Prijava

a kada bi dobili,kako onda ide dalje?kos razlika,pa se pravi krug ili kako vec funkcionise?kaze krle da se borimo za drugo emsto protiv brazila...

Kvota na brazil 1.5, dakle kladionice smatraju da će neki tijago spliter i varežao da jebu štimca i katića, svašta.
Sanitarni, ako ih dobijemo 2 razlike drugi smo. Oni tukli francuze 1 razlike, mi pukli od francuza toliko, dakle +2 nam treba. U stvari jebemo španiju posle i boli nas kurac.

aha,tako sam nesto i mislio.videcemo sutra,ja sam optimista.

Pošteno, mnogo su jači pod košem, naročito ako krstić ne bude mogao da pomogne u napadu, pošto je u odbrani isti kurac da l' bio on ili katić/štimac. Raduljica može donekle da se nosi, al' ne može sam svakako, moraće simon da bude mvp opet, vreme je.
Bez zezanja, u reketu su jači, na 1, 2 i 3 nisu, i ako krenu trojke, ili teodosić uspe da razigra raduljicu i (nadam se) krstića - možemo da dobijemo.

Mislim da je jasno da nam u reketu nedostaje mali Mitrović, koji je fizički jači i od Bjelice, i od Birčevića, a svako je bolji odbrambeni igrač od svih trenutno prisutnih centara, i krilnih centara...ali da se ne vraćamo na već ispričane priče.
Stefan Marković je počeo da diže formu što je značajno, a šuteri će morati u kontinuitetu da imaju solidne procente, pre svih Bogdan, Teo, i Bjelica.
Biće gusto sutra, ali verujem u pobedu. Pročitao sam neke komentare da se u slučaju istog broja pobeda ne gleda međusobni skor, i međusobna koš-razlika (u eventualno formiranom krugu), nego samo ukupna koš razlika. Prosto ne mogu da verujem da je tako. Ako nije tako, za obezbeđivanje 2. mesta nam je dovoljna pobeda nad Brazilom od 2+ razlike, uz poraz Francuza od Španaca...ali od Španaca se svašta može očekivati.

Ма да је повео Мачвана и Митровића/Савана уместо Бирчевића и Штимаре/Катића, контам да би добили опуштено Французе. Ал' јбг, видећемо на крају ко је био у праву.

http://www.mozzartsport.com/vesti/krle-se-vraca-na-parket-ja-sam-spreman-koleno-je-dobro/83885
Verujem da će odigrati jedno 15 minuta sutra, raduljica 20, a ova dvojica nek' podele 5 ukupno u poslednjoj četvrtini, ili još bolje štimcu svih pet i to je. Mada neće krstić da igra 15 nego 7-8, al' jbg.
Dože, ako si u pravu za ukupnu koš-razliku onda su stvarno slepci ovi iz fiba-e, baš ću sad da potražim kako je regulisano.
Dakle lako se može očekivati da nas španci naduju koliko mogu, i da izgube od francuza u slučaju da naši nekako i dobiju brazil, ne bi me čudilo. Mada jebemliga, možda će im više odgovarati francuska u eventualnom četvrtfinalu od nas, pamte oni prošlo četvrtfinale, nije svejedno, i tad su bili favoriti.

Dobro je, već mi je potvrdio ortak da je tako, tj. uobičajeno da se gleda međusobni skor, pa koš razlika, itd.
Uvek ima likova koji svašta lupaju po forumima, ali zbog bruke sa kosturom takmičenja, bio sam sklon da poverujem da je i ovo sa koš razlikom moguće.

Dakle 4. stavka sa međusobnom koš razlikom izjednačenih timova u grupi po broju poena je ispred ukupne koš-razlike, ako dobro tumačim. Dakle da tresnemo brazil sa 2 razlike i drugi smo sigurno, pa onda jebemo špance za prvo mesto (hehe), a ako dobijemo brazil sa 1 razlike onda se gleda ukupna koš-razlika, protiv svih ekipa u grupi.

костур је стварно срамота. а шта је лост бај дифолт?

Valjda "uobičajen", normalan poraz. Onaj kad ekipa izađe na teren, igra dobro, bori se, i onda je sudije sjebu da izgubi i dobije 1 poen umesto 2.

Karaćemo Braziloa šta vam je :)

hahahhahahaha Harden gleda neverue lolo

http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2014/06/1341896880.jpg

јесте извалили колики је крле добричина.

јесте извалили колики је крле добричина.

apsolutna
ima dobrica facu i kad se bije
http://i.imgur.com/bfqNApW.jpg

јебе маме кад крену да му дирају другаре - класична добричина.

Meni Krle liči na lika koji studira medicinu 10 godina.

JEBEMO BRAZILOA JAKO KAO ŠVABO NA MUNDIJALU VAREŽAO OD SRAMA POČINJE DA SE TUČE PO GLAVI ŠTIMČUGA I KATIĆ UBIJAJU NENETA A BIRČA NABIJA KOLENO U LEĐA BARABAROSI I LOMI MU PRŠLJENOVE A NAVIJAČI ARGENTINE PADAJU U TRANS I NUDE MU KIČMU A OVAJ PRIHVATA.