Prijava

pika se folaut nju vegas
ono, zanimljivo dovoljno, samo očekivao sam više. gejmplej je isti ko u trojci, grafika mi čak izgleda lošije i priča je bleđa. i dalje je to dobra igra, završiću je, ali brate trojka <3
plus ovaj radio mohava mohave šta god je đubre nedostaje mi three dog

Gde ste vi našli novi gejm of tron na pirat beju samo ono sranje od pre 2 godine

Ma to je sigurno taj stari gejmotron, nema novog...

jel izašo krek za fifu

Je l' nekom zakucavao CoD Ghosts? Onaj mikrolag, jebeno dosadan? Nebitno na kojim postavkama igram, on kuca tako. Recimo na high mi je graficka na 90% i procesor je tu negde...Ali i kad sve pogasim ona govna i spustim sve na low, opet isti kurac. Ima li mu leka? Gotivna mi igrica, a necu ovako da je igram...

Imam ja resenje, nemoj da igras CoD. Svaka verzija isti kurac.

Jel moze neko da preporuci dobar rpg koji je vise o dijalozima i istrazivanju nego o borbi, dakle sto manje borbe, i da je takticka, da ne smara... moze da bude neka stara igra, samo da valja.

Anachronox, Deus Ex imaju dobre dijaloge. Nisu čist RPG, ali mislim da imaju to što tražiš.

Vampire: Bloodlines mi se najviše dopao što se dijaloga tiče i jedna od najboljih igara ikada.

Ali mi nešto govori da si sve ovo igrao već :)

igraj bilo šta iz serijala X, beyond the frontier, reunion, imas i terran conlict i sl.

Igraj Call of Cthulhu :)

Jel moze neko da preporuci dobar rpg koji je vise o dijalozima i istrazivanju nego o borbi, dakle sto manje borbe, i da je takticka, da ne smara... moze da bude neka stara igra, samo da valja.

SW Knights of the Old Republic 1 i 2.
Imaš svega, odlični dijalozi, neke filozofske implikacije, a ni borba nije toliko loša.
Planescape Torment.
Ovo je jednostavno remek djelo, nemam tu šta da dodam

Jel moze neko da preporuci dobar rpg koji je vise o dijalozima i istrazivanju nego o borbi, dakle sto manje borbe, i da je takticka, da ne smara... moze da bude neka stara igra, samo da valja.

Ukoliko nisi vec obavezno stivo ti je Mass Effect trilogija! A od istih autora ti je i KOTOR sto ti Zet preporucuje te Dragon Age takodje, svi obiluju velikom kolicinom dijaloga!

KOTOR 1 i 2 su lektira jebena, batali igre ako to nisi overio, realno.
Mass Effect trilogija svetinja takođe.
Imaš Darksiders 1 i 2 i Dead Space 1-2-3 takođe, trebalo bi opikati.

Ja igram Civilization: Beyond Earth, novo izašlo, gotivno skroz, oduvek sam se pitao kada će Sid Majer da sklepa Civilizaciju na tuđoj planeti, obzirom da sam je počeo igrati od keca tamo neke '99-e, na PS1.

Igrao sam novi civilization pre neki dan, meni je ono govno... kao mod za civ 5, i to mi je civ 5 mnogo bolji sa onim ekspanzijama za religiju.

Sto se tice ovih rpgova, igram sad planescape torment, a sve ovo sto ste naveli sam manje-vise igrao... vtmb, mass effect serijal, dragon age 1 i ekspanziju, kotor 2, call of ctulhu, deus ex.
Igrao sam neki od ovih X, predzadnji cini mi se, i nije mi se svideo... samo letis po svemiru, trgujes i mnogo je sporo nekako, dijaloga bez, koliko se secam...
Dead space sam prvi deo probao, i nije mi bio nesto u pocetku, pa sam obrisao. Darksiders je neki akcioni rpg, ili hack n slash bese? nisam igrao, cim mi nije ostao u pamcenju, znaci da nije obecavao...
Anachronox sam pokusao, ali mi nije radio na win 7, ili sam nesto lose namestio... a cuo sam da je borbeni sistem krs i da mnogo smara, ali da je prica kul, pa se i dalje dvoumim...

ovo sto ste naveli sam manje-vise igrao

Izašo nedavno Legend of Grimrock 2, dosta su ga unapredili u odnosu na prethodni, moš i to da probaš.

Probaj i Sanatorium, kad završiš Planescape.

a da neko okaci neki link za skidanje kad vec preporucuje igru, to bi bilo fino

Ne može, jampi, bratko mačko. Ne dadu medatori usta im se osušila, dabogda ih češkim pivom ovlažili.

Eno ti imaš sve pomenuto na pajretbeju. Ako vidiš GOG verziju za ove matore igre daj joj prioritet, nema problema s pokretanjem na novijim vindovsima i ne treba krek.