Prijava

Valjda nije prevelika distorzija. Mislim izgleda opasno, ali će valjda biti spreman za SP.

Moguće da je samo istegao. Kapiram da će imati samo otok, mada jeste delovalo ozbiljno.

E'o sa Nedovićevog tnjitera

Let's not exaggerate things please...i will be good in a couple of days and Danilo didnt do it on purpose...back to Bilbao to win!

Evo ga sastav Francuske, kakva ekipa, jedino što nemaju je centar koji može lagano da strpa 20 poena, ali zato sva četvorica peglaju odbranu.

http://www.ffbb.com/24-joueurs-preselectionnes

CKM ništa specijalno, ekipa sa kojom apsolutno može da se igra. Na bekovima samo De Kolo, ovo ostalo ni za kurac. Onog nesretnog Kozera je Zvezda upropastila u Evroligi. Na trojci je samo Batum prava zver koja može da zatrpa koš, a mi imamo dovoljno takvih.

Bogdanović, Bjelica,a čak i na centru ako gledaš Bobi Raduljica.
I Bohore ja sam gledao od bekOVa ka krilima, plejeve nisam ni spominjao, tu je Parker ubica, a ako treba da se plašimo Lea Vestermana onda bolje i da ne idemo uopšte na EP.

Vesterman kurac je to i ja kao nob znam.

Parker, Ertel
De Colo, Furnije, Džekson
Batum, Žalabal
Diao, Pjetrus, Lovernj(moro sam :D)
Gober, Mahimi ili Sarafin

Gonzo, ovo su igrači sa spiska. Francuska sa i bez Parkera nije ista reprezentacija(nešto kao Oly i Spanulis), mi smo ih prošle sezone u slabijem sastavu nego ovaj projektovani dobili, uz malo je reći, dosta sreće. Doduše i mi ćemo biti jači ove sezone(nadam se).

E sada evo ti npr prve petorke:

Teo - Parker
Bogdan - De Colo
Kalinić - Batum
Bjelica - Diao
Raduljica - Gober

Imali bi prednosto na jednoj poziciji, i to je centar, možda. Eventualno 4 s obzirom da je Bjelica u životnoj formi, mada sam utiska da bi Diao dominirao u Evropi da igra.

Sve u svemu, ne kažem da su nepobedivi, ali daleko od toga da su ništa specijalno. Jeste Parker u slabijoj formi, ali je klasa.

CKM sto Radulju na Gobera, bolje Bobija?

Pa grobarska posla ;)

CKM nemoj zajebavati, mi smo znači Francuze dobili uz dosta sreće prošle godine na Svetskom, iako su Batuma srale trojke koliko je god moglo. Pre bih rekao da su oni imali sreće da ne poduvaju tu utakmicu sa 20 razlike.
Jedino što je njima falilo prošle sezone, ako se dobro sećam bili Ažinsa i Parker od značajnijih igrača. Parker jeste taj koji pravi razliku, ali Ažinsa realno nije. Jeste dobar centar, ali kao što si i sam napisao nije neko ko će da utrpa 20 poena. Sa druge strane, mislim da imamo stvarno dobcru centarsku liniju. Pitanje je samo da li će Radulja da se dovede u red u šta ne sumnjam, jer je više nego očigledno da igrači Đorđevića gledaju kao u boga.
Ertel prvo u Baskoniji, a onda i kod Dude uopšte nije igrao standardno. Čitave sezone je u ritmu jedna dobra, jedna loša utakmica.

I naravo, znam da je ovo tek preliminarni spisak i da će tu bii otpadanja.

EDIT: Proverio sam, ni De Kolo nije igrao prošle godine.

Pa Radulju jerbo Sale očigledno svršava na dotičnog. A i jer je igrao u KKP. :) Šalu na stranu sve jedno, mogo je bit i Bobiška u toj mojoj imaginarnoj petorci komotno.

https://www.youtube.com/watch?v=bTCcRx6QI8Q

Nećemo se složiti oko toga koga je sralo više, očigledno. :D
Evo ovaj koš kada vola nismo mogli da ubodemo ako se ne varam, Sveti Savo teledirigovano navodi loptu u koš. lolo

Jeste nas Batum zatrpao, ali se ne može reći da NBA igrače seru trojke, čovek ima dobrih 36% šuta za tri kroz celu NBA karijeru, i generalno vrlo dobar olaraund igrač. Prosralo i Amere u finalu po toj logici, doduše, jesu oni imali kud i kamo bolje šutere od Batuma. Ume čovek.

Moj stav je po pitanju te utakmice da smo imali sreću, pobedili smo u tom trenuku jaču, po imenima reprezentaciju od naše, i neka zaslužili smo je vala.
#retardSavanović

A sto brate pominjes savana? Nemoj jebiga, kapiram da nisam jedini koji se iznervira kad se seti

Стварно СКМ јеботе, треба те бановати на бар 10 дана због спомињања Савана.

https://www.youtube.com/watch?v=Hb3qS-aIOCk

Ahahah setih se ovoga, koje vrištanje. Šareni Bog, valjda će ponovo sa Lončarom da komentariše i ovo EP, dobar su tandem.

Јао, ај не лупајте... сад још и Французи имају лош тим. Па ми да имамо овакве играче плакали би од среће. Јачи су на свакој позицији, плус имају ширу ротацију. Не знам што се толико трипујете да смо јаки...

Французи ће бити најјача екипа на првенству.

Jeste videli kako je Mesi dao gol protiv Barse? Ajao. Brate.