30 % склопљених бракова са децом, ја бих мирне душе могао рећи: ,,Браво Палмо! Ево рука!"

Кавез за дивље животиње и тамница за љубав!?

Ма ја се слажем с тобом да је ово тешки треш и неукус. Али зашто би то била ,,тамница за љубав"? Ја верујем да ће то бити, не тамница - него колективно заљубљивање на мору, само је проблем што ће се више мушкараца вероватно позаљубљивати у једну или две, или десет девојака. Плашим се, да ће доћи и до неке туче. Где год су жене ту су и проблеми, љубомора, ратови, биће крви до колена...

Зашто се овај човек меша у интимне односе својих суграђана, зар је сплеткарење и проводаџисање посао за једног политичара?

У итимне односе?

Стани мало. А зар се закон већ ионако није дубоко умешао у тзв. ,,интимне односе" грађана? На пример, закон предвиђа да је обљуба блиске сроднице кривично дело. Па, затим, предвиђа да је обљуба малолетника млађег од 14 лета такође кажњива.

Кућеш интимније од тога?

Да не помињем све импликације брачног и породичног права, јасно је да се заон већ ионако, дубоко, до гуше упетљао у наш интимни живот, па не видим шта је проблем кад то учини и један политичар, који при томе не крши ни један позитивни законски акт (сем естетских закона, Палма није прекршио ништа).

Ovo je već bilo pre par godina kad je onaj drugi car nameravao da uvozi Tajlanđanke. :)

CUPIC objasnio. Realno, nek se jebu ljudi, ne mož da škodi.

Meni sad nije jasno, da li je ovo fora sa njuz.net ili je stvarno Palma to sredio?

Боље да увозимо Тајланђанке, бар имају ону искошену азијатску вагину, а овако увозимо шиптарке.