Prijava

Nakotiše se neki što se registruju pa pišu "sranje, minus" komentare i lupaju minuse dok ne popiju ban. Juče mi je definiciju komentarisao lik koji ima po nula definicija i postera ali zato ima 45 komentara na fazon "sranje sranjasto -", danas mi nakačila na poster lujka bez definicija i postera, registrovana samo da bi objašnjavala da je Squire (početnička gitara) neuporedivo bolja od Fendera (najjače firme koja pravi gitare). Svaka odabrana definicija ima barem 2-3 komentara ovakvih kreativaca.

Postoji li način da se spreči ova pojava?

Naravno da ne možeš da sprečiš ljude da budu glupi (ta sa skvajerom), ali mislim da se ti koment-hejteri i banuju.

ima nacina!

http://www.smedia.rs/biznis/vest/22481/kompjuter-covek-Kompjuter-Votson-se-takmici-u-kvizu-znanja.html

Jedini problem sa "Votsonom" je taj što je previše kakabast jer njegov hardver uključuje više od 10 kompjutera kako bi podržali procesor od 2.880 jezgara i ram memoriju od 15 TB.

ovaj racunar programiran je da razume ljudski govor, kad bi ga povezali na vukajliju da bude moderator, umeo bi da prepozna koji su komentari "kretenski", otkloni ih, pa cak i poprica sa tvorcima kretenskog komentara

*
mogli bi i sami da napravimo algoritam koji trazi reci "sranje" "minus" i slicno u komentaru, ali morali bi onda svi da se odreknemo trolovanja....u ostalom, za neke definicije su ovakvi komentari na mestu...a malo teze cemo napisati algoritam koji moze da proceni kvalitet definicije...za to bi nam trebao Votson!

Onog sa 45 komentra su banovali do 13.10.2038. a na sajtu je ostala ova kolekcija: http://vukajlija.com/recnik/autori/70027/komentari?strana=1

napravicumlevenomeso na definiciju 'Zelen'

oci su mi isuvise umorne za ove sastave od definicija,bice -
juče


napravicumlevenomeso na definiciju 'Šiptarska ograda'

mrzi me da citam,bice minus
juče


napravicumlevenomeso na definiciju 'Novak Đoković'

mrs u pizdu materinu

-
juče


napravicumlevenomeso na definiciju 'Đoković i Del Potro'

djokovic je feget
juče


napravicumlevenomeso na definiciju 'Tastatura manijak'

sranje sranjasto

-
juče


napravicumlevenomeso na definiciju 'Dustvo'

njesra njesrasto

-

Ovaj nije jedini, ima ih k'o pleve, nego sam se uhvatio za njega pošto me mrzi da tražim druge. Ima li neko predlog za sistem koji bi smanjio mogućnost da retardi celom svetu pokazuju koliki su retardi? Neko ograničenje u broju komentara u jedinici vremena, na fazon da ne može da se pošalje više od 10 komentara za pola sata ili tako nešto.

Imadoh jutros jednog takvog, koji mi se ispamovao pola postera i definicija i najeb'o se svega i svačega. Ne znam kako ga nije mrzelo. Ali opet, nije me ishejtovao. Hejteri mutiraju?

А да забранимо коментарисање онима испод 50 популарности?

Jes pa da se pojave idiotske definicije "daj 50 plusa da mogu da komentarišem" a ispod toga gomila komentrara "nećeš komentarisati!"

Jes pa da se pojave idiotske definicije "daj 50 plusa da mogu da komentarišem" a ispod toga gomila komentrara "nećeš komentarisati!"

To bi bilo do jaja, lolo.

a test opste kulture i inteligencije prilikom registrovanja na sajt?

Sos
a test opste kulture i inteligencije prilikom registrovanja na sajt?

guglace

Jes pa da se pojave idiotske definicije "daj 50 plusa da mogu da komentarišem" a ispod toga gomila komentrara "nećeš komentarisati!"

To bi bilo do jaja, lolo.

ako su sposobni da izguglaju 8 od 10 pitanja ja ih smatram sposobnim da budu na vukajliji

Ja mislim da je jedno pitanje dovoljno kao kompletan test. Na osnovu odgovora na to pitanje, može se videti koliko je neka osoba kompetentna da bude autor.

Pitanje:
Da li jebeš?

Odogovori:

- Da - Nije primljen. Laže ili je nemaštovit.
- Ne - Iskren. Iskreni ne jebu. Ne može.
- Možda - Tajanstven. Koji će nam kurac, trebaju nam ljudi koje možemo da razumemo.

Svaki sledeći odgovor, u zavisnosti od originalnosti i doze lucidnosti, može da se uzme u obzir.

Sos

a test opste kulture i inteligencije prilikom registrovanja na sajt?

To bi bilo okej, ali ne znam kako bi se tako obuhvatila gomila imbecila koja već ima nalog? Po meni ima više kretena medju aktivnim članovima, nego medju nubovima. Nubovi mahom i nisu idioti, samo su neprilagodjeni na ovu sredinu i specifičan, prilično interan smisao za humor. Problem je kad je neko tu godinu, dve, tri i još uvek se ponaša kao da je pao s Marsa.

Ај да пробамо.
Стефане, да ли јебеш?

napravicumlevenomeso na definiciju 'Šiptarska ograda'

mrzi me da citam,bice minus
juče

decko poseduje čitavu paletu duplih, ali jebe ga to što ne menja stil ''pisanja'' i avatar pri svakom novom regitrovanju. pitala sam moderatore postoji li mogućnost banovanja IP adrese za likove poput njega ali sam dobila odrečan odgovor.

Стефане, да ли јебеш?

Komentar u ovom slučaju zaista nije potreban. Preskordiciju, odnosno predosećanje budućih komentara, zaista nisam imao. Ovo je u stvari najvažniji detalj jer apsolutno nisam očekivao. Zvuči fantastično ali nemam objašnjenje ovakvog fenomena.
Ova fascinirajuća tvrdnja terala me je, da nakon ovog divnog iskustva, shvativši do čije mere sam stao, shvatio da sve ono što volim najviše moram žrtvovati i svakako to divno osećanje još uvek živi u meni.
Komentari tipa: "jebem kurcem u pičku i rč" bi sa jedne strane dokazali težnju autora proverenoj konstanti, ali bi u isto vreme dokazali koliko je ta rečenica zapravo afirmativna, da u nekoj krajnjoj konsekvenci, apsurd je govoriti o nijefalnim piranjima autorove psihodijalektike. Na samom kraju, to je tipičan primer patodegenerizacije, sa blagim nagobom ka abromalitetu.

Joj што мрзим кад крену толковати варваризмима...

На неким сајтовима је забрањена регистрација преко имејла са 10minutemaila и њему сл. Ово не би зауставило најупорније, али би свакако елиминисало добар део повратника.