Prijava

Ahahaha, 'oš malo? wink wink

how could i say no to that ;)

Žene jel ijedna od vas nekada radila laparoskopiju?

selenijum
Žene jel ijedna od vas nekada radila laparoskopiju?

Ах та унутрашња лепота.

Kolko ima godina, 42 ili 54?

http://i.imgur.com/o6ujlWz.jpg

Da ne treba da se sabere?

jbt kolko se ofycala ova tema... nekad je bila rasadnik humora i neobaveznih flertova ;)

lol sećam se ove teme. imali smo i mi neku temu, gde smo kačili brza kola i dobre pičke. šta se s njom desilo, živa li je?

stvarno zamrla tema, samo se meša sam igra ovde...

Deste žene, veliki pozdrav svima

Treba mi vaša pomoć... Pre neki dan keva sprčkala mnogo loš pasulj i ja ga, naravno, šaljivo prokomentarisao našta mi je ona odgovorila da ako znam da spremim nešto bolje to i uradim. I ja budala kažem "da znaš da oću" i eto me sad u sosu, sutra moram da spremim ručak za 5 osoba, a jedino što umem da spremim su viršle i jaja na tri načina, paaa...

El možete da mi preporučite šta da spremam, uz objašnjenje kako šta i gde jer sam totalni duduk (može i link sa receptom, šta god)?

SPAM STOP

a sta os da pravis? meso neko, ribu, povrce?
pada mi na pamet par stvari sto se spremaju 5 min i peku jedno pola sata-sat, a prilicno su ukusne. pa tako.

скувај пасуљ да ваља ош рецепт ја кувам зајебало век

šta imaš od para i namirnica, da ti složimo nešto

El možete da mi preporučite šta da spremam, uz objašnjenje kako šta i gde jer sam totalni duduk (može i link sa receptom, šta god)?

Kupiš krompir 1-2 kg, krmenadle 1-1.5 kg, očistiš krompir naseckaš ga, staviš u tepsiju krompir i krmenadle, posoliš, staviš zejtina, izmešaš sve to, posle izvuci krmenadle iz toga i stavi ih preko krompira. Tutni sve to u rernu na 30 min do 1h, na 150-200 stepeni, zavisi od rerne. Uz to za salatu, narendaš kupus, staviš aleve paprike (mala kašičica), zejtin (kašičica do dve), sirće po ukusu. Ručak jebe kevu, pravio sam juče. Ukupno ti dođe 600-800 kinti ceo ručak za 5 osoba, zavisno od prodavnice gde kupuješ.