Prijava

Маркo
који бре милосављевић поред живог недовића јесте добро људи

Da ide, ili da otpadne?
Milosav da otpadne?

Газимудо, немој да се курчиш, јасно?

а шта мислиш

Pa ne znam, iskreno se nadam da mislis na otpadanje

чекај да се разумемо, теби ово није добро и атрактивно куцање? без обзира ко је играч, занемари то што је циган.

Kucanje ko kucanje jbt, covek isao sam sa pola terena i zakucao bez odbrane. Ne znam cemu svrsavanje?
Ovo sa ciganskim osobinama je vezano iskljucivo za desavanje posle kucanja, nikako za samo kucanje

Milosavljević, koji nije briljirao, je imao bolju sezonu od Nedovića. I mislim da se uopšte neće postavljati pitanje da li ide Milosav, treba jedan neumoran igrač u odbrani koji neće da traži previše prostora u napadu, a opet koji bi trebao da iskoristi ono što dobije. A Nedoviću će konkurencija biti Jović, jer je Nedović više plej nego bek-šuter, i verovatno će između njih dvojice biti odluka ko ide, a ko ostaje. Ja bih pre poveo Nedovića, ima sigurniji šut za tri poena i deluje mi brže od Jovića.

Crvena konjeva mas'
Milosavljević, koji nije briljirao, je imao bolju sezonu od Nedovića. I mislim da se uopšte neće postavljati pitanje da li ide Milosav, treba jedan neumoran igrač u odbrani koji neće da traži previše prostora u napadu, a opet koji bi trebao da iskoristi ono što dobije. A Nedoviću će konkurencija biti Jović, jer je Nedović više plej nego bek-šuter, i verovatno će između njih dvojice biti odluka ko ide, a ko ostaje. Ja bih pre poveo Nedovića, ima sigurniji šut za tri poena i deluje mi brže od Jovića.

+1

И ја бих волео да иду и милосављевић и недовић. Милосављевић јер је одличан у одбрани (као и јовић, нема ту шта), јер је најсигурнији на шуту од ове тројице, и јебига, заслужио је на крају крајева да буде на првенству. Недовић је одличан за брзу игру (кад је рецимо милутинов на терену, а ценим да га води као трећег центра сигурно), контру, а сале ће свакако то да форсира, тако да му треба такав играч. А јовић, јако добар у одбрани, сигуран на лопти, али креативност уз курац, мада поправља мало, ал' нека одгледа ово првенство из фотеље, биће прилике.
Мада опет, ђорђевић је нагласио да ће да инсистира на тој брзој игри, свакако ће добро да извага да ли да води три плеја (теодосића, марковића и јовића), или да ојача двојку.

Ja bih pre poveo Nedovića, ima sigurniji šut za tri poena i deluje mi brže od Jovića.

Nedović je samo brži od Jovića, šut mu je apsolutno slabiji od Nišlijinog. Jović ima veoma dobru praćku, a pri tom ne uzima mnogo šuteva niti divlja. Od Nedovića svakako igra bolju odbranu.

креативност уз курац

Potpuno nebitna stvar. Za kreativnost je zadužen Teodosić, a Marković i Jović služe samo da održe ritam kada je ovaj na klupi. Pri tom obojica i te kako umeju da rašire igru i iskreiraju akciju.

Što se mene tiče, od te trojke (Gagi kapiten, Jović i Nedović), prva dvojica bi mi uvek bili izbor. Naročito što Nedović i nije imao neku sezonu, tu ga obojica šiju debelo.

Ako je za bržu igru onda povesti Nedovića.

Da vas potsetim na saletovu izjavu pre sp da mu je zao sto nedovic ne ide jer ga je zamisljao kao bitnu stavku u nasoj igri kao igraca koji treba da menja ritam i brzinom probija odbranu?

Ja iskreno nemam pojma koju dvojicu od ove trojice bih poveo ali zato i nisam selektor. Znam jednog-Milosava bih svakako poveo jer smatram da je to tip igraca koji je potreban svakom klubu/reprezentaciji. Od ove dvojice mozda malo vise naginjem ka nedovicu ali opet-sta sale bude hteo da forsira to ce presuditi.

I slazem se sa gonzom u proceni jovica.

Teodosić, Marković, Jović/Nedović, Milosavljević, Bogdan, Kalinić, Bjelica, Erceg, Mačvan/Mitrović (u slučaju da otpadne Raduljica onda Mačvan sigurno), Marjanović, Raduljica, Milutinov je neka očekivana postava.
Edit: prednost bih dao Nedoviću i Mačvanu od ovih gde se dvoumim.

Sto rece ckm ne verujem da cemo voditi tri centra ako radulja bude nenasiban tako da onda idu tri cetvorke kao nasa najveca prednost u odnosu na sve ostale timove. Ovo ostalo se manje-vise slazemo svi. Kao sto se slazemo i da sale moze da povede zagorca lol

A i voleo bih da napokon odemo negde sa manje od tri centra

Ja bih poveo Kešelja kao drugu trojku, jeste da bi bio najslabiji defanzivac u ekipi, ali nam takvih ne manjka. Milosav, Kalinić, Marković... Iz dva razloga. Prvi je taj što je bolji igrač od Simonovića, a drugi što je iskusniji od Dangubića. A takođe ume da veže tri četiri trojke. Što ova dvojice teško mogu.

Каки курац Кешељ, па Симон је бољи играч од њега. У нападу имају подједнако лимитиране могућносту ал' га овај шије у одбрани, што и није много тешко. Волео бих да Гаги иде због свега што му се издешавало, иако је у одбрани доста слабији него пре повреде, такав играч треба свакој екипи. А и сигурно би му пуно значило, дечко је после првог тренинга у репрезентацији легао на паркет и рекао "е сад могу да умрем". Јовић је користан јер зна своје могућности и не покушава нешто преко тога, значи добра одбрана, сигуран пренос лопте и шут само кад је чиста позиција. Мислим да ће Сале гледати и допринос са СП и ту Јовић има велике шансе да упадне опет у екипу. За Недовића не знам шта да мислим, он од одласка у НБА није напредовао него је чак и назадовао, нико тренутно не зна шта може да се добије од њега. Жао ми је што Лучић није могао да се одазове, да не гледамо Симона/Кешеља у екипи.

Zajeban je keselj kad udje u seriju. Da je onaj stari keselj ja ne bih imao dilemu-ali nije...

Milosav je gospodin, takve igrace obozavam. Imamo puno tih "rudara" koji odradjuju sve sto treba, nemaju neke ispade i ne trose puno lopti-teodosic iz hepi lol

U nekoj varijanti gde je petorka teo milosav kalina/simon bjelica bobi imas cetiri "mirna" lika koji rade uz onu opustenu facu i budaletinu tea da se sprda i divlja :) (izbacio bogdana jer je i on paljevina a simona metnuo jer i kalina ume da se popali)

Svi mi očekujemo manje-više istu postavu uz dve-tri izmene, a onda sale izađe i kaže: "Ide birča ludak, ide kešelj, ide simonović, štimac ispred marjanovića i milutinova i aupičkumaterinu" i usere nam se u usta u startu.

Znam da je Kešelj defanzivno vrlo slab, ali je u napadu kud i kamo bolji od Simona. Ne znam, meni je uvek bio gotivan, zato bih i voleo da ga vidim ponovo u reprezentaciji.

А и сигурно би му пуно значило, дечко је после првог тренинга у репрезентацији легао на паркет и рекао "е сад могу да умрем".

Ovo 2011 bilo?