Prijava

Е знам да је ово велики приједлог, тј. промјена на сајту али нешто слично би било веома добро и напредак ка бољим дефиницијама, ако не то бар ка томе да буде мање смеће дефиниција.
Значи када се региструјете да бирате нешто као да можете бити ПОСТЕРЏИЈА или опредјељен за дефиниције тј. ово што је и сада, нешто као клан али не то јебемлига.
Па онда нпр ако сте постерџија објављујете 3 постера дневно а 1 дефиницију и то уз могућност да му модератор например удари бан на 10-15-20 дана забране писања дефиниција уколико сматра да су му дефиниције шљам, а ови "нормални" остаје како јесте. Вјерујем да би се велики број придошлица на сајту опредјелио за постерџију и самим тим би нас спасио од гледања три лоше дефиниције(вјероватно) од сваког дневно.
А онда нпр ако би неки постерџија имао жељу да дефинише више, отвори се тема на којој би писали и онда би модератори неким објективним мишљењем да ли су спремни или довољно добри да пишу мећали их у "нормалне", иако чисто сумњам да су ови фејсбук постер фрикови способни да пронађу форум.

Bio neki sličan predlog

A šta ću ja ? Ja sam posterdžija i definidžija.

A šta ću ja ? Ja sam posterdžija i definidžija.

такође, исто питање

Па саншајн видим теби иде добро и овако како јесте, значи ти остајеш "нормалан". :) Избалансиран.

Al onda bi spem posterima bio još grđi nego sad

Bilo predlagano. Protiv.
Ko bi da pravi više postera, neka uplati ktitor nalog.

Исто и за тебе суб фокус.
Ја сам мислио на овакве ликове http://vukajlija.com/recnik/autori/76621
Један дан регистрован 5 дефиниција на гробљу једна жива а и она је крш, и такав би сигурно одабрао ПОСТЕРЏИЈА и ја не би' морао гледати његове срање дефиниције.

Стефане циљ није да се поставља више постера, паметујеш превише и нагло закључујеш, већ да се замажу очи овим придошлицама и онда им шукнеш да не могу спемовати лоше дефиниције. Капираш?
А што се тиче спема на постерима то је ријешено са овим одобравањем, тако даа.

Jeste pinki al desi se da ni jedan mod ne gleda postere po sat vremena i počnu da izlaze govna jebi ga i modovi su ljudi što bi sebi pravili nepotreban posao

Aha.
Ovako. Ovo po sigurno neće pomoći da se podigne kvalitet defki na ovom sajtu, ako je to prvobitni cilj. Drugo. Napraviće se veliki posao modovima jer te posterdžije mogu da naprave 3 glupa postera i zagušiće se onaj sat vremana koji imaju modovi. Problem defki i nije toliko kvalitet. Mnogi pričaju da su defke loše. Pa lupi minus care. Ako je defka nepročitana onda nije ni ocenjena, dakle defke se ne čitaju.

Na to sve evo moj mali predlog:

Da se vrati "Predložite definicju dana" al samo za onaj jedan dan. Zabranite pojačavanje defki svim autorima osim onim odabranim, dakle samo predlozi. Ta tema se najviše bavila defkama i sjajne defke bi ostale u zapeću bez nje. Samo pogledajte odabrane, jedna do dve dnevno, žalosno. Mada doduše i modovi su podigli kriterijume samo tako.

Па добро јесте и то Душане.
Али ето и то би се могло ријешити када би се увео некакав ПОЛУ МОД.
Ево типа Костић, Реме, Смарко итд (мислим који би пристали) активни чланови који имају кредибилитет овдје, и да им кајзен да могућност да модеришу постере.

Više postera za odobravanje, u tom slučaju, već sa po jednim posterom ima previše posla i često nešto promakne. Bio bi OGROMAN posao da se poveća norma za postere.

Bio predlog, nije prošao. Jedva se borimo sa ovoliko postera, a kamoli da ih bude još...
Podržavam Džankija!

Има будала којима не иде добро ни једно ни друго
http://vukajlija.com/recnik/autori/63603

Било би добро да се ради неки тест. Да тест је најбоље решење! Временско ограничење, општа култура, ко прође на основу резултата сам бира. Верујем да би одвојили жито од кукоља, мада сајту је циљ да има што више аутора

Ма знам зезаторе, али нешто такво би допринјело смањењу лоших дефиниција, вјероватно се не би повећао квалитет.
Не знам да ли је био приједлог нпр да након регистрације нови чланови могу само 1 дефиницију дневно избацивати, нпр 10 дана, па онда нормално 3 дефиниције дневно.

Да тест је најбоље решење!

Slažem se. i to alko test. odmah!

Ти си кукољ ја сам жито, он је жито, она кукољ, она жито, оно кукољ, кукољ, жито, жито, кукољ, кукољ, кукољ, кукољ, кукољ, жито, жито, кукољ итд.