Prijava

Ne znam kakvo ej stanje u Kini, samo mislim da bez jakih utakmica nema napretka, mada to za polusezonu taman ok, ne satere se previse uzme kes, imas ga svježeg za EP. Super.

http://www.kkradnicki.rs/pub/article/13291585987371_muta_nikolic_cisti_sneg_u_centru_kragujevca02.jpg
Мута чисти снег испред ДаВинчија, неће клинке од 17 лета да газе по снегу у штиклама да би отишле са њим на пиће, још и да их јебе после ако му се дигне.

keselj i braduljica su se dogovorili da sve sto zarade u karijeri da ce da dele na pola...

zato se keselj sad ne odvaja od radulje, iako u vreme tog dogovora radulja je bio ubedjen da ce ovaj drugi biti uspesniji...sad se vidi da mu je neprijatno

Košarkaši Bajerna iz Minhena plasirali su se u finale turnira u Bonu, pošto su posle produžetaka savladali francuski Gravelin-Dankerk posle produžetaka.

Bajern je slavio rezultatom 92:87, pošto je regularni tok meča zavšren nerešeno 80:80.

Ovaj meč obeležio je debi srpskog centra Vladimira Štimca, koji je na kraju bio najkorisniji igrač svoje ekipe sa indeksom 22.

Štimac je postigao 14 poena, uz šest skokova i po jednu asistenciju i ukradenu loptu, a interesantno je da na celoj utakmici nije imao promašaj, čak je pogodio i jednu trojku.

On je meč završio sa maksimalnim učinkom – 5/5 za dva, 1/1 za tri i 1/1 sa linije slobodnih bacanja.

Najefikasniji u redovima Bajerna bio je još jedan naš igrač, Duško Savanović ubacio je 15 poena i upisao po dva skoka i asistencije. Vasa Micić je meč završio sa 4 poena i 3 asistencije.

http://www.dodaj.rs/f/1y/Rn/3nP4hMLm/lvjx21jpg.jpg

који му је курац бре одједном

и тројку дао :О

Štimac je odličan igrač samo narod pravi nesposobnog klovna od njega

sabijač

Simonovic ubacio 18p juce u dresu PauOrteza, sazreli uz Dudu u reprezentaciji.

Ови из Фибе су морони, какав је ово циркус...

Bord evropske kuće košarke izjasniće se o predlogu da svaka zemlja domaćin izabere jednog učesnika kojeg želi da ugosti. Hrvatski mediji javljaju da je njihov savez već kaparisao Sloveniju, da se Francuska kao domaćin grupe i finalnog dela odlučila za Finsku, Nemačka za Tursku, a Letonija za Litvaniju.

Ne postoji sportski termin primenjiv na ovu vrstu privilegije, ali sam nezvanični izbor domaćina pokazuje da je predlog motivisan finansijskom logikom. Hrvatska i Letonija „pikiraju“ komšije zbog većeg priliva navijača, Berlin želi da profitira na brojnosti turske populacije u Nemačkoj, dok su Francuzi odabrali finske navijače, najbrojniju grupaciju na Svetskom prvenstvu u Španiji.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:512248-Zreb-za-EP-u-kosarci-Domacini-beze-od-Srbije

Није то циркус него наша фрустрација што нас нико не воли. Ко ће нас у друштво поред Словенаца, мајке ти?

Ајде, не лупај, нормално је да ће свако узети оног ко ће му донети највише гледалаца и туриста, и свакако су Словенци логичнији избор од нас из више разлога, али глупо је што се уопште дозвољава земљама да бирају, шта ти није јасно?

Брате, нисам озбиљан. Опуштено, дрогирам се!

А сваки српски актер има свој карактер
Сталожен и јак као малтер
12 српских асова чине нових 12 светских чуда
пуцају од снаге и труда

Колико мени нису јасни људи који се одушевљавају текстовима овог лика.

Овај жреб је смешан. Усташе могу и до финала јер је други део костура стварно смешан, а код нас дошло све најјаче осим Русије из последњег шешира.