Prijava

isterujemo pravdu na videlo, ili šta već ko preferira da isteruje

Eto i Faca došao da okadi temu, ko je imao bludne misli do sada neka beži glavom bez obzira :)

@Bruce

Marko78: sinak, ja pričam o vremenu sa kraja 2009. i početka 2010. godine, ako nisi Cara nemoj mi spominjati lončiće jer je to bilo uvedeno pravilo još u starom sistemu...

Iz tvojih definicija i oupšte iz tvojih komentara i postova na forumu, da se zaključiti da se radi o inteligentnom čoveku.
Pročitaj još jednom http://vukajlija.com/forum/teme/28555-predlog-poster-cenzura-za-definicije?strana=5#post_1448677, pa ćeš zaključiti sam (ako se malo potrudiš) šta me je navelo da napišem da si pobrkao lončiće.

Mislim da bi najefektivnije za ovo sto nam treba bilo postaviti ogranicenje u ukupnom broju bodova ispod kog ti definicija ide na moderisanje.

pa šta je tu sporno - ograničenje u broju bodova ispod kojeg definicija ide na moderisanje:

definicija ispod 20 bodova je išla na moderisanje, u to vreme je to značilo proveru da li je sleng ili nije - ako nije onda brisanje, ako jeste ostaje... gde su tu pobrkani lončići reci mi, pglu sam da ukapiram...

EDIT: jedino ako misliš na ukupan broj bodova koje autor ima što bi bila totalna diskriminacija ravna staljinizmu, šta ja sam kao nepogrešiv jer imam 20.000? Jesam mojega, svaka treća mi je totalno sranje, a i ove dve treba preispitati...

da bre, misle na autorove bodove. ni ja se ne slazem sa tim kao sto vec rekoh....

@Bruce
Misli se na autorove bodove, jer kako bismo mogli čitati nečije definicije, ako se one moderišu kao posteri, tj. ugledaju "svetlost sajta" nakon sat vremena (recimo). To jest, kako će u tom slučaju sakupiti famoznih 20 poena pozitivnog skora ili pluseva (kako god da je bilo tada).
Protiv toga sam, naravno. U biti, protivnik sam bilo kakvog uplitanja u nečije definicije. Ako je govno, moderator će to obrisati i šetnja.

Onda ti se izvinjavam, ja to nisam mogao ni shvatiti kad mi mozak ne funkcioniše u tom pravcu... dakle, ja mogu da izbacim govno, ali mladi autor ne sme... ako se ovo pravilo uvede na ovakav način zahtevam da se moje definicije tretiraju na isti način kao i onih autora koji uopšte nemaju bodove.

Moglo bi ovo da se realizuje previše je ovakvih definicija
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-44.png
Kad god se klikne na karticu definicije iskoči bar jedna ovakva
Na kraju krajeva ako je iko protiv predloga nek gazda uvede za ktitora da biraju dal oće da gledaju listu bez ili sa moderacijom i mirna bačka a ne verujem da ima takvih mazohista na sajtu

Naravno, slažem se, tako ćemo se i najlakše otarasiti FACEBOOK DECXKO AUTORA. Kad budu viđeli da im niš ne prolazi, ima da odustanu.

ZA!!!! UVEDITE OVO, BRE, PROPADOSE DEFINICIJE!

Za.Preeeeeviše,previše stupidarija,aman.
Nemam živaca da čitam jednu normalnu i 354 stupidarija.Sreća u odabrane,pa se tu čovek malo povrati.
Sve ređe posećujem sajt,ovo mi na nos izašlo.

За наравно...

Zaposlite bre jos nekoliko moderatora da ovo uspe. Bice 100 puta bolje

Шакал
pa dobar je predlog. ide jedna dobra pa 20 plagijata, sranja, spemova i definicija tipa majo volim te djoka trokur. dobre ne mogu da dodju do izrazaja i onda dobiju mali broj ocen

Veliko ZA! Defke postaju njesra, botine pišu viceve, defke o fejsu, neke poslovice, najčešće demotivation, pa dajte, a ove dobre defke budu zatrpane za minut i na 10. strani. Muka mi je više toga, ali neka to bude za one ispod 50 poena jebiga, ima onih dobrih Vukajlijaša koji bi popizdeli zbog toga, ali ja sam ZA na bilo kakav način. Ovo je veoma, veoma dobra ideja.