Prijava

Rejven, i ja sam vas dve sanjao! Vidiš koincidencije!

I ti banuo u istu apoteku?

Па нисмо баш били у апотеци али може да се каже да сте дошле по терапију лол

ja i jebač jurišali na šiptare autobusom, na mene pucali a on pobego pomoću žičare
ja se pravio mrtav
kad su utekli šiptari ja zovem jebača
gde si marko
evo me u tries petici
kul, dolazim
i odem u vece a njega nema u pisoaru
popizdeo sam
ovakav sam bio
https://www.youtube.com/watch?v=f6QBqCNuB3g

jebaču ako vidiš ovo jebi se

sanjao sam nash bridzisovog kera kako se igra s mojim kerom,al nash nije bio tu...bio sam sa kerovima u nekoj sumi i tu je bila neka ekipa iz srednje

БОЛЕС ЛУДИЛО

пар вукајлијаша сам сањао сан је имао много више детаља него ово чега се сећам ал је феноменалан лолол

Акрети
НИНКА92
МУЛУЦА
ВАРНЕР ФОН ЛАТИНШЕ
ТОМДОРИ МЕРЛИН
ЖЕНЕ НА ТРАФИКИ

Нека журка, лудило, после журке не знам које доба ал је био дан, стојимо и чекамо превоз ја Мулуца, Томдорли и Нинка

и у неко доба, док ја све време спрдам Ћилицу, наилази Варнер и ја га исцимам као фазон ДЕ СИ ГАРИ ОВО ОНО и он као иде с исте журке. И сад као ај чека и он бус. И сви ту блејимо и не знам како се Нинка закачи с њим и они се нешто ту нахранише говнима ово оно. А Нинка пијан вероватно попио литру пелина, након тога крене да напушава Томдорлија. И ја као немам пљуге оћу купим, и одем на трафику и да купим пљуге каже мени она жена синко 270 кинти плави винџа.

И ја кренем да им јебем мајку како они могу да цене цигарете стављају произвољно, бла бла држава диригујје цену маму вам јебем и те муње и не купим пљуге међутим Мулуца као е имам ја у торби баш плави винстон и ја узмем то.

И бацим поглед на Нинку и Томдорлија и Нинчило му се унео у фацу оће да се бије, а Томдорли у фазону, ај бежи кмете пјан си шта да се бијем с тобом. кад одједном Варнер који се мало био издвојио да се ваљда не качи испровоциран Нинкниим понашањем залети се и шину га с лећа у потиљак и овај паде и Томдорли кад је видо поче да га гази и изгазише Нинку крв ти јебем и то га изудараше до јаја. а ја и Ћилица причамо, као да се ништа не дешава. и у једном тренутку дођу ликови са носилима, склоне ова два лудака што газе Нинку и спакују га на то и улазе у зграду с њим и ја тек сад сконтам да стојимо испред неке болнице или ургентног центра. И кад је Нинка отишо у болницу, ја вадим ону паклу цигара и нудим ове и палимо ми пљугу ал као да се ништа јебено није десило.

И није се ништа десило, то је био сан. Ето тако.

Sanjala sam Kurajbera da mi je profesor istorije... On lepo obučen u nekoj crnoj košulji...kasnije se srušio neki avion iz prvog svetskog rata:)

Ma u školu lupio:D

Синоћ сањам да правимо неко шизење са својим фоткама на форуму, сасвим опуштена зајебанција. Упадне Кајзен и свима спичи по 30 дана бање кае не сме приватна слика на форум.

Па можда није због твојих, него Делевриних слика?

хахахаха како си духовит човече пишнуо сам у гаће

Sanjala sam noćas Ajaksa.
Pomagao je mom tati da cepaju neka drva, što je vrlo čudno, jer mislm da moj tata i ne ume da drži sekiru. E, onda se Ajaks povredio, malo zacepio prst na ruci, pa sam mu sipala na to neku rakiju, a onda smo rešili da ostatak rakije popijemo, da moj ćale sam nastavi da cepa drva. i to je to...sedeli i pili.

a ja bih takoo nestoo karoo

долазим ја на као неко окупљање вукајлијаша, али није окупљање него нешто као екскурзија, неки хотелчић, на ту фору. ја са неким ранцем преко леђа долазим а сви већ стигли у тај хотел. улазим у неки хол а ту нека група пика фудбал, али оно као кад се скупе ретарди штреберски па бесциљно јуре за лоптом.
Долазим ја и питам некога са ким сам у соби, тај неком ми каже "Са Панијем", помислим ја, ок, није он лош лик. Окренем се према тим ликовима што играју фудбал и наглас поновим "ПАНИЈЕМ" да видим ко је он од њих. Видим гледа ме један лик, капирам да је чуо али некако наивно и срамежљиво скреће поглед, као он је то али га срамота да се јави. Ја му приђем мало ближе а оно испред мене сподоба, од главе до појаса као нормалан матори лик, дебео, али од појаса му одмах крећу ногице које су скроз размакнуте а дугачке неких 10цм, нешто као јебени сунђер боб. Значи та сподоба ми до појаса и гега се са оним ногицама док ми прилази. Ја се најежио скорз али најгоре тек долази, приђе ми тај кратконоги миџет а јебено лице му увучено у лобању, нешто као да му је неко набио пумпу у потиљак и усисао лице скроз, начи лице му ко нека рупа јебена, ја се згрозио скорз али као глумим да сам ок, и кренем да му нешто кажем а мала сподоба се уплаши и крене да бежи према неком кревету..онако гегајући, одвратан призор..и онда Пни није могао да се попне на кревет него се мигољијо најгрозније могуће док се тако ретардиран попео на кревет. Онда је сео у ћошку и почео да ту усисану фацу исправља а ти његови другови са фуце су ми објашњавали да се он тако шали.

jutros sam sanjao da ja,cara,tibor i jos neki moji ortaci iz kraja i neke picke bklejimo u nekoj vrhunskoj sumi u tiborovoj vikendici nekoj,kasnije je dosao tiborov TECHA i jurio nas s puskom...cak i na tibora je pucao

Ollanikov san pobedio lolo

Teebor reko da ima solo wikendaju dosho prawi wlasnik a taman zapalili roshtill