Prijava

Sta onda samo zicom od klavira mogu da rokam ili..?

Добар је Преј, иде мало на курац механизам "научи ово-враћај се по оно" али фина игра, и фино упеглана да може да се покрене на чему хоћеш

PuppetMaster
Sta onda samo zicom od klavira mogu da rokam ili..?

Nemam pojma, nisam hteo d'igram, al' mi stoji instalirano. Možda probam ili uzmem tipa kad bude 10 evra jer volem hitmena.
Moguće je da imaš žicu onu i pištolj i nešto još osnovno, mada, realno, i ne treba ti ništa više.

Na Steam-u samo danas besplatno možete preuzeti Starpoint Gemini 2, a na Origin-u je džabe narednih dana Medal of Honor Pacific Assault. Eto, ako neko gotivi da ima originale u "biblioteci", nakupi se ovako, pa može posle da igra kad hoće.

EDIT: Za vikend na Steam-u će biti i Call Of Duty: Infinite Warfare. Arhiviranje legalnih igara, nikad se ne zna šta nosi sutra :D

џабе најновији колу дјути?

Mislim da sam se sjebao, bio je sad ovog vikenda... laže me jebeni rss feed, moraću da ga ažuriram.

http://www.ubergizmo.com/2017/05/call-of-duty-infinite-warfare-free-on-steam/?utm_content=bufferd659a&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

EDIT: Doduše, ne znam kod tih igara koje su poprilično multiplayer orijentisane na koji način budu free. Moguće da posle tog besplatnog vikenda traže neki key, ili šta već. Ne igram multiplayer igre, osim PoE, mada je i ona više SP.

EDIT 2: Javljaću ja ovde kako čujem da je nešto besplatno. Bio je Mount and Blade na GOG-u ovog vikenda isto. Solidna igra.

EDIT 3: A možete sebi i da kopirate ovo, recimo, turite u fejvorits i čekirate jednom dnevno:

https://twitter.com/search?f=tweets&q=%22free%20on%20Steam%22%20OR%20%22free%20on%20gog%22%20OR%20%22free%20on%20origin%22&src=typd

Ja definitivno nemogu da zamislim WoW igrace i nerviraju me mnogo.Kao prvo kako mogu da provode 8 meseci igranja samo na levelisanje lika i skupljanje ajtema a igra nema gotovo nikakvu pricu koju bi hteo da prozivim igrajuci igru.Witcher se razlikuje bas po tome sto je minimalno gotovo uopste nije tolko koncentrisan na levelisanje i sakupljanje ajtema vec to se normalno odvija paralelno sa pricom koju prozivljavas i to je nekako po meni zdrava igra za igranje.Dajte mi preporuku za neku tako zdravu igru.Sto se pak tice skyrim volim je zato sto moze da se moduje i da je doterujes kako zelis inace ovako je veoma smorna sa druge strane i nema nikakvu pricu.

Nema bolje od Witcher-a 3 u tom smislu, jbg.

Ako hoćeš RPG, levelovanje, a da te ipak dobra priča tera da igraš dalje, onda KotOR 1&2, Mass Effect 1,2,3, Deus Ex 1 (izašala Revision verzija na torentima nedavno), Vampire:The Masquerade-Bloodlines, Witcher 1&2, Dragon Age:Origins, Gothic 2 (pa i 3), izmodovani Morrowind...

Postoje i dva jako dobra total conversion moda za Oblivion i Skyrim: "Nehrim: At Fate's Edge" i "Enderal: The Shards of Order".

Ne znam koliko si u fazonu starijih igara tipa Baldur's Gate, Fallout i slične.

Ako je automobilizam gtd-ova tema onda je ovo tvoja sig (sig)

Agy, jesi prešao Deus Ex samo jednom ili više puta

Сећам се негде 92 или 93 ако се не варам изнајмимо Сони за десет марака па опалимо Колин Мекре или Твистед метал е то су била времена

sve nesto mislim da je realnije da ste segu iznajmili i igrali sonika i paniser

Ili kasnije 94 ili 95 ne secam se sad

Radjarde, samo dva puta.

I jel igra ta dva puta zaista pružila različit doživljaj? Pitam jer nisam igrao, ali znam da je oko njenog gejmpleja i mehanike priče ozbiljan HAJP, čak sam gledao i neku konferenciju koju je držao tvorac Deus Exa, pa reko da proverim jel seru Ameri.

bombas

Ili kasnije 94 ili 95 ne secam se sad

biće da je posle devedes osme, pošto je tad izašao kolin mekrej

Ne seru, stvarno je tako, ali iz današnje perspektive je to isforsirano izvedeno. Tipa, imaš ventilacioni otvor gde mu nikako nije mesto, samo da bi, eto, imao izbor šunjanja umesto frontalnog napada, pa ih sve upucaš u dupeta dok čučiš.

Ili, recimo da neko hoće da izvrši atentat na mene i ispred vrata metnem tri telohranitelja, znajući da sam meta, ali sam, jbg, zaboravio laptop na terasi, kojim, gle slučaja, možeš hakovati turete koji će pobiti stražare, a developeri ti nude opciju da me savladaš i dijalogom, da budeš dobar čovek, koji umesto četiri ubistava odabira da smanji brojku na tri.

Moćno bilo nekad, nastavci su mi sranje, jer pokušavaju da deluju ozbiljnije, a još koriste mehaniku iz 2000. godine.

http://www.gamezone.com/news/rime-cracked-one-day-after-devs-challenge-hackers-to-crack-their-drm-3454210

Dakle, razbijen RiME, ako se nekome to i igra... CPY dobiše konkurenciju i to je baš lepa stvar.

Witcher 3 trologija cela za 25$ na stimu ovaj vikend.

Mala oda Baldman-u, ovom liku što krekuje Denuvo na dnevnoj bazi iz svog podruma.

http://i65.tinypic.com/xbmxoz.jpg