Prijava

aman, pobogu, zar je moguće da treba da vam se crta! neće oni birati "kvalitetne" postere, već uklanjati one koja krše neka od osnovnih pravila koja je postavio kaizen. jebote....

Nije los predlog, ali i ovaj sistem zadovoljava. Po koje govno dodje na listu nekih pola sata, boze moj.

Па модератори су често брисали и оне неквалитетне постере. Такође постоје постери који су добри за конкурс а притом ипак крше неко од правила (постоји жиг другог сајта на слици или слично).
Једино, што је неко рекао, да обе стране буду задовољене, да сами модератори поставе на конкурс иако постер обришу, али преглед сваког постера и још то би била превелика јебада...

Kačili bi modovi gluposti na konkurs.

Vidim kako sad kače. I sad najveće gluposti (najsmešnije postere) vide samo oni, mi dobijamo samo resto. Sad da ostanemo i bez toga?

evo recimo ovo, čak nije ni dovoljno glupo da bi bilo smešno. a taj dan je bilo mali milion ovakvih sranja

http://vukajlija.com/zabava/posteri/131644-toliko-sam-cekao-sina-naslednika-a-ti-meni-ovako

gamby

Vidim kako sad kače. I sad najveće gluposti (najsmešnije postere) vide samo oni, mi dobijamo samo resto. Sad da ostanemo i bez toga?

Па не би ово ништа променило. Постери би и даље били живи, а свако би могао да их види преко календара. Тако да се ништа не би ни променило што се тиче конкурса. Једини проблем је што нема довољно људи да модеришу постере, па онда по неколико сати не би било нових постера, а то је сигурно већи проблем за сајт него да најглупши буду пар сати на увид гостима.

Слажем се са предлогом.
А шта је већи проблем за сајт, да нови постери мало закасне или да један од модератора који игром случаја не скапира врхунски постер, пошаље исти на гробље ?

Колико је само примера где је неки постер који није одобрен, постављен поново и завршио у одабранима ??

Много ће овај сајт бити квалитетнији ако модератори одобравају а не уклањају постере, тако ће бити довољно да један да одобрење и постер пролази, а модератор који није разумео поенту неће моћи да утиче на постер.

Поздрав.