Prijava

Nije problem ni da je Bogdan krenuo na prodor, ali je mnogo zajebanije zbog tajminga. Setite se samo Rašićevog doktorskog prodora protiv Hrvatske kad je dao koš uz faul i ostavio im fazon sekundu.

Ali glupog li sistema takmičenja!!!
Prvenstveno aludiram na dirigovani žDRIJeb...FIBA se srozava iz godine u godinu.

Dože vide li ti kako ga je on udario po ruci kada mu je izbio loptu? Tu je bio jači kontakt nego što je RAduljica napravio, a to nad Lovernjom je bio čist faul. Tako da je i ono faul.

Da ne protumači neko pogrešno, u Srbiji bi obojici dosudili faul...
Bogdan kod evropskih/svetskih sudija nema status kao kod srpskih, pa nek razume kako ko želi.
EDIT:http://www.24sata.rs/resources/img/31-08-2014/single_horizontal/1425960-26.jpg
Jedva nađoh. Ponavljam glup izraz - ne sudi se, ali ja mislim da je ovo faul. Najgore od svega je što ovo nije ni suđeno, nego kasnije kad mu je izbio čistu loptu. Onaj snimak sa Bogdanovim ulazom sam gledao više puta i ne mogu da tvrdim da je faul, ali ni da nije...meni liči da nije.

Juče sam nešto ovlaš gledao sa Iranom, čak u jednom periodu bez tona. Ono što sam vidio je da Bjelica fula trojku, poludistancu, gubi loptu, pogrešno asistira.... Onda vidim posle da je čovjek imao dabl-dabl učinak (18 poena, 10 skokova). On bi definitivno morao više da se kurči, loži, da galami, udara se šakom u prsa i te gluposti... Kontam da bi to valjalo za atmosferu i kolektivno napaljivanje.

a, pa tu je keselj bio za paljevinu, dok je bio.
stvarno, sta li je s onim?

пропо

пили смо и дрогирали се пре неки дан

Bogdan kod evropskih/svetskih sudija nema status kao kod srpskih, pa nek razume kako ko želi.

Khm, khm...

Znam da jeste, više puta sam i rekao da čekam da vidim koliko će faulova dobiti al me grobari hejtuju

Kako ste vi zaludni ljudi, ne odustajete ni kad igraju za reprezentaciju.

Ma jok, ovo je samo "jesam reko" post. Bilo bi dobro da krene da sipa kao na f4 aba-e al nešto ne verujem

Pa normalno, ne igra protiv polu-profesionalaca i nije Lebron.

Zanimljivo, s obzirom da se razglabalo o kasapinskoj odbrani Simona kapitena i mesara Lazića. Verovatno Iranci i Egipćani igraju još grublje a sudije mu ne sviraju faulove jer su obe reprezentacije veoma uticajne u fiba.

Ne bi trebalo da se vraćamo na naše hrabre sudije...Nadam se da možemo da pobedimo Brazil, biće vraški teško. Ipak, ako ništa drugo imamo veći fond igrača.
Juče nam je procenat sa bacanja bio toliko loš da smo na poluvremenu imali veći procenat čak i u šutu za 3. To u ozbiljnim utakmicama ne sme da nam se desi. Protiv Francuza smo imali nerealnih 90%. Iranci su sa bacanja dali čini mi se 1 poen više, a izveli su 9 slobodnih manje od nas.
Ako se u rotaciju vrati Krle, nadam se da će Štimčuga imati prednost nad Katićem.

od spanaca gubimo.ako dobijemo brazili,onda je ona fora gde smo mi,francuzi i brazilci sa isto bodova.kako se onda to dalje gleda?

A mi smo ga izduvali protiv francuza, imam osecaj da ce nas Brazil usrati onako, bas, bas.