Prijava

нису, али тад је калинић, рецимо, био непознати играч радничког из крагујевца. увек је предност кад имаш гомилу скривених адута пред најважније утакмице.

Jel misliš na direktan odlazak na OI? Prema tome, tebi je i bronza na prvenstvu pušenje ozbiljne kurčine?

ne, nego scenario po kojem ispadamo u četvrtfinalu i onda gubimo prvi meč u razigravanju. a mislim da tako nešto nije nemoguće. takođe, bronza mi ne bi apsolutno ništa značila ako se posle ne bismo plasirali OI.

imam utisak da se će se od reprezentacije očekivati previše i da bi to moglo da nas košta. većina ljudi koja će da gleda evropsko uopšte i ne prati košarku i sad ti njima da kažeš da će recimo bobi dikson da igra za tursku, šta to njih boli kurac kad i ne znaju ko je taj. bitno je da smo mi svetski viceprvaci i zbog toga smo prvi favoriti.

a realno nismo. realno smo treći

EDIT: da ne pominjem što je đorđević odmah posle svetskog krenuo sa najavljivanjem zlata

Јуче сам пустио финале од прошке године, лепо беше првих 5 минута.

EDIT: da ne pominjem što je đorđević odmah posle svetskog krenuo sa najavljivanjem zlata

Па мени је то океј, пошто тако ради човек. Играчи су рекли и да им је пре СП говорио "најбољи смо, освајамо медаљу, идемо у финале", тако да мислим да уме на тај начин да им улије самопоуздање.

Jeste Italija jaka, ali mi više deluju na raštimovani orkestar nego na dobro uklopljenu ekipu. Imaju kvalitet na svih pet pozicija, ali imaju i određene probleme. Ako se dobro uklope ne bi čudilo da budu favoriti za medalju, ako se ne uklope, ode mas u propast kao i na mnogim prethodnim prvenstvima.

Ali u svakom sluučaju ekipa koja ima Galinarija(jeste bio povređen sezonu ipo), Belinelija, Datomea i Barnjanija i ovde u Evropi Heketa. Nije za pocenjivanje. Plus ostali 'evropljani' igraju fino.

Nama je bitno da igramo svoju igru i da begamo od Francuza. Kažete prošle sezone se igralo na jednu loptu, jeste, ali im nije igrao Parker, koji im je osvojio EP 2013, i koji njima znači koliko nama Teodosić za igru.

Igraju li Parker, Iljasova i Novicki?

Okačio sam spiskove za našu grupu(Islanda bez) par strana unazad. Tačnije dve.

Hahaha, najebali smo, budimo realni!

EDIT: Dobro je što Ibaka za Špance ne igra. Da igra, bilo bi stvarno zlo i naopako. Sećam se prošlog evropskog, tek kad ga vidiš u poređenju sa ostalim igračima shvatiš da je to atleta van ove planete.

Nema Ibake al je Mirotić tu, što je još gore.

Mirotić je svestran igrač, idealan za FIBA takmičenja, ali Serž je prezver. Sad kad sam video timove, ispostavlja se da Španci i nisu toliko slabiji, samo se Navaro povukao i nema Kalderona. Prvih sedan igrača sa spiska su klasa, drugi su mlađi ili u slabijim klubovima (van Reala i Barse) i to je dobro, pošto nas neće moći jebati oni stalnim presingom i predugačkom klupom.

Realno su slabiji Španci nego na SP, ali to ne mora ništa da znači.

Oni krenu sa spoljnom linijom, Kalderon-Navaro-Fernandez pa pređu na Rodrigez-Ljulj-Rubio i što kažeš melju. Sada neće moći toliko, to je evidentno, ali opet nisu za potcenjivanje. Nimalo.

Grci takođe mogu da imaju opasnu ekipu.
Spanulis, Kalates, Slukas, Antekotumpo, Printezis, Burusis, Skorcianitis, Kufus, Zizis... Jedni od favorita svakako.

Ako je sale reko da idemo na zlato onda idemo na zlato.

kontam da imamo igrače da jebu kevu i da možemo napraviti rezultat, ali DANAS SVAKO IGRA KOŠARKU lololo

Ode Radulja u PAO kod Saleta...

Sale reskira za sada sa nasim bizgovima, nadam se da nece ali mozda ce ga kostati to

JA SE SOLIDARIŠEM SA GAZIMUDOM LOLO
A imam baš loš osećaj za ovo prevenstvo nismo vezali dva dobra prventsva još otkad je bodiroga igro

Jesmo 2009-2010

Samo su tada sudije umesale prste i sprecile da na SPu osvojimo srebro.