Prijava

Ja samo došao da vam kažem da je WoT majka

Sem što je igra Pay To Win.

Кренуо сам децембра да играм и ја ЛоЛ. Играо бих и Доту, али колко сма сконтао, сви ликови са факса који пиче доту играју двојку коју не могу да покренем. Мада јединицу немам где да ставим, тако да ћу остати на ЛоЛ-у бар још 6 месеци ако ми не досади. 10 сам лвл, за сад су ми од хероја Еш, онај Баруд, Бард, Бардон што баца ватр, Гарен, Дрејвен, Јасуо и неки лик са муњама супер легли (зовем га Пикачу). Мада нисам баш ни стиго да испробам остале. Чим ми неки лик легне ја са ухватим њега ко пијан плота до следеће недеље.

Зашто је тема за ЛОЛ овако запуштена? Зар га нико не игра!?
Ја играм већ трећу годину. хехе

igram ga mesec dana i vec plodim.

трећа година и ја, плат 3 био сад, продао аћћ, смурфам на бронзама и голдима :3

Стратегија, слична доти, игра се преко нета, потпуно је бесплатна и прилично заразна. Игра ли неко ову игру и шта мисли о њој?

Ja sam samo dos'o da kazem da LoL nije strategija

i nije slična doti. lol je gomno

At a dinner party there was LoL, DotA and HoN. HoN said to DotA:
-LoL SUCKS!
LoL couldn't deny.

Лол је бољи. Ђенка, ајде заједно тролујемо људима партије. хаах

Hoce neko da kupi account na EUW? Nije igran ranked ove sezone, prosle bio gold 5, ima 6 rune pejdzeva.

Javite se na PVT, dacu ga jeftino.

Igram ja LoL EUNE Guard1x4Serbia
dodajte pa da rolamo

Ја морам ово да напишем. Пошто врло често играм, бронза 3 ФОРЕВЕР ово оно.

Партија се пичи. Код мене у тиму Ја(Казикс), Варус адц, Мунто тенк, Леона супорт и на миду Ахри.

Код њих у тиму. На топу Џекс, Џинкис адц, Кајли мид, Браум супорт и у џунгли Варврик.

ВВ дечко ретардиран није баф узео. Ал кајли и Џинкс прејаке. И сад. Ми имамо тимфајт код њиховог нексуса и и варус остане сам и крене да трпа нексус и да га ластхитује џекс га станује и ваншотује. Курац остало му 50 хелта....

Након неколико минута пошто је и нама уништено све сем нексуса тимфајт код нас у бази и сви им мртви сем џинкс. Код нас живи ја , Леона и Мундо. Кажем ја мунду да дефа за сваки случај и кренемо ја и леона да узмемо гејм. И џинкс стоји са гардијаном и чека код нексуса. И ја наравно скочим на њу и она ме истопи критикалом међутим умре она ал умрем и ја. Наравно она има гардијан оживи се и сјебе ону глупу леону која је уместо да је станује да је ја ОШАШАВИМ кренула на НЕКСУС.

Е САД КОЛИКО МОЖЕ НЕКО ДА БУДЕ РЕТАРДИРАН ДА СТОЈИ АДЦ ПОРЕД ЊЕГА КОЈИ ЋЕ ГА С ДВА УДАРЦА УБИТИ БЕЗ ОБЗИРА ШТО ЈЕ ТЕНК ЈЕР ЈЕ 75. МИНУТ И ДА КРЕНЕ НА НЕКСУС, А ПРИТОМ ИМА КАЗИКСА СА СОБОМ КОЈИ АДЦА ВАНШОТУЈЕ.

Е ТАКО. ЗАУВЕК БРОНЗА ЈЕР ИМАМ РЕТАРДЕ У ТИМ. ХВАЛА

а такође пре тога играм партију са варусом, и имам 10 1 17, оно покидо. и усред партије крешује им сервер и ја покушам реконект неће и на крају после 15 минута као проради и нема партије у хисторију стоји ми исти број поена а ПОКИДО САМ БРЕ

Hahahaha de druže dodaj me pa da igramo :))))))

Е ТАКО. ЗАУВЕК БРОНЗА ЈЕР ИМАМ РЕТАРДЕ У ТИМ. ХВАЛА

На почетничком је много горе. Мисим, ја сам почео пре 5-6 дана да играм, везара сам, али нисам ужасна везара. Играо сам данас са неким ликом који је успео да га три пута убију крипови, али не да га докрајче, него да га егзекјутују. ТРИ ПУТА ЈЕБЕНО.
Иначе у тој партији сам имао скор 3/2, а цео тим 4/21. лолололо

Je l' igra neko ovo, ili su svi na vukajliji dotaši?

igram ja

Si na West ili East?