Prijava

Žene koje nose komplet od teksasa (jakna+pantalone ili košulja+pantalone ili košulja+suknja ili jakna+suknja itd. Dekartov proizvod) su opasni cinici, koji će vam se, popustite li sa koncentracijom, rado najebati milosne majke vaše.

Konte, predložio bih generalizaciju i relaksaciju tvog saveta Vukajlijašima:

Žene koje imaju atribut SE, pri čemu je E skup svih epiteta, su opasni cinici, koji će vam, popustite li sa koncentracijom, rado učiniti DZ sa verovatnoćom P ≥ 0.5, gde Z predstavlja skup svih zlobnih dela.

ako vam se kaki skinite gaće

I nadjite neki strip, pozeljno bi bilo Simpsonove

одвратан је бре мак са јогуртом боље говно ставити у уста

Pre pojedite govno, budite istučeni govnjivim glogovim kocem, penetriranim istim u dupe, tim golim dupetom sedite na mravinjak nego da vam žena feministkinja od 45 kila bude šef na poslu.

Pa što ne jebeš to?

Bruse, ti kad bi je pritisnuo pupkom lolo ili štagod, na bilo koji način umirio sa tim svojim šu-art-performansima, od mene bi imao 200 evra, pečeno prase, pet hladnih gajbi piva i besplatan piling tabana u režiji volja ti Brazilke volja ti Portugalke. ;-) Otvaram konkurs, prijave sa kvalifikacijama u PVT ili na forum.

Druže moj, kad bi je ja pritisnuo s mojih 110 kila ispala bi joj creva na dupe :)

Nikako bre nisi zadovoljan kolegijumom. Da nije do tebe?

Ma kad je kamara slame ugušilla miša

Bokseru, to važi kad je kamara slame, moj ρ je ipak malo veći, a to na isti m daje prilično manji V - dakle, po kvadratno centimetru prilično bi najebao taj miš :)

e, da, za natnat - čitam u blicu pre neki dan, kaže - da se najlon čarape ne bi cepale poprskajte ih lakom za kosu. nadam se da će da pomogne! :)))))

Mislim da je najbitnije koliki ti je k lolo

ili fi, svejedno :)

hahhahahaa, lemajić, fala lemajić!

Nikako bre nisi zadovoljan kolegijumom. Da nije do tebe?

Da, što ih trpim.

Želeo bih da uputim dva saveta vukajlijašima.
1. Ako žena/keva ostavi uključen šporet i na njemu neku poklopljenu šerpu, ne dozvoli joj da napusti prostoriju, jer će se sigurno izgubiti na jedno pola sata, a u međuvremenu garantovano ona šerpa iskipeti, pa ćeš morati da ustaješ, otklapaš itd.
2. Bizamski pacov je, iako ružan, ogroman i jelte - pacov, ugrožena vrsta. Nemojte ga ubijati, nije on kriv što je poster otišao u minus.
EDIT: A ima i simpa primeraka. Evo, ovaj boradugić
http://www.istrebljivac.com/img/bizamski-pacov.jpg

Joj jes' kul parcov, držao bih ga gajbi i zvao bih ga Đuro.