Prijava

A da li se tuširaju zajedno sa muškarcima?

dzanki mogu da pustim pekija na tebe....

džanki, to što bi se tebi dig'o i na anus jednog orangutana ne znači da bi svima.
šta ima loše u normalnom, nesexualnom tuširanju osoba različitog pola? svako gleda svoje genitalije. profesionalci su u pitanju, 'bem li vas zatarabljene.

Нађи ми једног мушкарца на овом сајту који би издржао на ногама 5 минута у рингу са њом. Али реално.

Realno, izuzeci se ne računaju, sad mogu da izguglam dvadesetak likova s kojima ona ne bi izdržala ni minut, tako da nije validan argument.

izvini,a što sam džanki?Ma da,ja mislim da bi bilo neseksualno.A i naša vojska što je profesionalna u pm,mogu da zamislim kako bi pod tušem bili profesionalni.

džanki, to što bi se tebi dig'o i na anus jednog orangutana ne znači da bi svima.
šta ima loše u normalnom, nesexualnom tuširanju osoba različitog pola? svako gleda svoje genitalije. profesionalci su u pitanju, 'bem li vas zatarabljene.

Џанки почео да ме замара, јеботе.
Без увреде Џанки, али ти толико форсираш приче о јебању да ћу да помислим да се теби диже само на остављање "срање" коментара на рандом дефиницију.
Успут ако се плашиш да ће да ти се дигне, а планираш у војску, узми бром и немој да смараш по форуму јеботе.
Иначе ако жена оће да иде у војску што не би ишла, али реално, јест да треба да се више помучи, али и кад уписују електротехнику распалу, немају сви исто мозга, па ће и ту неко да се више помучи, а неко мање, ако ме разумеш.

poenta svega je da.. to što je neko za nešto smotan, nesposoban ili pak talentovan.. nikako, ali nikako ne zavisi od pola.
utuvite to vi, smrtnici :D

Izvini,otkud tebi pravo da me nazivaš narkomanom?

ahhahahahaha a ljudi, možda to ipak nije džanki.. hahahah xD

Жереми се учладнио преко Џанкијевог ИП-а и научио српски. А ја не волим Французе, јебига.

KOji je razlog da ovaj dečko sad bude banovan? jel uradio išta što neko drugi nije?
Jebote ovde će uskoro morati da se pazi na svako slovo kad je neki moderator u blizini.
Shvatite da ste ovde da bi sajt radio ukomponovano i da bi imalo nekog reda, a ne da sprovodite neku svoju bezrazložnu silu.

poenta svega je da.. to što je neko za nešto smotan, nesposoban ili pak talentovan.. nikako, ali nikako ne zavisi od pola.

Kristina, prvi put mogu 100% da se složim sa tobom.

Kristina, prvi put mogu 100% da se složim sa tobom.

A nisi primetio da ona to govori od pocetka teme, a i na onoj o zenama vozacima itd?

jesam primetio, al sam video njenu sliku tek malo pre na onoj temi i sviđa mi se kako izgleda pa sam zato tek sad to napisao da joj se dodvorim, što, jel ti smeta možda?

Edit: Okej, hvala.

što, jel ti smeta možda?

Ne. Slobodno nastavi.

Pitam se kako jedna mišićava žena nalazi muškarca, pošto on fizički ne može da joj bude takmac ?

Не видим никакав проблем у томе да се жене професионално опредељују за војску, и наравно да тај посао могу обављати врло успешно, као и сваки други.

Нису све жене за ту професију, али на крају крајева, нису ни сви мушкарци.

Evo moje jedno objasnjenje sa naucne strane zasto zene nikada nisu bile u ratovima:
1.Zamisli zenu koja dobije dok se nalazi na ratistu (tamo se neide na 2-3 dana vec se ostaje i 6-8 meseci pa i vise, ko ima te srece da ostane ziv on se srecan sto je ziv vraca kuci) i ona tad je u veoma slabom stanju da bi mogla da se nosi sa opterecenjem koje nosi taj zivot na ratistu, a kao drugo dok ona menja tampon i ulozak a grupa se krece i zastane dok je saceka da obavi poso tada grupa postaje ranjiva za napad neprijatelja.
2.Ovo neznam koliko je tacno ali kako nekako vidim po mojim vidjenjima kada su u PMS-u zene su tada veoma razdrazljive i emotivne sto predstavlja problem ako treba da slusaju naredjenja i pridrzavaju se odredjene taktike koja je od vitalne vaznosti za uspeh vojne operacije.
3.U tim uslovima morali bi da zaboravimo na bilo kakvu pristojnost i sram i ako treba se tusiramo ili obavljamo nuzdu jedno pred drugim ima radimo jer nije to isti zivot kao u civilizovanom svetu, a pridrzavanje tih pravila da npr. sramota je da je gledamo dok menja ulozak moze da nju stavi u rizik jer se odvaja od grupe.
4.Verovatno Izrelci funkcionisu tako sto zene ucestvuju u ratovima ali kad treba imaju menstruaciju one bivaju povucene iz borbe i kada se kasnije ponovo vrate u normalno stanje oni ih vracaju na front.

Smaras magarcino