Prijava

Vid grobare kako se raduju. Alo mićovani ste svesni koliko smo slabiji bez Bobija?

Jel stvarno mislite da se ovo desilo zbog nepromisljene izjave onog pomocnog trenera i da nema nikakvu pozadinu?

Na kakvu pozadinu misliš? Svi pričaju o nekim teorijama zavere, a ja mogu ni jednu normalnu da smislim.

Па нормално да су теоретичари завере кад им је Дуло тренер хаха

Na Miška selektora mislim.

Misko se sveti Saletu zbog Pota, djubre sujetno

Miško iscimao RC Bjuforda da piše pismo gde brani Bobiju da igra? Zato što Micić nije pozvan na širi spisak sa kojeg bi svejedno otpao, jer bi išao Nedović, takođe Miškov igrač? Mora to ipak bolje od toga.

Miškova reakcija na tviteru zbog pozivanja Pota umesto Micića je jedini put kad je on stvarno pukao u javnosti. Onda ide kao izvinjenje i samo dva dana kasnije Radović daje intervju akording tu sors Picku, nakon čega se javlja SA. Ako je sposoban da uzme obeštećenje za igrača kom je istekao ugovor kao što se hvali što ne bi mogao da smulja da najbolji njegov reprezentativac ne ogra?

Zato što to nema nekog smisla, mora potplatiti dve nezavisna doktora u Americi a još ga uvodi u rat sa savezom za ubuduće igrače.
A ako je SA uključen u celu priču, tek to nema smisla.
Igrač kojem je ugovor za celu godinu 1-1.5 mil $.
Za njega platiti 600k + Misku + 2 doktora za lažni izveštaj kojim će ga onemogućiti da igra na prvenstvu. Nema smisla kako god okreneš, nije Bobi njima toliko vredan.

Da a inace je prvi put da NBA tim zabrani nekom igracu da igra za repku :D

pa cak i oni znaju da je staklen, plus onakva gradja, nisu oni doveli maskotu da im bleji po bolnicama, nego da mu se smeju ljudi u hali..

kad je mogao jedan rouz da ne igra jer je klub tako rekao, Bobi ima da se pokrije uvetom (kapirate, jedno mu je dovoljno jer je klempav xexe) i da ako treba nosi vestacku nogu 2 meseca da bi ispalo da je povredjen.

A ako je Bobi stvarno povredjen, onda se ono Miskovo silno kurcobecanje po tviteru i pravdanje Marjanovica radi da bi oprao sebe i izbegao reputaciju coveka koji uvaljuje povredjene igrace NBA timovima

1. Poenta i jeste da će pre braniti Rouzu, kog plaćaju 20 milki po sezoni i koji im rasprodaje dvoranu nego Bobiju koji je tamo potpuno nebitan igrač, bar za sad.
2. Rouz je imao pre toga seriju ozbiljnih povreda, pa su imali razlog da njemu zabrane. Da ne pominjem ona šuškanja da osiguravajuća kuća daje platu Rouzu dok je povređen, i da se vratio pre roka tim bi morao da plati umesto njih, al aj to nije provereno.
3. Jebovasbog veća vam šansa da se prave teorije zavere nego da je čovek stvarno povređen. Da su hteli odmah da zabrane, ne bi ni otišao na ove pripreme, a ne ovako da prave sranja.

Ok, objasni mi onda ovo.
Covek imao medicinske preglede , proglasen zdravim i potpisao ugovor.
Pojavio se na pripremama i odradio sta je trebalo.
Niko ga nije video da je povredjen niti je bila neka situacija koja je mogla izazvati povredu.
Covek je odjednom povredjen.

Ok, podjimo od toga da je povredjen. Gde, kako , sta? Kad?
Jesu li americki doktori idijoti? Jesu li italijanski doktori idijoti?
Je li Sale idijot? Jel Misko idijot?

Povreda se može vratiti u svakom trenutku oporavka ako nije zalečena do kraja, nemoj me jebati. U dosta slučajeva povreda deluje da je zalečena, ali se vrati otok, pa to se dešava u 30% situacija posle povrede, posebno centrima s nogama.

Znači veća verovatnoća da je neko nekako izmislio povredu? Iako nema nikakve logike ni poente da bilo ko to uradi.

Ima poente. Ako je neko dao 625k dolara (coki reko) plus plata od 1,2M, zasto bi rizikovao da mu propadnu te pare kad covek onakve gradje moze lako da se povredi na jakim utakmicama kakve su na EP?

mislis da ne postoji klauzula u ugoovru sa NBA timom da ne sme da igra neke prve godine za repku?

EDIT: Amere za to zabole patka pa javno kazu da nece da igraju , jer imaju 15 zamena na svakoj poziciji i opet ce da se prosetaju do titule. U Srbiji bi ispao skandal i zato se izmislja povreda.

nema teorije zavere, niti je stvar toliko komplikovana ko sto se cini... covek od 2 ipo metra i 300 kila ili kolko je vec ima neke hronicne probleme sa nogama. veliko cudo. jedan doktor ga pogleda, i kad treba da se pravi transakcija, kaze moze to da tera bez problema, a onda drugi kad treba da se cuva igrac kaze stavljaj stake, proteze nemoj slucajno da si pesacio, 8 nedelja.

oba doktora preterali u zavisnosti od situacije, al najverovatnije coveku treba malo odmora, ako pogledas sredinu. nadam se da to sto ima da ce terapeuti tamo po amerikama da saniraju i ucvrste ili sta vec, pa ce igrati bez nekih velikih povreda. bolje nego da sad sjebe nogu. za njega prvenstveno, a na duze staze i za reprezentaciju i za san antonio.

Sve što ja kažem je da postoji velika šansa da njega nije prošla povreda (otuda otok), Ameri dali pare, i sad ne daju da igra, logično. Da tu nešto Miško mulja, ili SA bez razloga zavrće slavinu, iz čiste predostrožnosti (jer je visok, moš misliti) po meni nema smisla.

To što je kod nas navika da igrači igraju kroz povredu je nešto drugo. Ista priča je bila sa Aleksandrovim pre nekoliko godina. Igrao kroz povredu, sjebao se dodatno, i od NBA talenta dođe do toga da igra u osrednjem timu u Belgiji. Lako je tuđim kurcem koprive mlatiti, i meni da su otekle noge na mestu prethodne povrede a budući NBA tim mi rekao da ne igram tako bi i bilo.

Koje ste nubare ako mislite da neigranje Bobise ima veze sa povredom.

азза стави ми кредит да сам направио тај меме јебемуматер фураш га 3 године на хаватару.

Živbijo Davide! Ovaj čiča je bio mogo više trve u odnosu na ovog sad posečnog Srbendu.