Prijava

Precenjen Krstic, sta prica ovaj RD

Najprecenjeniji igrac u repki je Markovic

krstic bre govno obicno

da bre picka nikad nece da igra za repku ua dobro proizvodi vratite mi moje detinjstvo cokoladice male za zivotinjama na slici

Zano sam da će odmah da se jave drveni advokati.
Baš bih voleo da me demantuje...pa da bude MVP prvenstva. Pod broj jedan, ne znam kog centra on može da "sačuva" 1 na 1. Sa njim u ekipi nam večito duva promaja u reketu. Doduše u ovom sastavu nijedan centar baš ne blista u odbrani. Što je najgore ne vidim mlade koji bi tu mogli da uskoče, Milutinov (Mr.Foul) to sigurno nije.
Ajde da ne mračim, pošto očekujem dobar rezultat, biće Krle na nivou samo mu nedostaju takmičarske utakmice...
Marković nam je najbolji odbrambeni igrač, a po izostanku Nedovića i najbolji u tranziciji.
Da se vratim na Krleta, nisam rekao da nema pojma nego da je precenjen. To je moje mišljenje, i neću ga promeniti. Tužno je što nam je do pojave Bogdana, Krle, iako centar, bio najbolji šuter sa poludistance. Štaviše i na prošlom EP kada je igrao i Bogdan, je to možda bio slučaj (ne pričam o procentu šuta, da se neko ne napravi pametan pa da mi objasni kako centri imaju dobar procenat jer im je većina šuteva zicer ili kucanje). Nadam se da će Krle do prvenstva koliko-toliko "namestiti ruku", a u odbrani smo ionako od njega imali malo vajde (da ne kažem malo više nego od Teodosića). Što se odbrane tiče, uzdam se u timsku. I Bjelica na primer, je najtanji u odbrani 1 na 1, dok je timski igra odlično. Ko razume šta sam hteo da kažem, shvatiće, hehehe.
EDIT: Ko je pričao o odazivanju reprezentaciji? Mani me svog infantilnog humora.
Uostalom nije se odazvao za EP 2007. kada je Moka bio selektor, a ako se ne varam ni kada je Vujošević bio selektor 2003.

Cinjenica je da je Krstic precenjen, dok je takođe činjenica da je Markovic podcenjen i to brda. Krle ima vrhunski sut sa poludistance ali sto rece Rd. ne moze s gotovo nikim on pod obrucima vise da se nosi. Dok Markovic koji jr jedan od najboljih odbrambenih igraca u evropi ima taj problem suta ali daleko od toga da je on samo odbrambeni, ima odlican pregled igre iz cega proisticu solidne organizacione sposobnosti, nesto tipa Frederik Haus.

ja bih samo da dodam da je Nedović isto precenjen, i ne mislim da je tragedija što ne ide. Mislim da će sve na prvenstvu zavisiti od raspoloženja Bogdana i Bjelice, jer trenutno niko drugo ne može da povuče

Hvala Arle, na razumevanju. Problem je što se kod nas na sve, sve učestalije gleda sa navijačke strane (mislim na podelu Partizan/Zvezda), i neko doživljava kao napad na njegov voljeni klub, kritiku bilo kojeg igrača koji je branio njegove (omiljenog mu kluba, mislim) boje.
Ovo je reprezentacija Srbije, a bar meni je to ispred Zvezde.

I da, čini mi se da će Raduljica imati veću, ili podjednaku minutažu sa Krletom

Objektivno i Teodosić je precenjen, ali u ovom sastavu on je posle Bogdana naš najbolji igrač, zato više i nismo u krugu favorita na velikim takmičenjima, nemamo više taj ekstra kvalitet koji smo imali ranije. Kod njega je najtužnije što može da igra odbranu, ali to radi samo onda kada sam nađe neku motivaciju...

Jednostavno ne vidim kod nas nekog extra centra za buducnost, sve vise mi se cini da cemo imati sa centrima frku ko sa napadacima u fudbalu. Ee da su Pekovica navatali dok su mogli ili da se bar Milicic razvio kako se predviđalo, al jbg. sad.

Raduljica bi mogao, ako sredi glavu kojim slučajem

RD, ja nekad mracim, Batch isto...ali ti ga pretera...ja iskreno ne ocekujem puno od ove ekipe na svetskom...mogla je jaca ekipa da se sklopi ali sta je tu je...Krle je jedan od 3 najbitnija igraca, pored Bjelice i Teodosica. Ako si ga gledao ove godine u EL, ne verujem da bi rekao da je precenjen...poz

Raduljica bi mogao, ako sredi glavu kojim slučajem

meeeh

Можда Крле није нека вансеријска класа, али је чињеница да бољег центра од њега немамо. Радуљица ми је некако Дејан Цукић фазон скроз, стварно немам апсолутно никакво мишљење о њему. Некад игра солидно, некад као да је кило допа убризгао у себе. Али ми је готивна глава са оном брадуљином, луд је скроз а у екипи треба играти један такав малоумник. Поготово ако се узме у обзир да су ту Катић и Штиме, које не бих повео ни на ноћном турниру у баскету у Горњем Стопању.

Mogao bi Radulja, od njega sam mnogo očekivao, a najbolje je igrao još dok je bio u FMP-u (Teo i Rašić su mu bili plejevi). Sada se nagruvao, a do prvenstva će i on još malo da namesti ruku, da mu više ne ispadaju oni ziceri iz koša.
Mislim da ćemo imati sasvim solidnu ekipicu, tako da sigurno ne mračim. Mnogi zaboravljaju da Micov još nije postigao "radnu temperaturu", i da u pripremnim utakmicama nije pokazao ni 50% onoga što može. Nadam se da će na SP on biti jedno od prijatnih iznenađenja za mnoge neverne Tome.

Радуљицу краси бол у курцу. Толики да упркос забрани оних што га ране вози мотор и излаже се могућности да се повреди. Ваљда људи из Милвокија не читају овај форум, добиће отказ.

Jebiga, sad su svi precjenjeni. Kako god, mislim da pod košem nećemo imati problem. Raduljica je u dobroj formi, konstantan je u ovim pripremnim utakmicama, ako neko hoće nek potraži statistiku. Krle će da bude solidan sigurno, a i Raško bi mogao da odradi poneku dobru tekmu. Kontam da Štimac definitivno ne ide ovog puta.

Naš problem je u pozicionoj igri. Baš su rijetke potpuno izrađene akcije gdje igrač ostaje sam na šutu ili barem u nekoj polupoziciji. Takođe, kontre i polukontre su nam isto tanke bez Nedovića. Spori smo brate, pa to ti je...

Ustvari, meni uopšte nije jasno kako mi dobijemo bilo koga XD

Džonovane, pod broj jedan, imaćemo mnogo skokova u napadu (pogotovo kada je Bjelica na trojci). Tako ćemo nadomestiti nedostatak dobrih šutera.
Koliko god da sam kritikovao Krleta, zbog tromosti u odbrani, u napadu je on jedan od korisnijih centara. Ni Raduljica neće nikome biti sladak za čuvanje. Kada dođe do udvajanja, eto prilike za brz povratni pas, i otvoren šut. Sa distance mogu da pogode: Bogdan, Teo, Bjelica, Micov, Simonović...Biće to dobro. Zamisli petorku sa Teom, Bogdanom, Micovom, i Bjelicom, pa tu imaš 4 igrača koji mogu da iskreiraju akciju kao da su plejevi. Nikom to neće biti slatko za odbraniti...plus imaš teškog centra u reketu, u liku Krleta, Raduljice, i Katića ili Štimca.
Ne mračim, očekujem medalju ;-))))))))))))