Prijava

Morrowind, Oblivion da li ste ih voleli ili mrzeli?
Šta očekujete od Skyrima?
Može i o Areni i Daggerfall mada ih ja nisam igra i sumnjam da ih je neko upošte igrao.

Inače stavio bih akcenat na Skyrim. Pošto rpg igre doživljavaju krizu poslednjih par godina (čast izuzecima kao The Witcher 2) šta očekujete? Korak od Obliviona ka Morrowindu ili neki užas kao Dragon Age 2.

ne očekujem spektakl...ali igraću sa uživanjem, bar se nadam. I čim nađem vremena naravno. Skyrim...

Ljubim te u guzicu zbog ove teme! Evo ovako, Morrowind mi je najbolja igrica, rame uz rame sa Gothic-om. Bas sam neki dan skinuo i ponovo instalio Morrowind, samo da cujem jebeno "move along" xD. Genijalno, zaista. Oblivion, manje vise, odlican jeste, al' nije mi legao kao Morrowind, vjerovatno zato sto sam masu navikao vise ne Morrowind. Nemam pojma za te igre, al' pokusaj da skines "Dungeon Lords", zavolices je :).

Takođe...Morrowind je stvarno bio uživancija. Oblivion lepa šetnja. Isto se nadam da će Skyrim biti malo bolji od Obliviona i mogli bi nešto da nauče od silnih modova (ne prave ih ljudi džabe). Samo me plaši to što će biti gomila zmajeva na sve strane. Zmaj treba da bude užasno teška tzv. kraljica. Možda odrade sve tako da imamo gomilu zmajića i na kraju nekog Zmaja i po :).

Чачнуо сам Арену кад сам пишао у гаће и Моровинд кад сам дркао у гађе, али се нисам подробније интересовао, те о њима не могу да кажем ништа. Обливиону сам посветио двадесетак сати мог младалачког живота, али су ме обесхрабрили силни Гејтови које морам да затворим. Ај да сваки нуди јединствен доживљај, али не, потпуно су исти. Читав ЕС серијал ми је некако без душе, огризао у клишее и стереотипе. Бљех, не волим га. Од Скирима не очекујем ниш, осим врхунске графике.

A wojtek ti si sa http://www.igrorama.com/ a znam da tamo ne ljube baš TES ;) al sjajan vam je blog i redovno ga pratim. Ja uvek stanem na stranu igara sa otvorenim svetom, nekako najviše uživam u njima.

Brate, ne mozes da ne volis ES :).

Ja ovde razumem svaku trecu rec :(

Скајрим ће да јебе колко год срање био. Мени је и облајвион срање, али има неку душу. Игро сам га скоро и почо сам по ко зна који пут са другачијим развојом и никада није досадан иако је јебено срање од игре.
Пуфнице, не буди злочеста на овој теми. Скајрим ће да јебе!

Videh tvoj nick i ocekivah da ces mi reci da je to zato sto su sve zene glupe. Jos si fin, lepo utice na tebe;)

ja inače pufnice otvaram teme koje teme na koje se ti čudiš (for d rekord ovo mi je duplu jer sam se sa poznatog-ovde-naloga svojevoljno banovao na neko vreme ali šššš).

A wojtek ti si sa http://www.igrorama.com/ a znam da tamo ne ljube baš TES ;) al sjajan vam je blog i redovno ga pratim. Ja uvek stanem na stranu igara sa otvorenim svetom, nekako najviše uživam u njima.

Дуго нисам написао ништа за њих, једноставно немам времена, зато што учим бога јебеног оца и радим свакаква срања овде. Ал, истина је, не волимо ТЕС. Троика и Блек Ајл (односно обрнуто) су отац, мајка, баба и деда мање-више свих РПГова. Ови други воле Бајовер, а мени су и они чак говнари (мада, понизно признајем, играм њихове игре - јебига заразне су). ТЕС ће за мене увек бити РПГ без трунке оригиналности који то надомештава огромним светом и незанимљивим НПЦевима.

To je kul, Pusiket, sta god si time hteo reci kul, drago mi je da smo se razumeli (for d rekord znam da si dupli i ipak ja šššš).

@ wojtek

једноставно немам времена, зато што учим бога јебеног оца

i ja sam se banovao sa prvog naloga da učim al opet dolaim ovde ponekad. A znam priču o BioWare-u i ovima, štotireče, ali nema tu filozofije: EA je zlo čudoviše i mi igramo taj ME ajnc, cvaj a sad i draj i sikćemo kako cRPG umire. Al kad neko pokuša da napravi cRPG danas, on bankrotira- one Švabe i Drakensang DE i TROT. A ovi iz Bethe će uzeti pare jer takav ti je život.
@ zlocesta pufnica
i meni je drago što se razumemo. kašće ti se kad porasteš ;)

ЕТ, Пушикет (јеботе, римује се:))

Истина. Тужна, али тако је. Не знам због чега, али што се цРПГова тиче, ја само изнова играм Фолаут 2, Аркејнум и Владлајнс. Само ми те игре пружају право искуство слободе и оригиналности. Јесте, оба дела МЕ сам обрнуо готово хипнотички, поштујем БГ и његов преподобни енџин, знам НВН напамет, али ми све то делује немаштовито и некако, јебешга, досадно. ТЕС ми упада у ту причу потпуно, јер знам да нећу наћи ни један дијалог који ће ме одушевити, већ ћу читаву игру покушавати да нађем што бољи мач. По мени, бесмислено, али уме да буде заразно.

A, da li je neko igrao Dungeon Lords? Il' Gothic?

Мени је и Готик смор. :(

Јебеш ми матер, изгледа да превише тражим.

Ahaha, nije izgleda, nego ti je tako.

Fallout 2 je pojam. Ja sam ga igrao, zamisli posle one Fallout(nazovi) 3 i smejao se koliko sam bio oduševljen.
NWN je bila među prvim igrama koje sam igrao i bila mi je wau.

jер знам да нећу наћи ни један дијалог који ће ме одушевити, већ ћу читаву игру покушавати да нађем што бољи мач

za ovo ti hvala jer sad shvatam šta zameram Oblivionu.
Ja baš volim Ghotic (kad kažem Ghotic mislim na kec i dvojku), a i Risen mi je baš legao, mada je smorko priča.

ЕТ - Глорифиндел
Верујем, знам многе фанове, али мене ту, пре свега, одбија, најблаже речено, ретардиран систем управљања и чињеница да свако у сваком селу има име. Јебемумиша, што не пише "Пезнт" или "Двелер", него морам да разговарам са сваким Бобом и Артигоном? Цепидлачим, ал јебе ми се, говнар сам по овом питању.