Prijava

Укратко,

желим да изразим овим путем огромно незадовољство поводом чињенице да су постери, од када је уведена њихова тзв. ''контрола'', Ненормално Ретардирани, глупи, очајни, патетични, идиотски и безвезни !

Ево и чињенице које то поткрепљује :

Пре пар сати сам кликнуо на картицу ''постери'' на сајту, кликнуо на бела слова ''Одабрани постери'' и листао од позади, од 129. стране. Најблаже речено, одушевио сам се многим постерима, гледао сам неких десетак минута, дакле веома је приметан пад квалитета истих, ако поредимо постере од пре годину дана и ове данас актуелне којима не могу да се одушевим све и да има преко 2 хиљаде плусева !

Дакле, предлажем укидање безвезног правила контроле и успостављање тога истога на дефиниције ( или бар неко правило да се не могу стављати дефиниције док не прође одређено време од регистрације ). Мора се коначно повећати квалитет дефиниција !?

Коме више није преко главе тога да сваки дан гледа неке полу-форе, полу-вицеве ( типа : брзина светлости, чак норис, деградирана граматика на фејсу итд )за који сви живи знају а нови Вукајлијаши просипају минут након регистрације уз обавезне ретардиране смајлије и остала говна !

Хвала на читању и 'простите што нисам био онакав као што сам се најавио у првој речи.

И шта је предлог?!

Такође - наравно да су ти постери бољи кад су то одабрани, а ове које си овде навео су обични постери који су и раније били говно...

Такође - наравно да су ти постери бољи кад су то одабрани, а ове које си овде навео су обични постери који су и раније били говно...

Најгоре је што су данашњи одабрани постери голо говно, у томе и јесте ствар !

električar

Faco daj kiflu.

+1

Зар нисам у праву ?

Ниси, а такође ниси дао ни предлог, тако да је тема голо говно и треба да дође Фаца да је искифличи...

Ниси. Постоји већ тема са оваквим предлогом.