Prijava

jok samo kopiraš tamo de si instalirao i pokreneš lancher

i pokreni onaj sa 3dm ikonom ne ove druge
EDIT trebalo bi da ga imaš na desktopu

Zdravo Dušan onziroziroon

znaci prvo kopiram sve iz onog kreka tamo gde sam instalirao, pa pokrenem taj launcer jel?

fala brt lijep pozdrav sve najbolje tebi i tvojoj fameliji

Gaz koja igrica te cima toliko da ne listam?

Aj nek mi se napuse kurca, ono testiranje fajlova naslo da fali jedan od 137 fajlova, i kad pokrenem pise mi da pokrenem GTA5.exe, ja pokrene, odradi neki update i sad mi trazi login za social club.

Jel i vama trazi taj kurac ili jok?

Jesi krekovo pre nego što se čekovalo?

PA jesam, pokrenuo sam tek nakon kreka. I on prvo check for updates, pa nadje neki, instalira, i onda kao uloguj se u social club..

A tokom instalacije nocas, ovaj esetials mi izbacio da je izbrisao neki dll fajl bas iz foldera gde instaliram, da nije mozda do toga?

Proverite i vi da li ste dobili ova govna u kompu sa GTA5
http://i.imgur.com/J5r0rBo.jpg

Znaci, sve ovo sam nasao i u extenzijama u hromu, a pritom sam dobro citao i nigde nije ponudilo mogucnost da se odcekira, tj nigde nije ni bilo obavestenja o tome..

Kucaj na Google missing pa ime fajla gta5

a ne znam sta mi fali :D nemam uopste error.
Kad pokrenem onaj launcer sa slicicom DM3, on mi kaze pokreni PLAYGTA5.exe. Ja to uradio, on odradio update i sad smara sa social clubom.

Aj napisite sta ste vi radili, i koji ste tacno krek koristili. Jbg, nocas cu opet da ostavim,al cu ugasiti AV, da ne sjebe opet.

Prestanite da se kurčite sa tim GTA 5 koju pošten narod ne mož' da igra :(

Aj sad ozbiljno pitanje, posto sam aninstalirao GTA5, pa cu vcrs da pokusam opet.

Tamo u onom folderu pise da je SETUP WITH V2 CRACK, a ja imam V4, da nije do toga nesto?

Koji je vas proces instaliranja bio?
Jel neko dirao nesto ovde?
http://i.imgur.com/X6Z3EIx.jpg

Meni ovaj social club deluje kao nesto sto mi ne treba, jer je igra pirat, ono je nesto ko steam fazon. kad sam krekovao , pokrenuo sam onaj 3DM launcer, al on mi kaze pokreni PlayGTA5.exe i ja pokrenuo, i tu je prvo odradio neki update,a onda izbacio ono social club.

Ili ukratko,aj napisite vas proces instalacije, da li ste i sta ste menjali tokom instala, da li ste imali neke greske kad je ono testirao one fajlove i tako to?

sry ako smaram

Gazimudo ne mogu ti pomoći oko instalacije, ali ti preporučujem da odeš na sajt Nosteam. U pitanju su neki Rumuni, a na sajtu imaš pun kurac igrica i to novijih sa veoma lakim procesom instaliranja. Ja nisam neko vreme tamo odlazio, ali proveri da li već imaju GTA V ljudi imaju brdo igrica sa veoma urpošćenim instaliranjem bez krekovanja i ostalih kuraca.

Evo ovo mi je izbacio i jutros kad sam pogledao u komp.
http://i.imgur.com/VXnGC4H.jpg

Mada mi sad nije jasno jer je igrica obrisana, kako je uspeo da ga pronadje u tom folderu kad sam ga rucno obrisao pre 10 min.

p.s. Sad sa ovog milosevog linka skinuh kao neki paket dll fajlova za GTA5, jedino ako ga je tu nasao,al to nije ta adresa

Gonzo, nema tamo. Citah sad nesto po netu, bice da je do antivirusa, da je on sjebao te kurce i picke materine