Prijava

Prave je, ali nece to skoro... tipa ili krajem ove ili sledece godine.

Znam da sam debil ali skinuo sam ovo http://www.ign.com/games/dragon-ball-xenoverse/pc-20026694 lolo
Živo me zanima zašto je dobila ovolku ocenu na ign-u

Ček jebo te kad je prije krekovaše a izašla 26. februara?
Dobra je igra jer je prvi DB na PC-ju i uz to ima full online podršku i kako sam čuo malo je sređen onaj netcode prokleti što imaju svi japanski fajteri i sad može da se igra solidno preko neta.
Nznm oće li krekovana moći online doduše

Šta znam ok je al je ipak ono mnogo visoka ocena mada je verovatno zanimljiva online
Pesma na početku me neodoljivo podsetila na ovo lolo

https://www.youtube.com/watch?v=-VILgSsesD0

A ček, je l radi tebi to što si skinuo?
Ako radi onda stvarno svaka čast carevima koji su tako brzo krekovali igru :D

Ne se ja časti mi registrovat na poljske sajtove a i previše bi mi bilo da skidam to tolko sad sa 512kbs netom :D

clannade daj onaj print ''prdnem cerki u sobu''

nasao sam, nije potrebno da trazis

Volo bi da nađem sličan sajt na engleskom.Na ovom ide sve bar duplo brže nego na PB-u pazle :)

Izašao Oddworld - New 'n' Tasty za komp. Ima na piratbeju.

Endless legend, nije losa igra, kao civilizacije, samo mnogo bolja od ovog novog civilizejsna koji je golo gomno...

На који мислиш? Петицу или Beyond Earth? Мени је петица по пар ствари боље легла него четворка, али само пар, а ово са ванЗЕмљацима је још увек несређено, као и свака цивилизација ваља тек после три наставка. И петица је била крш у основној верзији, али је друга прича са Brave New World ситуација измењена из темеља. Али ми је дипломатија и даље превише потцењена. Игра ми се нешто са више дипломатије, али не знам шта. Четворка је имала више опција мењање граница путем културе и сл. али због Венеције то је немогуће у петици.

Igrao Europa Universalis, Hearts of Iron i te masovne strategije?

Koja je najbolja civilizacija? Igrao bih tako nesto...

Skinuo sam juče Empire Total War, ocenio bih igricu, da nije na Ruskom :(. Ali aj što su meniji i ta sranja na Ruskom, nego i "in game voice-eovi" takođe.

BTNJ, čim skinem neki Ingliš peč javljam kakva je (dal je preporučujem ili ne).

Jel skino neko Total War Attila?

Ja sam skino ali komplikovano za instalaciju, mora neki poseban krek da se skine, jel moze neko da objasni ukratko?

Dal izlazi novi princ ove godine i kad? Nesto sam citao da treba i age of empires novi da izadje, jedina strategija koju sam igrao (dobro i kozaks) ali age strategije su mi bas vrh. I valjalo bi novi tomb raider da izadje al nesto citah da nece biti za pc.

Privlače me "Tales Of" igrice (Japanski RPG-jevi)

Ali s obzirom da od desetak (main) igrica samo je jedna za xbox 360 (Tales of Vesperia) iz 2009 godine, mislim da ću morati da sačekam prvu koja bude izašla za ps4.

Ali ako neko ima kojim slučajem iskustva sa ovim serijalom (ponajviše sa Vesperiom, budući da jedino nju mogu da igram), nek mi kaže kakva je.

Jel skino neko Total War Attila?

Ja sam skino ali komplikovano za instalaciju, mora neki poseban krek da se skine, jel moze neko da objasni ukratko?

Pa atila je izaša prije fazon neđelju dana. Nećeš pravi krek skoro gledat siguran budi.

Dal izlazi novi princ ove godine i kad? Nesto sam citao da treba i age of empires novi da izadje, jedina strategija koju sam igrao (dobro i kozaks) ali age strategije su mi bas vrh. I valjalo bi novi tomb raider da izadje al nesto citah da nece biti za pc.

Što se strategija tiče ja bih opet na ovoj temi preporučio Rise of nations. Em što je starija igra pa možeš da je ćeraš na čemu oćeš, em što može multiplayer, em što ima solidan fanbase kod nas (čak i na vukajliji) tako da moš da je pržiš preko neta laganica.
Za princa ne znam, ne volim te igre... ne volim ni tomb rajder al mislim da izlazi za PC (ako već i nije izaša) jer mi se čini da sam gleda neka poređenja sa i bez antialiasinga... u prevodu konzola vs pc poređnje.

Privlače me "Tales Of" igrice (Japanski RPG-jevi)

Igra sam tales of abyss i tales of symphonia na PS2. Dobre igre, fin gameplay... meni doduše lake al obzirom da ja nijesam filthy casual i da igram igre više zbog gejmpleja nego priče (i obavezno na najteže podešavanje!!!1) to i ne znači mnogo. Abyss od starta do kraja dobar, Symphonia mi se druga polovina igre nije sviđela... aj što je slabija igra tu nego što još nema ni voice actinga u tom djeluju što me dodatno smorilo.

Ako oćeš uzmi neki emulator za PS2 pa probaj SMT3. Na hard može sigurno da te drži blizu mjesec dana dok ne nađeš nešto za sistem koji ti odgovara. Ujedno i jedini iole težak rpg koji sam igrao sa izuzetkom diabla i ostalih akcionih.
Za PS4 ne znam ništa šta bih preporučio. I ja planiram da ga uzmem neđe al za sad su mi jedino u planu GTA V i FFXV kad ga nabavim.
Što se PC igara tiče, tu nemaš neki veliki izbor japanaca ako izuzmemo one portove starijih FF igara (koji su inače odlični al većini koji bi sad uzeli prvi put da igraju bi smetala grafika). Od nečeg novijeg znam da imaš neptuniju koja je dobar RPG bukvalno pravljen za weeabo-e lol i last reamnant koji ima problema sa fps-om na većini računara tako da ga i ne bih preporučivao... Mislim da ima i neka valkyria koju isto dosta hvale na /v/ al nijesam to igra... ako je kao ona sa PS2 može i na to preporuka slobodno.

EDIT: Pobrkah gore. Ne symphonia nego legendia... toliko je uspjela da me smori da sam i ime zaboravio lol.