Prijava

BS,F4,THFC,FU93KRU,Struka,Demian,BlackRingCrew,DTcrew,De Facto,Ajzea,De Niro,Marlon Brual,Skabo Maestro,CYA,Sky Wikluh,Ajs Nigrutin,DJ Rahmane... Primetio sam da nema ni jedna aktivna javna tema o nasoj rap sceni . Koji su vasi omiljeni srpski hip hoperi i sta mislite o njima!? .. Po meni su najjaci Skabo, Ogi,Fedja.. Ceo BS !

Ne volem što kažu dinamičko recitovanje. Ali recimo ovi momci

http://www.youtube.com/watch?v=B-LC8_Z7frc&lc

LOL

Resio da se popisas po BG a !? xD

Nije to po BG-u već po lažnoj decentralizaciji i administraciji Srbije koja je slučajno u BG-u :P

pogledaj bolje postoji već tema
edit ne mogu da nađem a bilo je

Pa ja nisam rekao da ne postoji nego da nema nikakva aktivna tema jebi ga .

Vau! Kako kreativne rime! Da nisam cuo tu i jos 500000000000000000 pesama o bedi i sirotinji, stvarno nikada ne bih saznao da je takvo stanje. Pa sta!? Bice takvo stanje sve dok nastavima da kukamo i prodajemo jedni drugima muda za bubrege

Brate ti izgleda nisi skontao sta je fora pesme.. oni pisu o sranju i pevaju o sranju , naravno da nece pisati placipcikaste pesme poput onih "ona me je ostavilaaaaaa" , sranja , nece pisati pesme o kamionima,avionima,kurvama,utokama,milionima kao oni juice i ostali a oni to ne poseduju , sto bi reko Marlon "NE STAVLJAM U IZLOG ONO STO U RADNJI NEMAM" Tako da im preostaje da pisu samo o stanju o drzavi.. sto u neku ruku i jeste zadatak svih repera !

I rime su kreativne , cisto da se zna...

Ових дана слушам Марлона баш много и мислим да је у самом врху домаћег репа, ако не и на врху... Ђус ми је исто скроз ок, мада се доста искомерцијализовао у задње време, али то је једини начин да у Србији узмеш неки кеш јер "НЕМАМ РЕПА ЗА ЛЕБА ЈЕР НЕМА ЛЕБА ОД РЕПА". БС је скроз ок, мада ми смета то што су политички пројекат, али кидају. Ма има доста добрих репера, сад да кренем да набрајам, пола би бих заборавио. До скоро сам мислио да је наша реп сцена отишла у курац, али ипак није тако. Нпр. највеће разочарење ми је Ша који изпрозива аутотјунце па после годину дана, и мање га гледам у неком педерастом фазону...

Мени је Марлон у самом врху, уз БС који кидају, иако су као што ти рече већ политички пројекат. Риме су му креативне, и по мени издваја се од осталих. Ову прву што сте поставили, бејбе (ти ниси тако добар), ми је омиљена. Једно време само сам њу слушала.

I rime su kreativne , cisto da se zna...

http://img850.imageshack.us/img850/8760/1309001135641.png

http://www.youtube.com/watch?v=hz5bE6KAmys
Ja ič ne slušam rep.
Ali ovaj lik kobjašnjava.

Ајс и БС објашњавају. И Марчело, али он више није репер.

Влајко, који ти је курац? Ако ти се не свиђа тема, заобиђи.

Ево нешто поводом данашњег дана-Видовдана.
http://www.youtube.com/watch?v=BsBsKz8fWNY

Влајко, који ти је курац? Ако ти се не свиђа тема, заобиђи.

Ајс и БС објашњавају. И Марчело, али он више није репер.

+5665, само без Марчела, лика не готивим ни мало, јебига срање су ми његове песме.