Prijava

Кад оценим дефиницију аутора којег пратим или неку коју је одабрао, она и даље остаје у боксу. Боље би било да се брише са листе, као што је случај са најновијим дефиницијама (горе, десно).

ДОПУНА:
И да се кад кликнемо на неку дефиницију из бокса, на новој страници нађе тај исти бокс, а не увек бокс "одабране дефиниције". Нпр. кад кликнем на неку дефиницију из бокса "Omiljene definicije autora koje pratiš" на новоотвореној страници ће бити бокс са одабраним, што ми није од нарочите користи ако сам решио да читам дефиниције које су одабрали аутори које прогоним. Овако морам да се враћам на претходну страницу, па да кликћем.

GM, to tebi nesto baguje.

GM, to tebi nesto baguje.

Nije, i meni je tako.

(Sad ja kao ne znam da Pufnica troluje:)

Meni ne ostaje.

Остајаће кад почнеш неког да пратиш.

Исто би могло да се учини и са боксовима са одабраним дефиницијама и постерима.

Ako jeste, Kaizen je već obaviješten o tom prijedlogu, mi ga takođe podržavamo, i sad samo treba da čekamo da se to i realizuje. Pa ko dočeka.

Да. Ово последње што сам написао. У међувремену се проблем проширио и на ову нову опцију о којој сам писао у рпвом посту.
Јебига, поставио сам разноразно питање да ли је предлагано ово и нико није реаговао, па сам претпоставио да није.

Ok dakle, proširenje prijedloga na sve vrste naslovnih strana, a da važi i za odabrane postere.

otključano na tren, samo da se GM izrazi

Ok, ja sam linkovala temu tamo u prijedlozima, kraj one prijašnje, pa nek izmijeni prvi post tako da bude sasvim jasno ako je Kaizen ikad otvori. :)

GM, čuo si šta ti valja radit'. ;)

Кад већ има то у плану, могао би да намести да кад кликнемо на неку дефиницију из бокса, да се на новој страници нађе тај исти бокс, а не увек бокс "одабране дефиниције". Нпр. кад кликнем на неку дефиницију из бокса "Omiljene definicije autora koje pratiš" на новоотвореној страници ће бити бокс са одабраним, што ми није од нарочите користи ако сам решио да читам дефиниције које су одабрали аутори које прогоним. Овако морам да се враћам на претходну страницу, па да кликћем.

Vidi gore postove, GM.
Bolje sve to strpaj u prvi post, pa imaš više šansi da Kaizen vidi.

Ko sad zaključa?
Pa neće moći da edituje čovjek ako je zaključano :))