Prijava

Ок, не ради се уопште о томе, али морао сам да ставим неки наслов који ће да привуче пажњу.

Ово је у ствари приједлог за укидање дефиниција. Не баш за укидање, већ за њихово гурање у страну. Смор ми је од неких такмичења, предлога, подстицање људи да читају нове деф., силовања једних те истих тема за дефинисање, или измишљање неких нових које су у ствари верзије старих. Наравно, сви би и даље могли да пишу али то би било померено у страну и ти радови не би излазили пред свет.

Јбг, времена се мењају. Очигледно је да су постери одавно заслужили да се нађу на насловној страни. Зашто бежати од тога?

Пошто су сви моји претходни предлози игнорисани, и јер видим да је синанизација (која је била неопходна) без већих приговора - одбијена, ово се намеће као једино решење за опстанак сајта.

Каизен би могао и да склопи неки пакт са руским сајтовима, па да постоје линкови у углу до њих, како би сви могли без проблема да тамо покупе идеје које би што оригиналније представљали овде. Матором брадоњи би требало додати вотку и калаш, док би на позадини севао браник Ладе Ниве. Ђембели би био одбанован, а постер -5 центи би био линкован у углу кад неко прави нови постер, како би могао да има пример како то треба да изгледа.

Шта кажете, браћо и сестре постерџије?

aj nek neko banuje ovu budalu, fala. muka mi je ovih tema. fala.
gej smajli.

Stefan Kostić je protiv.

Мене су искрено ове теме насмијале јутрос, мајке ми... Једина забава на сајту откад уђох :Д