Prijava

Dakle, ovo sam hteo da postavim u "Pitanje autor, odgovor moderator", ali sam prinuđen da to uradim ovde i nadam se da neće biti negativnih posledica.

Dakle, sve više vidim kako mi se na odabranim posterima reklamiraju kojekakve novajlije sa svojim posterima koje ne odaberete za prikazivanje. Da biste to sprečili, lepo im obrišite, umesto što stoje bez ocena. Znam da to radite da bi kačili na fejs, ali njima ništa ne znači kačenje na fejs kad nemaju nikakvih ocena.

I da, pošto vidim da ste počeli da banujete likove koji se reklamiraju u posteru, molim i za brisanje takvih komentara kada se lociraju, pošto je to samo 2 klika. Hvala.

Бришу им се постери, само пријавите, ако ми не видимо и не реагујемо на време.

iako sam mislio da će ovaj sistem biti bolji od prethodnog kontam da ćemo gledati reprizu prethodnog pokušaja poboljšanja kvaliteta postera

Костићу? Јел ме зајебаваш или шта?
Душане, што?

Душане, што?

Pa ono kontam da ćete teško da ih ućutkate sa banom ni prošli put nije upalilo a očekujem da će uskoro početi i spemovanje definicijama tipa "zašto niste objavili moj dojaja poster" onda je spemovanje počelo sa definicija pa prešlo na forum kontam da će sad biti obrnuto

Па не могу постовати на форум ако немају 50 бодова на дефиницијама. Коментаре на постерима нико нормалан не чита осим ако није његов постер или ако случајно не налетиш. Тако да, сад су постери много сређенији и налазе се у запећку, акценат је поново на дефиницијама, а то је битно.

Viš stvarno to sam zaboravio za forum :)

Начелно, сам против сваког предлога који предложи аутор Пекки.

Тако и против овога. -

Ti beše trajno banovan?

Ti beše trajno banovan?

Бехох, што?

K'o što reče Milica, ovo što Peki predlaže se uveliko i radi, iako pokoji slučaj zna i da promakne. Takve prijavite, pa će i oni brzo biti regulisani.